Myyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV Viveka TverinMyyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV Viveka Tverin

100% asiakkaista suosittelee

Viveka Tverin

Myyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi

viveka.tverin@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 5607093Soita minulle

Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

24

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 24 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Suhtaudun työhön intohimolla. Olen koko työikäni ollut myynti -ja markkinointitehtävissä. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja jokainen kohtaaminen merkittävä. Luonteeltani olen myönteinen ja avoin, välittäjänä aktiivinen ja tarkka. Jag betjänar er även på svenska. Kontakta mig gärna i alla bostadsfrågor. Erbjuder er god, säker och professionell service. My genuine interest and drive is to develop success for my clients. In my opinion there is no problem/challenge that cannot be solved.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Hyvin ystävällistä ja auttavaista palvelua, huomioi kaikki toiveemme. Välittäjä oli erittäin hyvä.

Asunnon myyjä

Kyllähän kokonaisuus hoitui kiitettävällä ja perusteellisella tavalla ja olemme erittäin tyytyväisiä saamaamme hintaan sekä myyntiaikaan.

Asunnon ostaja

Vahva suositus Vivekalle - aikaisempia välittäjiä, joiden kanssa olen ollut tekemisessä en pysty suosittelemaan. Välittäjien ammattitaidoissa on suuria eroja.

Asunnon ostaja

Viveka Tverin on todellinen kiinteistönvälityksen ammattilainen, luotettava, avulias ja nopea. Hänen toimintatapansa on lämminhenkinen ja suora. Hän ei kaunistele asioita, ottaa selvää ja ajattelee asioita kaikkien kannalta Ostimme asunnon tarjouskaupan kautta, mikä on melko hermojaraastava ja tässä tapauksessa pitkä prosessi. Viveka piti koko ajan sekä meidät, että muut osapuolet täydellisesti ja tasapuolisesti informoituna ja hoiti asiat maaliin saakka moitteettomasti. Myös jälkihoito, joka tavallisesti jää puolitiehen, saa häneltä täyden kympin.

Asunnon ostaja

Yhteydenpito ja ammattimainen ote sekä näytössä että kaupantekotilaisuudessa.

Asunnon myyjä

Luotettava ja asiantunteva välittäjä

Asunnon myyjä

Aktiivinen, sinnikäs ja hyvin ammattitaitoinen ote työhön. Olemme erittäin tyytyväisiä!

Asunnon myyjä

Viveka Tverin var fastighetsmäklare när jag och min man köpte vår nuvarande lägenhet och blev vår fastighetsmäklare när vi sålde vår förra lägenhet. Vi är nöjda med båda bostadsaffärerna och den betjäning vi fick av Viveka Tverin. Hon har koll på bostadsmarknaden och vi fick ett bra pris på vår förra lägenhet. Allting sköttes proffsigt, avslappnat, snabbt och dessutom på svenska. Jag kan varmt rekommendera Viveka Tverin som fastighetsförmedlare. " Nöjd kund

Asunnon ostaja

Viveka oli todella ystävällinen ja avulias. Kärsivällisesti ja nopealla aikataululla järjesti useita näyttöjä ja aina osasi kertoa kohteista avoimesti ja rehellisesti. Antoi apuja ja neuvoja asunnon ostamisessa. Tuli luottavainen olo. Meitä kohdeltiin kunnioitettavasti asiakkaina. Kysymyksiimme ja viesteihimme vastattiin aina nopeasti. Myös lopullinen kaupanteko oli mukava ja sujuva kokemus. DIAS kaupanteossa tuli koko ajan väliaikatietoa, jolloin pysyi hyvin tilanteen tasalla.

Asunnon myyjä

Viveka oli erittäin miellyttävä, luonnollinen, sopivasti myyntihenkinen ja luottamusta herättävä

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV Viveka Tverin
Viveka Tverin, Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi