kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pia Lähdemäkikiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pia Lähdemäki

98% asiakkaista suosittelee

Pia Lähdemäki

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga

pia.lahdemaki@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 731 6060Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

33

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 33 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asunnon myynti ja osto on iso päätös. Ammattilainen tekee siitä sinulle piirun verran helpompaa. Anna minun olla mukana prosessissa. Kodit myydään hyvällä sykkeellä ja positiivisella energialla. Intohimoni on sinun kotisi, olit sitten myymässä tai ostamassa! Vapaa-aikanani olen innokas golfaaja; peli joka haastaa kerta toisensa jälkeen huippusuorituksiin. Samalla tavoin työni haastaa ja motivoi minut seuraavaan täysosumaan eli onnistuneeseen asuntokauppaan! Tehdään se yhdessä! I am pleased also to provide service in English.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Olen seurannut välitysalaa kohtalaisen läheltä omassa työssäni. Pia on yksi parhaista toimijoista johon olen ikinä törmännyt kiinteistönvälitysasioissa.

Asunnon myyjä

Niin hyvä välittäjä, etten edes harkitse käyttäväni muita!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, palvelualtis ja ystävällinen. Toiminnasta jäi kokonaisuutena erittäin hyvä mieli. Välittäjä ei ollut liian "päällekäyvä", mutta hän muisti kaikki pienetkin yksityiskohdat joista oli keskusteltu. Erittäin ammattitaitoista toimintaa!!

Asunnon ostaja

Olen kuullut kauhujuttuja välittäjistä, joten ensiasunnon ostajana oli todella iloinen yllätys, että koko prosessin ajan oli tunne siitä että myös ostaja on välittäjän asiakas, jonka asiaa ajetaan, eikä välittäjä ajattele vain myyjää.

Asunnon ostaja

Pia oli tämän asunnonostoprosessin aikana tapaamistani välittäjistä ensimmäinen myyntihenkinen välittäjä. Hän soitti tarjouskaupan tarjousten umpeutuessa ja kertoi tilanteen, selkeästi osoittaen halua myydä asunnon. Hyvä Pia!

Asunnon myyjä

”Mis sie tarvitset oikei hyvvää välittäjää? Täs siul on sellane!” Kiitos Pia! Ekalla näytöllä joulupyhistä välittämättä! Oot HUIP-PU!!!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pia Lähdemäki
Pia Lähdemäki, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga