Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 3759331Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Anna Maaninen
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Ripeä, reipas ja ystävällinen! Asiakas on minulle aina ykkönen! Oletpa ostamassa tai myymässä, saat minulta ammattitaitoista palvelua täydellä sydämellä. Kaikkein tärkeintä minulle on olla sanani mittainen nainen; kun jotain lupaan, sen pidän! Minun kanssani et jää koskaan yksin ihmettelemään mitä myyntiprosessissa oikein tapahtuu, teen tätä työtä juuri sinua varten, ja pidän sinut varmasti ajan tasalla kaikesta. Tyytyväinen asiakas tekee minut onnelliseksi, joten ole yhteydessä, ja lähdetään yhdessä miettimään parhaita ratkaisuja asuntohaaveidesi toteuttamiseen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Anna on ihana, aito ja lämmin ihminen ja näkee todella vaivaa asiakkaidensa eteen. Aivan mahtava kokemus!

Asunnon myyjä

Välittäjä teki kaiken kuten pitikin, otti loistavasti huomioon nykyiset asukkaat, omistajan tarpeet ja tilanteen. Välittäjä on todella hyvä asiakaspalvelija, hyväntuulinen ja asiantunteva. Ripeydestä puhumattakaan. Osasi myös myydä itsensä.

Asunnon myyjä

Myyntihinnan arviointi onnistui. Yksityisnäyttöjä oli runsaasti. Toiminta oli asiantuntevaa ja luottamusta herättävää.

Asunnon ostaja

Olen iloinen, että Anna Maaninen vinkkasi minulle asunnosta ja toimi välittäjänä, vaikka kohde olikin hänen kollegansa - välittäjien yhteistyö oli siis mielestäni toimivaa ja asiakkaalle eduksi.

Asunnon myyjä

Nopea toiminta, tunne että olemme samassa veneessä eli yheinen tavoite!

Asunnon myyjä

Asunto on tätä palautetta antaessani jo myyty. Kaikki sujui nopeasti ja tehokkaasti. Olen todella tyytyväinen!

Asunnon myyjä

Välittäjä piti tilanteen ammattitaitoisesti hanskassa koko ajan ja jaksoi samaan aikaan olla ystävällinen ja rauhoittava asiakasta kohtaan. Tällaiselle ammattilaiselle jättää isot asiat mielellään hoitoon! Lisäbonuksena tuli Kiinteistömaailman eri toimipisteiden laaja kontaktiverkko.

Asunnon myyjä

Annan kanssa oli äärimmäisen helppo kommunikoida ja hän piti minut koko ajan ajantasalla. Hänellä oli asunnostani selkeä myyntistrategia, mutta myös viisautta muuttaa sitä juuri oikealla hetkellä kun alkuperäinen suunnitelma ei sitten toiminutkaan. Annan vahvuuksiin kuuluu selvästi tarjousneuvottelut, joissa hän onnistuu toimimaan myyjän eduksi. Kaikki käytännön asiat sujuivat myös sujuvasti, aina näyttöjen järjestämisestä kauppakirjan allekirjoittamiseen. Kaikenkaikkiaan Annasta välittyi vaikutelma, että hän todella pitää työstään. Suosittelen Annaa lämpimästi!

Asunnon ostaja

Sain koko ajan tietoa tarjouskaupan etenemisestä ja omat tarjoukseni etenivät nopeasti.

Asunnon myyjä

Tosi hyvä välittäjä jotka piti ajantasalla ja yritti myyntihintaa vielä keskustelemalla parantaa :)

Asunnon ostaja

Hyvä esittely sekä aitoa ammattitaitoa!

Asunnon myyjä

Koko prosessi oli erinomaisen napakasti vedetty ja sujuva. Välittäjä oli erinomaisen osaava. Olimme ostajan kanssa kaupantekotilaisuudessa positiivisen ihmeissämme siitä, miten nopeasti kaikki asiat hoituivat. Itse olin myyjä ja ostajalla oli ostotoimeksianto. Oli kuin lottovoitto bongata välittäjän ilmoitus somesta, niin nopeasti ja vaivattomasti sain asunnon myytyä.

Asunnon myyjä

Kaikki meni todella hyvin. Ei tule mitään parannettava mieleen.

Asunnon myyjä

Kaikki toimi oikein hienosti - kiitos :-) Esittely hyvin laadukasta. Yhteydenpito aktiivista.

Asunnon myyjä

Kommunikointi oli hyvin vaivatonta ja luontevaa :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Anna Maaninen
Anna Maaninen, Kiinteistömaailma Helsinki Alppila-Vallila