kiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK) Jesse Nylundkiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK) Jesse Nylund

100% asiakkaista suosittelee

Jesse Nylund

kiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK)

Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi

jesse.nylund@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35845 353 1823Soita minulle

Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

56

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 56 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Haluatko luotettavan ja tehokkaan kumppanin asuntoasioiden sujuvaan hoitamiseen? Avainsana kaupoissa onnistumiseen on laatu: huolellinen asioiden suunnittelu mahdollistaa tuloksellisen ja tarvittaessa nopeankin toteutuksen. Saat kauttani käyttöösi modernia asiantuntemusta ja kovaa asennetta. Minulla on alalla vaadittava kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinto ja koulutustaustaltani olen insinööri. Olen toiminut välittäjänä Kiinteistömaailmalla reilu kolme vuotta ja olen vakuuttunut siitä, että Kiinteistömaailman kautta pystyn tuottamaan laadukkaimman palvelukokemuksen kodin vaihdossanne. Olen myös tuloksellisesti Kiinteistömaailman huippumyyjiä. Vuonna 2019 minut palkittiin eniten kauppoja tehneenä välittäjänä Kiinteistömaailma -ketjussa. Ota rohkeasti yhteyttä - olen auttanut satoja perheitä onnistuneessa kodinvaihdossa. Lähdetään tekemään tavoitteistasi totta jo tänään! Erikoisosaamisalueet: Asunto-osakkeet, vaativat kiinteistöt, uudiskohteet asuntosijoittaminen ja kuolinpesät.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Jesse Nylund omaa erinomaisen tilannetajun sekä terävät neuvottelutaidot. Asettaa tavoitteet korkealla ja tähtää lopuksi niiden ylittämiseen. Mukava ja rento tyyli sekä loistava tavoitettavuus tekee asioinnista sujuvaa.

Asunnon ostaja

Suuri kiitos Jesselle! Sen lisäksi että hän hoiti kaiken toivomamme heti ja huolella, hän myös huomasi monia asioita, joita emme olisi itse havainneet ja hoiti ne kuntoon! Erityisen hivelevää viime hetken kaaoksessa, perheemme matkustaessa toiselta paikkakunnalta uuteen ostettuun asuntoon ja meillä pienen paniikin ollessa päällä, oli Jessen kommentti: "Eipä hätää! Sanokaa mitä te haluatte niin järjestän!" Ja hänhän järjesti!

Asunnon myyjä

Kokonaisvaltaisesti olen erittäin tyytyväinen Jesseltä saamaan palveluun ja myynnin tilanteesta saamaani informaatioon. Välittäjä kohtaa ihmiset aidosti, ylimääräistä ”hössötystä” ei tullut esille, sovituista asioista pidettiin kiinni ja kaupat tehtiin onnistuneesti.

Asunnon myyjä

Koko myynti meni todella hyvin. Erityisen hyvä kommunikointi välittäjältä kaikesta mitä myyntiin liittyi. Hinta, aikataulu, kuvat, myyntiaika-arvio yms. 5/5.

Asunnon myyjä

Kaikki toiminta oli asiallista ja ammattitaitoista kotikäynnillä! Myit talomme nopeasti, kiitos siitä. Kaikki toimi täydellisesti.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, insinööri (AMK) Jesse Nylund
Jesse Nylund, Kiinteistömaailma Helsinki Bulevardi