kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, KTM Piia Tiilikainenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, KTM Piia Tiilikainen

97% asiakkaista suosittelee

Piia Tiilikainen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, KTM

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga

piia.tiilikainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 50 514 3012Soita minulle

Myydyt kohteet

31

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 31 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Luotettavaa, asiantuntevaa ja mukavaa asiakaspalvelua kodinvaihtoon, olitpa myymässä tai ostamassa kotia. Olen kauppiassuvun kasvatti kolmannessa polvessa ja koulutukseltani ekonomi. Pitkä ura liike-elämässä vaativissa myynti- ja markkinointitehtävissä antaa vankan pohjan ja elämänkokemusta välittäjän työn monenlaisiin tilanteisiin. Kiinteistönvälittäjän työssä pidän erityisesti ihmisten tapaamisesta ja ratkaisujen löytämisestä asiakkailleni. Myyntityössä hyödynnän markkinointiosaamistani ja käytössämme olevia moderneja työkaluja ja markkinointikanavia kontaktiverkostoni lisäksi. Länsi-Helsingissä olen asunut kohta 30 vuotta ja vapaa-aikana harrastan kulttuuria, lukemista, ulkoilua Keskuspuistossa ja kesäisin olen innokas viherpeukalo ja palstaviljelijä. Asiakkaani arvostavat minussa ripeyttä, rehellisyyttä, asiantuntemusta ja mukavaa yhteistyötä, joten monista onkin tullut kanta-asiakkaitani, joita olen voinut auttaa useamman kerran. Soita, niin jutellaan lisää sinun tilanteestasi ja toiveistasi! Reliable and pleasant real estate service. I’d be happy to help you in buying or selling a home in Greater Helsinki area. Give me a call to discuss your needs and requirements!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olet muuten paras kiinteistönvälittäjä, johon törmäsin asuntoa etsiessäni. Onnekkaita ovat ne, jotka saavat sinut asuntoaan myymään.

Asunnon myyjä

Ammattitaito, kaupan nopeus, realiteetin ymmärrys hintatasosta, kohteen videoinnin taso. Eipä ole parantamisen tarvetta. Kiitos vielä kerran tyytyväiseltä asiakkaalta.

Asunnon ostaja

Erittäin hyvin sujunut asuntokauppa.

Asunnon myyjä

Toiminta erittäin ammattitaitoista ja kaikki uusimmat työkalut käytössä, mm. myyjän oma kotikansio on hyödyllinen. Myyjänä luotan välittäjään täysin!

Asunnon myyjä

Piia lunasti kyllä kaikki toiveet, jotka olivat korkealla jo edellisen välittäjän jäljiltä. Sydämelliset kiitokset Piialle!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli erittäin mukava ja ammattitaitoisen oloinen! Oli mukava asioida hänen kanssaan.

Asunnon myyjä

Piia kuunteli tarkasti näkemystämme, kun sovimme asuntomme myynnistä. Hän ymmärsi myyntikohteen vahvuudet ja haasteet ja otti ne hyvin huomioon myyntiprosessissa. Asunnolle löytyikin nopeasti ostaja.

Asunnon myyjä

Piia oli todella hyvin valmistautunut! Hänen etukäteen tekemänsä laskelmat tulevista taloyhtiön kustannuksista säästivät aikaamme ja auttoivat päätöksenteossa.

Asunnon myyjä

Kiitos ammattitaitoisesta ja luotettavasta kotikäynnistä, jonka jälkeen en tuntenutkaan tarvetta kierrättää asiaani muissa kiinteistönvälitysyrityksissä. Oli ja on mukavaa, että voimme keskustella avoimesti ja luottamuksellisesti.

Asunnon myyjä

Asunnon myyminen ja ostaminen on iso asia, se vaatii luottamusta. Parhaimmillaan välittäjä on välittäjä, välittää siis sekä myyjän ja ostajien toiveita asianomaisille. Piia oli koko myynnin ajan aktiivinen ja luotettava.

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen välittäjääni. Hän oli ammattitaitoinen ja hoiti tarvittavat asiat ripeästi ja piti minut hyvin ajantasalla kaikista vaiheista. Hänen kanssaan oli mukava asioida.

Asunnon ostaja

Piian toiminnassa miellytti se, että hän antoi ostajalle tilaa pohtia ja harkita. Toiminnassa ei myöskään ollut liukuhihnafiilistä vaan aitoa asiakkaan kohtaamista.

Asunnon myyjä

Ensivaikutelma piti paikkansa, sain asiantuntevan, luotettavan ja ystävällisen välittäjän palvelut. Tässä casessä ei ole ollut parannettavaa.

Asunnon myyjä

Piia oli ystävällinen, selkeä, jämpti, hyvin valmistautunut ja piti meidät ajan tasalla koko myyntiprosessin ajan. Sain juuri sen mitä välittäjältä kaipasin; itselle vaivattoman ja vielä supernopean asunnonmyynnin.

