myyntineuvottelija, KiAT Lenita Hopea-Sjöstedtmyyntineuvottelija, KiAT Lenita Hopea-Sjöstedt

100% asiakkaista suosittelee

Lenita Hopea-Sjöstedt

myyntineuvottelija, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga

lenita.hopea-sjostedt@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 596 4206Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Uudiskohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot

Kielitaito

englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

11

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 11 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

”Olet selkeästi oikeassa ammatissa! Sinulla on erinomainen taito lukea ihmisiä ja tilanteita ja olet aidosti mukava ihminen.” Näin kiitti asiakkaamme Lenita Hopea-Sjöstedtiä hyvin sujuneiden asuntokauppojen jälkeen. Kymmenen vuotta kiinteistönvälittäjänä olleelle Lenitalle hyvä asiakaspalvelu on sydämen asia ja luottamustehtävä, johon hän on saanut kokemusta vuosien ajan myynnin ja kaupanalan ammattilaisena. Lenitan kotikulmat ovat Lehtisaaressa, ja hän tunteekin Länsi-Helsingin alueet hyvin ja tietää, miten onnistuneet asuntokaupat syntyvät. Hän huomioi asiakkaiden toiveet kotiunelmista aina toteutukseen saakka. Menestyneenä ja todella ihmisläheisenä myyjänä Lenita on kerryttänyt vuosien varrella upean joukon tyytyväisiä asiakkaita. Tervetuloa heidän joukkoonsa, joten ota Lenitaan yhteyttä jo tänään! ”Välittäminen on kokonaisuus ja kokonaisvaltaista työtä. Ei voi välittää puolittain.”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Aivan loistavaa ja super-ammattitaitoista työtä kautta linjan! Lenita tiedotti koko kaupanteon ajan tilanteesta erinomaisesti ja todella otti toiveeni huomioon etsiessään juuri minulle sopivaa uutta asuntoa.

Asunnon ostaja

Lenitalla oli ilmiömäinen kyky tunnistaa meidät ostajina sekä ihmistyyppeinä pelkän ensinäkemän perusteella! Innokkaan keskustelun seurauksena hän onnistui löytämään meille unelmiemme asunnon, jota olimme itsenäisesti yrittäneet etsiä yli vuoden päivät! Lenitan kohtaaminen tuntui siis kaiken kaikkiaan kohtalolta! Ilman häntä emme pääsisi nyt muuttamaan uuteen ihanaan asuntoon. Lenita myös kuunteli meitä hyvin ja piti koko ajan ajantasalla etenemisestä. Huikean ammattitaitoinen välittäjä ja super sympaattinen nainen :) Suosittelen erittäin lämpimästi, etenkin kaikille vaativille ostajille!

Asunnon ostaja

Lenita on aivan ihana aarre, joka paneutuu kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeisiin ja ryhtyy välittömästi hoitamaan asioita vauhdilla eteenpäin. Yhteistyössä Sarin kanssa tämä kaksikko, Lenita ja Sari, ovat aivan lyömätön yhdistelmä osaamista, ammattitaitoa, intoa, taitoa, huumoria ja vauhtia. Asuntokaupat hoituivat 12 päivässä!! Aivan varmasti käytämme näitä teho-tyttöjä vielä jatkossakin!

Asunnon myyjä

Erityiskiitos Lenitalle tarjousvaiheen aikana saaduista neuvoista/lisätiedoista ja kaikenkaikkiaan hyvin sujuneesta asuntokaupasta.

Asunnon myyjä

Lenita oli esimerkillinen, erittäin aktiivinen, myönteinen, iloinen, empaattinen, palvelualtis ja ystävällinen välittäjä. Lenita voisi kouluttaa ja olla esimerkkinä monille muille kiinteistönvälittäjille. Kiitämme ja toivomme Lenitalle mitä parhainta jatkoa!

Asunnon myyjä

Ei moitteen sijaa, harvoin saa näin hyvää palvelua :)

Asunnon myyjä

Välittäjäni oli erittäin aktiivinen ja asikaspalveluhenkinen, hän todella sitoutui asuntoni myymiseen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Suosittelen lämpimästi!

Asunnon myyjä

Mukavaa, että saimme tehdä yhteistyötä ammattitaitoisen ja aidosti asiakkaastaan kiinnostuneen kiinteistövälittäjän (Lenitan) kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Asunnon myyjä

Kun kaikki meni hyvin, mitä voi enää tehdä paremmin :)

Asunnon myyjä

Lenita on erittäin ammattitaitoinen, täysin työlleen omistautuva, helposti lähestyttävä, ihastuttava persoona. Olemme aikaisemmin löytäneet asunnon hänen avustuksellaan ja nyt hänen ammattitaitonsa avustuksella myyty asuntomme. Hänen tiedottamisensa oli loistavaa ja aina aikataulut pitivät täsmällisesti paikkansa. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä hänen työhönsä ja varmasti suosittelemme häntä kaikille ystävillemme ja tuttavillemme. Ritva Vasara ja Ari Nissinen

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Lenita Hopea-Sjöstedt
Lenita Hopea-Sjöstedt, Kiinteistömaailma Helsinki Etelä-Haaga