Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358405184292Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Jaakko Järvensivu
Katso esittelyni

Kaupunkilaistunut maalaispoika palveluksessasi! Olen toiminut sijoitusasuntojen parissa vuodesta 2014 lähtien kolmen ystäväni kanssa perustamani yrityksen kautta. Pitkä joukkueurheilutaustani on muovannut minusta vuorovaikutustaitoisen nuoren miehen, joka haluaa menestyä. Oli toiveissasi sitten ensiasunnon osto, sijoitusasunnon hankinta tai asunnonvaihto niin autan sinua mielelläni. Kun haluat suoraselkäistä ja yksilöllistä palvelua uuden sukupolven ammattilaiselta, ota yhteyttä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Koin, että välittäjä otti hienovaraisesti ja myötätuntoisesti huomioon minun sekä poikani poikkeuksellisen, haasteellisen ja herkkävireisen elämäntilanteen asunnon ostajina. Jaakko auttoi, informoi ja opasti meitä asiantuntevasti ja ohjasi prosessia eteenpäin määrätietoisesti tavalla, josta välittyi mielikuva vahvasta ammattilaisuudesta sekä asiakkaan tilanteen ymmärtämisestä.

Asunnon myyjä

Etenkin mieleen jäi Jaakon sosiaalinen pelisilmä: ei panetellut toisia välittäjiä tai ollut heti heittämässä bussin alle myyjiä tai ostajia joilla oli sanotaanko vaikkapa toiveikkaat hinta-haaveet, kuitenkin samalla liiallisen lipomisen välttäen. Hemmetin hyvin vedetty myyntiprosessi kokonaisuudessaan!

Asunnon ostaja

Asiakaspalvelu oli aina ystävällistä ja välittäjään oli helppo olla yhteydessä.

Asunnon myyjä

Jaakko Järvensivu erittäin ammatillinen, fiksu ja hyvä asiakaspalvelussa. 10 pistettä.

Asunnon ostaja

Kommunikointi toimi todella erinomaisesti. Ei minkäänlaisia viiveitä. Samoin Dias prosessi oli iloinen yllätys

Asunnon myyjä

Välittäjä hoiti kaiken loistavasti. Välittäjä piti meidät ajantasalla ja hoiti myynnin ja siihen liittyvät asiat enemmän kuin hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Jaakko Järvensivu
Jaakko Järvensivu, Kiinteistömaailma Helsinki Alppila-Vallila