Myyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV Viveka TverinMyyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV Viveka Tverin

100% asiakkaista suosittelee

Viveka Tverin

Myyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi

viveka.tverin@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 5607093Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Suhtaudun työhön intohimolla. Olen koko työikäni ollut myynti -ja markkinointitehtävissä. Jokainen asiakas on minulle tärkeä ja jokainen kohtaaminen merkittävä. Luonteeltani olen myönteinen ja avoin, välittäjänä aktiivinen ja tarkka. Jag betjänar er även på svenska. Kontakta mig gärna i alla bostadsfrågor. Erbjuder er god, säker och professionell service. My genuine interest and drive is to develop success for my clients. In my opinion there is no problem/challenge that cannot be solved.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koin että Viveka todella välitti asuntokauppjeni onnistumisesta, huomioi toiveeni ja antoi asiantuntevaa, ammattimaista ja ystävällistä apua. Hänen kanssaan oli hyvin miellyttävää tehdä yhteistyötä. Kympin arvoinen suoritus !

Asunnon myyjä

Viveka kuunteli asiakaasta. Hänellä oli vahvaa faktaa asunnon myynnistä. Asiat etenivät hyvin, olin koko ajan tietoinen missä mennään. Tärkeää oli asiakkaan tukeminen, kodin myyminen on iso asia. Koin, että teen yhteistyötä osaavan ammattilaisen kanssa. Hyvä esite, hyvä kuva edistää hyvin asunnon myyntä.

Asunnon ostaja

Vahva suositus Vivekalle - aikaisempia välittäjiä, joiden kanssa olen ollut tekemisessä en pysty suosittelemaan. Välittäjien ammattitaidoissa on suuria eroja.

Asunnon ostaja

Viveka Tverin on todellinen kiinteistönvälityksen ammattilainen, luotettava, avulias ja nopea. Hänen toimintatapansa on lämminhenkinen ja suora. Hän ei kaunistele asioita, ottaa selvää ja ajattelee asioita kaikkien kannalta Ostimme asunnon tarjouskaupan kautta, mikä on melko hermojaraastava ja tässä tapauksessa pitkä prosessi. Viveka piti koko ajan sekä meidät, että muut osapuolet täydellisesti ja tasapuolisesti informoituna ja hoiti asiat maaliin saakka moitteettomasti. Myös jälkihoito, joka tavallisesti jää puolitiehen, saa häneltä täyden kympin.

Asunnon ostaja

Kiitos erittäin asiantuntevasta, joustavasta ja ystävällisestä asiakaspalvelusta! Koko prosessi asunnon katsomisen ja oston osalta sujui hyvin, vaikka kyse oli hiukan haastavammasta kohteesta " 5/5

Asunnon myyjä

Erityisesti pidin Vivekan henkilökohtaisesta ja myötätuntoisesta lähestymisestä. Viveka antoi myös ammattimaisen ja rehellisen kuvan itsestään.

Asunnon ostaja

Viveka ja hänen tuuraajansa olivat aivan loistavia. Viveka oli empaattinen, kuunteli selkeästi ostajaa ja myös myyjää. Hän oli ammattitaitoinen ja ystävällinen. Hänen kanssaan oli ilo asioida. Muut alueen kiinteistönvälittäjät ovat olleet ihan toista luokkaa, joten oli virkistävää, että löytyi tällainen ystävällinen asunnonvälittäjä. Aivan loistavasti hoidettu kaikki! Kiitos Viveka ja tiimi !

Asunnon myyjä

Viveka Tverin var fastighetsmäklare när jag och min man köpte vår nuvarande lägenhet och blev vår fastighetsmäklare när vi sålde vår förra lägenhet. Vi är nöjda med båda bostadsaffärerna och den betjäning vi fick av Viveka Tverin. Hon har koll på bostadsmarknaden och vi fick ett bra pris på vår förra lägenhet. Allting sköttes proffsigt, avslappnat, snabbt och dessutom på svenska. Jag kan varmt rekommendera Viveka Tverin som fastighetsförmedlare. " Nöjd kund

Asunnon ostaja

Viveka oli todella ystävällinen ja avulias. Kärsivällisesti ja nopealla aikataululla järjesti useita näyttöjä ja aina osasi kertoa kohteista avoimesti ja rehellisesti. Antoi apuja ja neuvoja asunnon ostamisessa. Tuli luottavainen olo. Meitä kohdeltiin kunnioitettavasti asiakkaina. Kysymyksiimme ja viesteihimme vastattiin aina nopeasti. Myös lopullinen kaupanteko oli mukava ja sujuva kokemus. DIAS kaupanteossa tuli koko ajan väliaikatietoa, jolloin pysyi hyvin tilanteen tasalla.

Asunnon myyjä

Viveka oli erittäin miellyttävä, luonnollinen, sopivasti myyntihenkinen ja luottamusta herättävä

Asunnon myyjä

Viveka skötte försäljningen mycket professionellt och samarbetet fungerade utmärkt. Hon var hela tiden positiv, hörde och beaktade försäljarens önskemål. Hon var alltid tillgänglig och informerade aktivt försäljaren hur försäljningen framskred. Jag kan varmt rekommendera Viveka Tverin

Asunnon myyjä

Viveka Tverin Bulevardin KM:sta oli erittäin ammattitaitoinen ja tehokas kaikessa tekemisissään. Myytävänä oli ison perikunnan asunto, jonka myyntiin liittyi normaalin selvitystyön lisäksi hyvin paljon viranomaisbyrokratiaa, mm. DVV lupaprosessit. Viveka selvitti asioita, jotka eivät välttämättä edes kuulu välittäjän rooliin, oma-alotteisesti ja oli yhteydessä useisiin viranomaisiin perikunnan puolesta asuntokaupan onnistumisen turvaamiseksi. Vivekan kanssa oli ilo toimia - huippuammattilainen suurella sydämellä ! 5/5

Asunnon ostaja

Välittäjä oli loistava ja aina tavoitettavissa. Ensimmäinen laatuaan tällainen kohtaamamme välittäjä. Ei painostusta mihinkään suuntaan. Kommunikaatiokyvyt huippuluokkaa " 5/5

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntipäällikkö, LKV, KTM, LKV, LVV Viveka Tverin
Viveka Tverin, Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi