Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Niklas TeerijokiKiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Niklas Teerijoki

100% asiakkaista suosittelee

Niklas Teerijoki

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga

niklas.teerijoki@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 722 4030Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Aitoa ajattelua, välittämistä, kuuntelua ja nykyaikaisten toimintatapojen hyödyntämistä aina asiakkaan tarpeet edellä. Jo vuosien kokemus myyntityöstä, hyvä ihmistuntemus ja jatkuva asuntomarkkinoiden ja alan seuraaminen auttavat minua löytämään ratkaisut parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Länsi-Helsinki ja Etelä-Haaga lähialueineen ovat kotikenttäni, mutta aluetuntemukseni ja verkostoni ulottuvat koko pk-seudulle. Kauttani saat yksilöllistä palvelua, olit sitten ostamassa unelma-asuntoasi tai myymässä sinulle tärkeää kotiasi. Tyytyväiset asiakkaat puhuvat jo puolestani ja yhä useampi suosittelee apuani myös tuttavilleen. Työhöni suhtaudun kunnianhimoisesti ja onnistuneessa asuntokaupassa pidän tärkeimpänä sitä, että myyjä saa parhaimman kauppahinnan, vuorovaikutus koko prosessin läpi on mielekästä, ostaja ja myyjä ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja asuntokauppa on turvallinen. Tähän mennessä 99% myyntitoimeksiannoistani on johtanut kaupantekoon ja asiakastyytyväisyyteni on huippuluokkaa. Todennäköisyydet ovat puolellasi siihen, että asuntoasiat menevät kerrasta maaliin asti! Tavoitat minut joustavasti soittamalla, sähköpostilla tai vaikka WhatsApp-viestillä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Koko prosessi eteni hyvin ammattimaisesti. Pystyimme luottamaan Niklaksen ammattitaitoon koko ajan. Hän esiintyi hyvin rauhallisesti, ammattitaitoisesti ja luottamusta herättävästi koko matkan ajan. Asiakkaan kuunteleminen ja arvostus välittyy myös hienosti Niklaksen toiminnasta ja kommunikaatiosta. Hän selvästi nauttii työstään.

Asunnon myyjä

Koko asunnonmyyntiprosessi eteni sovitulla tavalla ja jopa ylitti odotukseni. Niklas on todella miellyttävä, luotettava ja ammattitaitoinen.

Asunnon myyjä

Olin Niklaksen asiakas ensin asunnon etsijänä ja sitten myyjänä. Niklas tekee loistavaa työtä, ja järjesti yksityisnäytöt jo ennen poikkeusoloja todella joustavasti. Niklas tiedotti selkeästi myyntiprosessin vaiheista ja seuraavista stepeistä.

Asunnon myyjä

Hyvä ajoitus asunnon myynnille, kattavat tiedot olennaisista asioista, hyvät vinkit ja lupaukset sekä aikataulut pitivät.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui hienosti. Välittäjän toiminta oli erinomaisen ammattimaista, ystävällistä ja täsmällistä. Sain välittäjältä selkeitä ohjeita. Asiakirjat oli laadittu mallikkaasti. Kaupantekotilaisuus sujui hienosti. Minulla on myös huonoja kokemuksia välittäjistä, mutta ne ovat mennyttä. Ei niistä enempää.

Asunnon myyjä

Keskustelu Niklaksen kanssa oli erittäin luontevaa, rentoa ja silti asiantuntevaa. Niklaksella on vankka kokemus Haagan asunnoista ja hintatasosta, joten olin siinä onnekas. Hän myös sai minut myymään asuntoni tarjouskaupalla, vaikka olin aluksi sitä vastaan. Hyvät perustelut ja välittäjän usko suosittelemaansa ratkaisuun sai minut onneksi valitsemaan tämän kauppatavan.

Asunnon myyjä

Koko myyntitapahtuma hoidettiin ammattitaidolla ja innostuneesti sekä nopealla aikataululla. Välittäjä hoiti osuutensa erinomaisesti ja informoi koko ajan minua eli olin koko ajan tilanteen tasalla. Mikäli lähiaikoina olen ostamassa asuntoa, otan ehdottomasti häneen yhteyttä.

Asunnon myyjä

Aivan käsittämätön suoritus johti ihan uskomattoman hyvään kauppahintaan ja nopeaan kauppaan. Kaupanteossa paljon hyvää tilannetajua ja loppuun asti hyvin hoidettu tarjouskilpailu. Kuvien ja videon laatu oli erinomainen. Vertailimme ennen välittäjän valintaa neljä muutakin toimistoa. Välityspalkkio oli kilpailukykyinen ja hinta-arvio realistinen. Lisäksi aluetuntemus oli etu kuin myös välittäjän huolellinen valmistautuminen ja vakuuttava esiintyminen edukseen.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Niklas Teerijoki
Niklas Teerijoki, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga