Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 845 5560Soita minulle

Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Perheasunnot

Kielitaito

englanti, italia

Olen helsinkiläisyrittäjä, joka on toiminut menestyksekkäästi myyntialalla jo 25 vuoden ajan. Kokemukseni tuo tekemiseeni vakautta ja varmuutta. Bulevardin Kiinteistömaailman välittäjänä kauttani vaihtavat vilkkaasti omistajaa niin kookkaat ja edustavat arvoasunnot kuin perheasunnot ja pienet yksiöt. Ahkeroin onnistuneita asuntokauppoja kantakaupungissa ja koko pääkaupunkiseudun alueella. Puhun sujuvasti englantia ja italiaa. Ota yhteyttä, kun etsit asuntosi myyntiin tehokasta, ahkeraa ja luotettavaa välittäjää, jonka kanssa on ilo tehdä yhteistyötä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tutustuessani kaupanteon kuluessa yhä paremmin Klaus Ajamon ammattitaitoon ja persoonaan, voinen antaa hänelle täydet pisteet erinomaisesta työskentelystä. Pidän tärkeänä erityispiirteenä luottettavuutta myyntineuvottelijan työssä. Kaiken tämän perusteella pidän Klaus Ajamoa erittäin sopivana valintana toimimaan tulevaisuudessakin Katajanokan asuntojen myynnin ja ostamisen asiantuntijana ja myyntineuvottelijana. (Tässä vain yksi kappale myyjän pitkästä vapaamuotoisesta positiivisesta viestistä)

Asunnon myyjä

Myynti sujui tehokkaasti ja nopeasti, joten mitään huomautettavaa ei ole. En itse ole asiantuntija, joten jätin tehtävän mielelläni välittäjälle, enkä pettynyt.

Asunnon ostaja

Klaus Ajamo on hieno välittäjä. Teen hänen kanssaan yhteistyötä myös jatkossa.

Asunnon myyjä

Kokonaisuus oli oikein toimiva kaikenkaikkiaan!

Asunnon myyjä

Välittäjä Klaus hoiti asiani hyvällä ammattitaidolla ja luontevalla ystävällisyydellä, Kiitos hänelle!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Klaus Ajamo
Klaus Ajamo, Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi