kiinteistönvälittäjä, LKV, KaT Raija Nieminenkiinteistönvälittäjä, LKV, KaT Raija Nieminen

100% asiakkaista suosittelee

Raija Nieminen

kiinteistönvälittäjä, LKV, KaT

Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13

raija.nieminen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

0400 843 842Soita minulle

Erityisosaaminen

Maa- ja metsätilat, Kerros- ja rivitalot, Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt

Kielitaito

suomi

Olen sinua varten olet sitten myymässä, ostamassa tai vaihtamassa kotia. Olen pitkänlinjan kiinteistönvälittäjä, alalla viihtynyt jo 30 vuotta, kiitos siitä kuuluu asiakkailleni. Kiinteistövälittäjän ammattipätevyys (LKV) suoritettu, sekä kiinteistöarvioinnin tutkinto suoritettu (KaT). Ammattitaitoa ja halua palvella, käytä sitä hyväksesi ja soita minulle.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Suurkiitos Raijalle! Luotettava, välittävä, vaatimaton,vilpitön -, kuvastava Raijaa välittäjänä. Kiitos ystävällisyydestäsi

Asunnon myyjä

Olin tosi tyytyväinen Kiinteistömaailman Raija Niemiseen hän on ystävällinen,auttavainen ja ammattitaitoinen.Kiitos! Hinta mikä ei ihan toteutunut, olin kuitenkin tyytyväinen omalta osaltani, että kaupat saatiin tehtyä

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aidosti kiinnostunut asiakkaan tarpeista ja välitti asiakkaasta. Emme tiedä mitä pitäisi parantaa...

Asunnon myyjä

Olin tosi tyytyväinen kuinka hyvin kohdetta markkinoitiin. Myös esittelyitä oli säännöllisesti vaikka kävijöitä ei jonoksi asti ollutkaan. Kiitettävää sinnikkyyttä! Yhteydenpito oli kiitettävällä tasolla. Uskoisin että paikkakunnan parasta kiinteistövälitysalan toimintaa.

Asunnon myyjä

HEI! Sain parilta ystävältäni suosituksen Kiinteistämaailman ja juuri RAIJA NIEMISEN TYYLIKKYYDESTÄ hoitaa "homman", johon olen ERITTÄIN TYYTYVÄINEN ja tämän olen myös hänelle itse kertonut kaupanteon loppukaffeilla ostajankin kuullen!

Asunnon ostaja

Aivan loistavaa palvelua Raija Niemiseltä: hän on ammattitaitoinen, nopea, aito ja myös tekee vielä enemmän kuin voisi odottaa. Asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen välittäjän ilmentymä: upea!

Asunnon myyjä

Iso kiitos kaikesta. Erittäin hyvä palvelu kaikin puolin. Tämän kysymyspatterin 2. kysymys on monitulkintainen. Kun vastasin, että palvelutaso oli odotusten mukainen, niin tarkoitan, että tiesin jo etukäteen palvelun olevan parasta mahdollista.

Asunnon myyjä

Ystävällinen ja asiantunteva palvelu. Pieni yllätyslahja sai iloiselle mielelle. Kiitos ja hyvää syksyä Raijalle!

Asunnon ostaja

Kaikki hoitui hienosti ja neuvotellen jos/kun oli tarvetta. Jäi luotettava ja asiantunteva vaikutelma

Asunnon myyjä

Yhteydenpito iltaisin ja viikonloppuisin oli loistava asia. Asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin vaste myös loistavalla tasolla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KaT Raija Nieminen
Raija Nieminen, Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13