kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pia Lähdemäkikiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pia Lähdemäki

96% asiakkaista suosittelee

Pia Lähdemäki

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga

pia.lahdemaki@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 731 6060Soita minulle

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

28

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 28 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Asunnon myynti ja osto on iso päätös. Ammattilainen tekee siitä sinulle piirun verran helpompaa. Anna minun olla mukana prosessissa. Kodit myydään hyvällä sykkeellä ja positiivisella energialla. Intohimoni on sinun kotisi, olit sitten myymässä tai ostamassa! Vapaa-aikanani olen innokas golfaaja; peli joka haastaa kerta toisensa jälkeen huippusuorituksiin. Samalla tavoin työni haastaa ja motivoi minut seuraavaan täysosumaan eli onnistuneeseen asuntokauppaan, jossa paras palkinto on tyytyväiset asiakkaat! Tehdään se yhdessä! I am pleased also to provide service in English.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Niin hyvä välittäjä, etten edes harkitse käyttäväni muita!

Asunnon myyjä

Olen seurannut välitysalaa kohtalaisen läheltä omassa työssäni. Pia on yksi parhaista toimijoista johon olen ikinä törmännyt kiinteistönvälitysasioissa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, palvelualtis ja ystävällinen. Toiminnasta jäi kokonaisuutena erittäin hyvä mieli. Välittäjä ei ollut liian "päällekäyvä", mutta hän muisti kaikki pienetkin yksityiskohdat joista oli keskusteltu. Erittäin ammattitaitoista toimintaa!!

Asunnon ostaja

Kommunikointi oli hyvää, oltiin kokoajan tasalla siitä mitä tapahtuu ja missä mennään. Myöskin Pialla oli paljon viitseliäisyyttä selvittää vastauksia kysymyksiimme. Kohteen kauppaaminen ei ollut mitenkään tuputtavaa vaan hyvin rauhallista ja mieluisaa

Asunnon ostaja

Pia oli tämän asunnonostoprosessin aikana tapaamistani välittäjistä ensimmäinen myyntihenkinen välittäjä. Hän soitti tarjouskaupan tarjousten umpeutuessa ja kertoi tilanteen, selkeästi osoittaen halua myydä asunnon. Hyvä Pia!

Asunnon myyjä

”Mis sie tarvitset oikei hyvvää välittäjää? Täs siul on sellane!” Kiitos Pia! Ekalla näytöllä joulupyhistä välittämättä! Oot HUIP-PU!!!

Asunnon myyjä

Kiitos Pialle ammattitaitoisesta ja miellyttävästä yhteistyöstä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Pia Lähdemäki
Pia Lähdemäki, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga