myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Noora Melavirtamyyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Noora Melavirta

100% asiakkaista suosittelee

Noora Melavirta

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

Kiinteistömaailma Helsinki Alppila-Vallila

noora.melavirta@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 587 4296Soita minulle

Erityisosaaminen

Myydyt kohteet

50

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 50 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Kodin osto on yksi elämän isoimmista ja tärkeimmistä päätöksistä. Siinä joskus tunteet voittaa järjen. Kodin ja asunnon hankintaan ja vaihtoon tarvitaan kuitenkin molempia, anna minun auttaa ammattilaisena sinua. Olen luotettava, energinen ja ripeä. Pidän sinut jatkuvasti ajan tasalla kaikissa asuntokauppasi vaiheissa. Elän unelmaani ja nautin täysillä tästä työstä. Se välittyy ja näkyy toiminnassani. Minut on palkittu ketjun huippumyyjänä. Olen suorittanut kiinteistövälitysalan ammattitutkinnon (KiAT) ja olen laillistettu kiinteistönvälittäjä (LKV). Erityisosaamistani ovat kantakaupunki ja Itäinen Helsinki, mutta olen tehnyt paljon kauppaa koko pääkaupunkiseudulla. Paneudun jokaiseen toimeksiantoon koko sydämelläni ja mottoni onkin ”tehdään niin kuin itselle tehtäisiin”. Vapaa-aikani kuluu kolmen lapsen harrastusten parissa, ja minut löytääkin hyvin usein jäähallilta jos en ole töissä. Rentoudun ruuanlaiton parissa, se on nykyään rakas harrastus.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Noora on löytö! Kaikki piti, mitä sovittiin, ja vähän enemmänkin.

Asunnon ostaja

Heti kun kiinnostava kohde löytyi niin Noora sopi yksityisesittelyn ja pääsimme nopeasti katsomaan. Täydellinen asunto löytyikin nopeasti ja Nooralta saimme kaiken tarvittavan avun/tiedon ja lopulta saimme unelmien kodin :)

Asunnon ostaja

Kaupanteko on tuntunut todella helpolta ja vaivattomalta ihan alusta asti loppuun saakka. Tämä oli minun ensimmäisen asunnon osto, ja yllättyin palvelutasoon, joka on erittäin korkea. Olen todella kiitollinen välittäjilleni sekä Nooralle, että Marko Suvantolle. Asiat ovat aina hoidettu nopeasti,eikä tarvinnut huolehtia yhtään mistään! Myös pankkiin/ verotoimistoon/asuntoyhtiöön yhteyden pito on sujunut mukavasti! Eli ihan kokonaisuudessa aivan loistava, nopea ammattitaitoinen asioiden hoito luottomuksella!! Haluasin vielä alleviivata, että mulle ei ikinä tullut sellaista liian virallista oloa, joka mielestäni ei tosiaan kuulu asiaan, koska kyseessä on KODIN osto :)Nooran kanssa on ollut helppo keskustella asioista ja päästää yhteisymmärrykseen. Täydet pisteet!Kiitos!! Aion todellakin tulevaisuudessa käyttää tiedän palvelut sekä suosittella muille!

Asunnon ostaja

Yhteydenpito oli mutkatonta ja jotenkin ihmisläheistä. En kokenut mitenkään, että teen kauppaa jonkun järjestön tai yrityksen kanssa, vaan koin välittäjän pikemminkin asunnon silloisen omistajan "esiliinaksi" hyvällä tavalla siten, että hän tietää miten asiakkaalle tulee kiinteistöä tarjota sekä mikä juuri ostajaa kiinnostaa. Välittäjä oli ikään kuin tulkkina myyjän ja ostajan välillä. Näin ei tokikaan ollut kaikkien näyttöjen suhteen, missä olimme.Välittäjäni piti yhteyttä ja oli tavoitettavissa erittäin hyvin!

Asunnon myyjä

Välittäjä oli todella hyvin tavoitettavissa ja häneltä sai aina vastauksen kysymyksiimme

Asunnon myyjä

Noora piti minuun aktiivisesti yhteyttä ja kertoi hyvin missä mennään ostajaehdokkaiden kanssa. Yksityisnäyttöjä sovittiin myös ahkerasti ja yhdestä niistä kauppa lopulta syntyikin :)

Asunnon ostaja

Välittäjällä on asiallinen, ammatimainen ja auttava ote.

Asunnon myyjä

Loistavaa palvelua sekä Markolta, että Nooralta, suosittelen kaikille lämpimästi.

Asunnon myyjä

Nyt oli kyllä kombo kohdillaan. Dansken Toni ja KM:n Noora olivat voittamaton tiimi. Usean välittäjän kanssa toimineena voin sano ettei parempaa ole ennen tullut vastaan. Kumpikin vastasivat puhelimeen ja ratkaisivat ongelmat proaktiivisesti. Viestintä oli moitteetonta ja käytössä oli modernit kanavat WhatsAppista lähtien. Jäi ihan sellainen fiilis, että asiakaspalvelusta kannattaa maksaa, kun se on tällaista.

Asunnon myyjä

Välittäjän kanssa asiointi oli molempiin suuntiin hyvin helppoa ja miellyttävää. Hän huolehti asunnon myynnistä juuri toivomallani tavalla kokonaisvaltaisesti, asiakkaan mielipidettä tarvittaessa kysyen. Kun tarvitsin neuvoja, sain niitä nopeasti, päivästä ja kellonajasta riippumatta. Se, että asunnostani saamani hinta ei aivan vastannut minun eikä välittäjän alkuperäistä tavoitetta, johtui nähdäkseni lähinnä huonosta onnesta: taloyhtiön autopaikkojen jono osoittautui tavallista pitemmäksi, minkä takia menetettiin potentiaalisia ostajia ja mahdollisesti parempia tarjouksia. Tästä sekä minä että välittäjä varmaan opimme, että ajantasainen jonotilanne kannattaa aina selvittää heti myyntiä aloitettaessa - pitäisi varmaan vastaavissa kohteissa kuulua tarkistettavien asioiden muistilistaan?

Asunnon myyjä

Välittäjän erittäin hyvä tavoitettavuus yllätti minut positiivisesti, sekä välittäjän palvelualttius/ oma-aloitteisuus kaikissa eteen tulleissa tilanteissa. Myös työparin hyvä, innnostava ja reipas ote työhön oli huomion arvoista. Koin, että asuntoani myytiin aktiivisesti.

Asunnon myyjä

Olimme todella tyytyväisiä välittäjän positiiviseen, ammattitaitoiseen ja tehokkaaseen otteeseen. Asuntomme meni kaupaksi nopeammin kuin osasimme odottaa.

Asunnon myyjä

Olen tyytyväinen, asuntokaupat onnistuivat hyvin ja nopeasti..kiitos!!

Asunnon myyjä

Toiminta on erinomaista ja luotettavaa. Tarjouskaupasta en pidä, varsinkaan ostajana. Jätän yleensä ne kohteet väliin.

Asunnon myyjä

Välittäjäni piti yhteyttä ja oli tavoitettavissa erittäin hyvin!

Asunnon myyjä

asunnon hyvät puolet tuotiin hyvin esille; esite oli oikein hyvä; yhteydenpito oli aktiivista; kauppa hoidettiin loppuun asti kiitettävästi;

Asunnon myyjä

Noora Melavirta on erittäin asiakaslähtöinen ja ammattimainen kiinteistönvälittäjä, joka oli aina tavoitettavissa ja apuna. Täydet viisi tähteä!

Asunnon myyjä

Kiitos Nooralle erityisen vaivattomasta ja sujuvasta myyntikokemuksesta. Kaikki sujui niin kuin piti. Luottamus välitäjään 100%! erinomaista asiakaspalvelua.

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen saamaani palveluun ja asiointiin Nooran kanssa. En pystynyt itse työkiireiltäni juurikaan pohtimaan asunnon myyntiä, joten oli tärkeää, että välittäjään pystyi luottamaan. Mielikuvani Kiinteistömaailmasta kirjastui ja olette selkeästi premium toimija.

Asunnon myyjä

Minua palvellut välittäjä oli Ammattilainen isolla A kirjaimella, käsissänne on kultakimpale josta kannattaa pitää huolta. Ensimmäinen minua palvellut välittäjä oli myös saman ketjun palveluksessa ja kävelevä katastrofi, vaihdettuani välittäjää mietin haluanko käyttää saman ketjun toista toimistoa ja välittäjää, kannatti ottaa riski.

Asunnon ostaja

Kaupanteko ja kommunikointi oli sujuvaa ja nopeaa.

Asunnon myyjä

Kaikki tapahtui extra nopeasti, asunto oli myyty muutamassa viikossa ja silti hinta oli toiveidemme mukainen.

Asunnon ostaja

Kaikki sujui varsin hyvin.

Asunnon ostaja

Sain oikein hyvää palvelua, juuri sitä mitä tarvitsinkin. Kiitos :)

Asunnon ostaja

Kaikki sujui erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Noora Melavirralle kiitos hyvästä välitystyöstä asunnnonmyynnissä. Palvelu oli loistavaa ja ammattitaitoista!

Asunnon myyjä

Nooran vuorovaikutustaidot korostuivat myyntiprosessin aikana, hän otti hyvin huomioon toiveemme ja myynnilliset argumenttimme myyntiesitteen tekovaiheessa. Tarjouskaupan aikana olimme koko ajan tietoisia senhetkisestä tilanteesta, joten myyjänä pystyimme vain nauttimaan koko myyntiprosessista.

Asunnon myyjä

Hyvä välittäjä ++++.

Asunnon myyjä

Jatka vain samaan malliin.

Asunnon myyjä

Kaikki hoitui hyvin ja asiantuntevasti!

Asunnon myyjä

Noora on todella ihmisläheinen ja asiantunteva kiinteistönvälittäjä. Koko myyntiprosessi Nooran kanssa tuntui todella hyvin luontevalta ja mukavalta.

Asunnon ostaja

Erityisen hyvää, selkeää, asiantuntevaa, nopeaa, kärsivällistä ja ystävällistä viestintää ollut Kiinteistömaailman välittäjän Noora Melavirran kanssa, kun olemme yhdessä mieheni kanssa ostaneet asuntoa.

Asunnon ostaja

Kaikki meni erinomaisesti. Kaikki toimi täydellisesti.

Asunnon myyjä

Erinomaisesti meni koko prosessi.

Asunnon ostaja

Noora on selkeä ja suora. Hän ei tyrkyttänyt tai ylimyynyt vaan oli asiallinen ja antoi tilaa. Hän oli tavoitettavissa ja vastasi kärsivällisesti kaikkiin asioihin. Noora ylitti kaikki odotuksemme vaikka olimme ostajan osassa. Aivan super tehopakkaus, pedantti, ammattitaitoinen ja muutenkaan ei mitään parantamisen varaa tule mieleen.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli oikein ammattitaitoinen, kaupankäynnistä jäi hyvä mieli ja tunnelma.

Asunnon ostaja

En osaa sanoa mitä voisi tehdä paremmin.

Asunnon myyjä

Saimme myytyä oman asuntomme juuri niin nopeasti kuten olimme toivoneet ja kommunikointi sujui kaikin puolin upeasti välittäjien kanssa. Noora oli erittäin miellyttävä ja asiantunteva, hän oli hyvin ihmisläheinen ja hänen kanssa oli helppoa keskustella ja sopia asioista. Hän on erittäin ammattitaitoinen, tehopakkaus!

Asunnon ostaja

Välittäjä piti minuun yhteyttä ja oli helposti tavoitettavissa milloin tahansa. Välittäjä ei koittanut myydä vain yhtä kohdetta minulle vaan auttoi löytämään minulle sopivan asunnon. Hän piti minut hyvin ajantasalla useamman kohteen tilanteesta ja uusien tarjouksien tullessa. Hän auttoi ostopäätöksessäni vastaamalla minua askarruttaviin kysymyksiin, muttei missään tilanteessa koittanut tyrkyttää liikaa.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli asiantunteva ja jämäkkä eikä asiakasta liikaa "miellyttävä". Välittäjä kommunikoi selkeästi ja piti minut hyvin ajantasalla asuntoni myynnissä. Oli sellainen välittäjä jolta olisin itsekin voinut ostaa asunnon. Luotettavan tuntuinen siis.

Asunnon ostaja

Jatkakaa samaan malliin!

Asunnon myyjä

Olen äärimmäisen tyytyväinen Nooraan kaikin puolin. Hän oli aktiivinen, piti minut ajan tasalla koko ajan, ja ennen kaikkea arvioi asuntoni hyvään hintaan ja vakuutti ammattitaidollaan sen myös menevän kaupaksi siihen hintaan. Minulla oli myös 2 muuta välittäjää alun perin käymässä ja kummatkin heistä antoivat paljon varovaisemman arvion, eivätkä olleet niin vakuuttavia kaupaksimenemisen suhteen kun ko. taloyhtiöön oli putkiremontti tulossa. Olen todella tyytyväinen että valitsin juuri Nooran tähän hommaan. Rautainen ammattilainen, ystävällinen palveluasenne ja aurinkoinen hymy. KIITOS!

Asunnon ostaja

Välittäjämme Noora Melavirta oli todella asiantunteva. Hän hienovaraisesti kartoitti hyvin tarkkaan, minkälaista asuntoa olimme etsimässä. Prosessin aikana kävimme katsomassa useita asuntoja Nooran kanssa, ja koko sen ajan koimme saavamme erityiskohtelua; heti ensimmäisen kohteen jälkeen hän alkoi aktiivisesti etsiä meille mieluisaa kotia ja oli asunnon ostossa intensiivisesti mukana loppuun asti. Kaiken kaikkiaan meille jäi todella hyvä mieli. Mikäli joskus tarvitsemme välittäjää, olemme ehdottomasti yhteydessä Nooraan, ja suosittelemme häntä myös tuttavillemme. Kiitos!

Asunnon myyjä

Noora on huippuvälittäjä!

Asunnon myyjä

Noora piti minua koko ajan täydellisesti ajan tasalla, asunnon myynti hänen avullaan oli helppoa, palvelu oli ystävällistä ja ammattitaitoista. Säästyin itse monelta vaivalta ja stressiltä! Voin suositella!

Asunnon myyjä

Nooralle erityiskiitokset palvelusta ja sen lopputuloksesta! Suosittelen lämpimästi kaikille Nooran palveluita.

Asunnon myyjä

Todella nopea ja laadukas palvelu. Minulla oli koko prosessin ajan tunne että asuntoni on hyvissä käsissä ja kaupat onnistuivat yli odotusten. Sain koko prosessin ajan väliaikatietoja ja minulla oli todella luottavainen olo asunnon myynnistä.

Asunnon myyjä

Sain asunnostani paremman hinnan kuin pyysin ja erittäin nopealla aikataululla niinkuin olin toivonut. Kaikki meni enemmän kuin hyvin... Kaikki meni nappiin! Kiitos Noora!

Asunnon ostaja

Olemme tavanneet talokaupoilla monenlaisia välittäjiä, joista suurin osa on ollut huonoja asiakaspalvelijoita ja huonoja myyjiä. Noora sen sijaan oli todella kiinnostunut meidän tilanteesta. Hän jaksoi hoitaa asiaa kunnolla ja oli luotettava ja luonnollinen joka tilanteessa.

Asunnon myyjä

Noora on ehdottomasti paras!

Asunnon myyjä

Noora on aivan super ammattilainen ja hänen kanssaan oli mahtava asioida. Hän on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan ja välittää heistä, ja on vielä kaiken lisäksi todella ihana tyyppi. Asuntokin meni kaupaksi yhdessä hujauksessa. Yhteydenpidosta ja tavoitettavuudesta lisäplussat. En olisi voinut parempaa välittää toivoakaan. Kiitos! <3

Asunnon myyjä

En kyllä keksi tästä prosessista mitään parannettavaa. Sain aivan ensiluokkaista palvelua ja asunto meni kaupaksi lähes heti.

Asunnon myyjä

Tapaaminen oli erittäin miellyttävä, välittäjä Noora Melavirta asiantunteva ja täten luottamusta herättävä, asiantuntemuksen myötä myös realisti hinnan suhteen. Toiminta sopimuksen teon jälkeen toiveeni mukaisesti todella nopeaa ja yli pyyntihinnan mennyt tarjous hyväksytty tänään, kun asunto meni myyntiin eilen. Halusin nopeat kaupat, ja sain ne jopa pökerryttävällä vauhdilla. Eli suuri kiitos hänelle.

Asunnon myyjä

Erittäin ammattimaisesti ja jämäkästi hoidettu!

Asunnon myyjä

Noora hoiti hommansa täydellisesti. Asunto meni täydellä hinnalla kaupaksi ja nopeammin kuin osasin edes toivoa.

Asunnon myyjä

Ostaja asunnolle löytyi nopeasti KM:n kattavan välittäjäverkoston ansiosta. Neuvottelut sujuivat hyvin ja hinnassa päästiin hyvin lähelle pyyntihintaa heti ensimmäisen potentiaalisen ostajan kanssa, josta sitten tulikin ostaja. Mitään ei oikeastaan voisi tehdä paremmin. Todella hyvä kokemus.

Asunnon myyjä

Kokonaisuutena palvelu oli todella hyvä.

Asunnon ostaja

Asiat hoituivat upeasti. Sähköinen kaupankäynti helpotti meitä suunnattomasti.

Asunnon ostaja

Välittäjä Noora Melavirta hoiti työnsä erittäin ammattitaitoisesti ja ystävällisesti. Melavirta oli tilanteen tasalla jatkuvasti ja piti minut tilanteen tasalla. Hän oli todella hyvä ja miellyttävä linkki minun ja myyjän välillä.

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi meni loistavasti alusta loppuun.

Asunnon myyjä

Nooran ammattitaitoisen otteen myötä asunto myytiin nopeasti ja juuri oikeaan hintaan. Alusta asti oli selvää, että hän toimii myyjän sekä ostajan edun mukaisesti saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen molempien osalta. Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen tuttaville! Noora oli paras mahdollinen välittäjä ja toimi moitteettomasti, vaikea löytää mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Noora auttoi meitä kiinteistökaupassa, kun kyselimme häneltä neuvoja ostajan roolissa. Noora oli ihanan lämminsydäminen ja antoi hyviä vinkkejä ja kiinteistökaupat saatiin onnistuneesti maaliin. Kun oman asuntomme myynti oli ajankohtainen saimme Nooralta neuvoja ja asiantuntevia mielipiteitä esim. asunnon remontoinnin ja hinnan suhteen. Nooran kanssa on todella helppo asioida, hän on ihanan vilpitön ja aito ja sanoo asiat kuten ne ovat. Suosittelen ehdottomasti!

Asunnon myyjä

Noora hoiti homman todella tehokkaasti ja ammattimaisesti työtunteja säästelemättä ja työaikaa katsomatta jota suuresti arvostan. Täydellistä toimintaa. Ei parannettavaa.

Asunnon ostaja

Nooran omistautuneisuus asiaan kellonajasta riippumatta oli erittäin hyvä asia, kun tulimme tilanteeseen mukaan vasta, kun tarjouksia oli jo sisällä. Noora oli myös valmis näkemään vaivaa ja järjestämään meidätkin vielä näytölle, vaikka isossa kuvassa olisi kai melko epätodennäköistä, että olisimme olleet kiinnostuneita tekemään muita paremman tarjouksen käytännössä vuorokaudessa. Mutta näin vain kävi ja hyvä, että Nooralla oli vielä halua ja kykyä nähdä meidän aidon kiinnostuksen kohteeseen.

Asunnon ostaja

tärkeintä meille oli, että välittäjä oli aktiivisesti meihin yhteydessä tarjousvaiheessa, ilman hänen ohjeistustaan emme olisi uuden ihanan kodin omistajia.

Asunnon myyjä

Noora Melavirta oli erittäin ammattitaitoinen ja asiantunteva välittäjä. Hän informoi meitä reaaliajassa asuntoamme kohtaan osoitetusta kiinnostuksesta ja toimi muutenkin erittäin ripeästi, toivomassamme aikataulussa. Asunto myytiinkin ensinäytöllä. Ensiluokkaisen upeaa ja luotettavaa palvelua. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Tämä oli jo toinen koti, jossa meillä oli kunnia saada Nooran kaltainen huippuosaaja hoitamaan yhtä elämän isoimmistä päätöksistä. Kiitos upea Noora!

Asunnon myyjä

Noora on perusteellisesti asiansa osaava ja miellyttävä ammattilainen. Luottamus syntyi jo ensitapaamisella ja koimme olevamme hyvissä käsissä. Asuntomme myyntiin liittyvät asiat hoituivat ripeästi ja jämptisti, saimme kaiken tarvitsemamme avun ja tuen. Yhteydenpito Nooran kanssa oli erittäin vaivatonta. Kaupanteko sujui kuten koko myyntiprosessi: tehokkaasti ja odotukset ylittäen.

Asunnon myyjä

Noora Melavirta on erittäin ammattitaitoinen, äärettömän huolellinen ja luotettava välittäjä. Asiantuntijuuden lisäksi Noora osaa kohdata asiakkaat, niin myyjät kuin ostajat, empaattisella ja lämpimällä tavalla.

Asunnon myyjä

Ihmisläheisen ja ammattitaitoisen Nooran kanssa kaikki sujui ihanasti. Tieto kulki hyvin, ja Noora oli aina helposti tavoitettavissa. Tiedämme kehen otamme jatkossakin yhteyttä näissä asioissa.

Asunnon ostaja

Välittäjämme Noora teki enemmän kuin toivoimme, kun yksi asunto ei ollut toiveiden mukainen, ehdotti hän kollegansa esittelyssä olevaa kohdetta lähistöltä, jonka olimme nähneet, mutta luulimme että oli yli budjetin. Hän neuvoi meille kahdella eri kielellä asuntokauppaan liittyvistä asioista ja oli nopeasti tavoiteltavissa kun tarvitsimme lisätietoja.

Asunnon myyjä

Noora on ammattimainen välittäjä, joka saa tulosta aikaan. Tieto kulkee, asiat sujuu asiakkaan näkökulmasta helposti ja selkeästi. Todella vahva suositus!

Asunnon ostaja

Kaikki asiat hoituvat nopeasti ja sovitusti. Ensimmäinen asunto, jonka ostan välittäjän kautta ja kokemus oli hyvä.

Asunnon ostaja

Saimme apua suomeksi ja englanniksi. Välittäjä oli helposti tavoitettavissa, vaikka lähtikin myymään kollegansa kohdetta. Kaupat syntyivät vaivattomasti, ja enemmän tulikin olo, että voiko tämä olla näin helppoa. Nyt meillä on ihan oma ensiasunto, kiitos.

Asunnon myyjä

Aivan mieletön välittäjä, joka asunnon arvioinnista lähtien ollut erittäin avulias ja asiantunteva - aina kaupan viimeistelyyn saakka. Eritoten olen mielissäni välittäjän proaktiivisuudesta poistaa ostajan epävarmuuksia vielä tehdyn tarjouksen jälkeenkin.

Asunnon myyjä

Noora, olen valtavan tyytyväinen ja kiitollinen menneiden kuukausien yhteistyöstä. Tarjosit 360° kiinteistökonsultointipalvelun jossa otit jokaisen viestini ja avunpyyntöni vastaan vaikka loppuvuosi oli sullekin mitä kiireisin. Tämä myynti/osto oli ehkä yksi elämäni rankin kokemus ja oli todella helpottavaa pystyä tukeutua sun neuvonantoon heikkoimpinakin hetkinä ilman että mulla tuli sellainen olo että olen vaivaksi — vaikka varmastihan minä olin :D. Jos _edes puoltakaan_ tämänkaltaisen palvelun tasosta voi jatkossakin odottaa, en näe mitään syytä edes harkita muita välittäjiä tulevissa elämänvaiheissa. Kiitos Noora!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Noora Melavirta
Noora Melavirta, Kiinteistömaailma Helsinki Alppila-Vallila