Asunnon ostaja

Minulle jäi kokemus, että ammattilainen hoiti kaikki asiat puolestani parhain päin, ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien.

Asunnon myyjä

Toiminta oli nopeaa ja ammattitaitoista. Arvostan nopeutta ja ripeyttä toimeksiannon hoitamisessa.

Asunnon myyjä

Luotettavaa hyvää palvelua!

Asunnon ostaja

Kaupanteko hoitui luotettavasti. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa. Lämminhenkinen ja asiallinen välittäjä.

Asunnon myyjä

Jatkuva asiakkaan informointi toimi erinomaisesti. Välittäjän toiminta oli mielestäni aivan erinomaista.

Asunnon myyjä

Iso kiitos Tiilikaisen Piialle asuntomme myynnistä ja siihen liittyvien asioiden hoidosta. Uskomattoman helpolla päästiin kun annettin myynti ammattilaisen hoidettavaksi. Videoesittely asunnosta oli todella hieno ja sitä kehuivat kaikki tutut. Vielä kerran kiitos.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Ei lipevä hötkyilijä, joka olisi puolivillaisesti sinne päin kertonut asioita. En näin mukavaa kiinteistövälittäjää ole koskaan aiemmin tavannutkaan!

Asunnon ostaja

Piia toimi esimerkillisesti! Hän loi uskoa siihen, että osa välittäjistä välittää myös ostajista. Piia oli ammattitaitoinen, osaava ja hän selvitti pyytämiäni asioita nopeasti (eikä puskenut omaa agendaansa muista välittämättä).

Asunnon myyjä

Asunnon myynti sujui todella nopeasti ja hyvin.

Asunnon ostaja

Piia piti koko prosessin ajan yhteyttä ja selvitti kaikki kysymykset, joita minulla oli. Ensiasunnon ostajalle Piia loi luottavaisen ja hyvän fiiliksen asunnon ostosta ja suosittelisin häntä mielellään eteenpäin.

Asunnon myyjä

Mielestäni palvelu oli erinomaista kokonaisuudessaan.

Asunnon myyjä

Asiat hoituivat ammattitaitoisesti ja ripeästi. Alueen tuntemus, ystävällinen palvelu sekä yhteydenpito saivat minut tuntemaan, että asunnon myynti oli hyvissä käsissä.

Asunnon ostaja

Arvostimme, että välittäjä soitti myös kaupan jälkeen.

Asunnon ostaja

Piia oli mukava, ja häntä oli helppo lähestyä ja hän vastasi aina nopeasti viesteihin ja soittoihin. Kaikin puolin mukava välittäjä (mikä on valitettavan harvinaista).

Asunnon myyjä

Myyntiprosessi meni paremmin kuin uskalsimme toivoa: asunnon stailaus, esittelyt, tarjouskauppa, viestintä ja tietysti lopputulos.

Asunnon ostaja

Myyntiprosessi ja kaupankäynti onnistui kivuttomasti. Tosin sähköinen kaupankäynti, allekirjoitukset yms. tunnistautuminen on muutenkin yleistynyt.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin hyvin valmistautunut ja ystävällinen. Yhteydenpito oli erittäin nopeaa ja sujuvaa. Kiitos!!

Asunnon ostaja

Piia Tiilikainen oli ihanan ystävällinen ja opasti ensiasunnon ostajaa prosessissa, missään vaiheessa ei ollut sellainen fiilis, ettei olisi kehdannut kysyä ns. tyhmää kysymystä. Kiitos!

Asunnon myyjä

Piia Tiilikainen myi asuntoni nopeasti ja muutenkin mallikkaasti, suuret kiitokset hänelle. Muutenkin todella ystävällinen ja ammattitaitoinen, pidän nimen mielessä, jos joku tuttu tarvitsee apua asunnon myymiseen.

Asunnon myyjä

Koko prosessi toimi hyvin ja välittäjä oli aina tavoitettavissa ja informoi minua säännöllisesti.

Asunnon myyjä

Kiitos Piia. Olet ollut todella tukenani tässä vaikeassa asiassa.

Asunnon myyjä

Kaikki meni niinkuin pitikin.

Asunnon myyjä

Kaikki osa-alueet meni loistavasti. Piia on hyvin ihmisläheinen ja empaattinen. Tehokas ja luotettava. Hyvin saatavilla ja vastasi aina nopeasti yhteydenotoissa.

Asunnon myyjä

Piian kanssa oli todella mukava asioida. Tunsin saavani henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Yhteydenpito oli nopeaa ja vaivatonta ja asunnon myynti sujui mallikkaasti. Asunnon esittelymateriaali oli laadukasta, valokuvat, video. Suosittelen lämpimästi.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, KTM Piia Tiilikainen
Piia Tiilikainen, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga