kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jutta Virkkikiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jutta Virkki

97% asiakkaista suosittelee

Jutta Virkki

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13

jutta.virkki@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 369 0484Soita minulle

Myydyt kohteet

25

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 25 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistönvälittäjänä haluan palvella asiakkaita itselleni luontevalla tavalla luottamuksella ja suoraan. Pidän aidosti kiinni siitä, mitä lupaan; en sentään kuuta taivaalta, mutta haluttuun lopputulokseen pääsen pitkäjänteisellä ja järjestelmällisellä asenteella. Välittäminen on minulle elämäntapa, ei pelkästään työ. Vaikka minulla onkin pilkettä silmäkulmassa, löytyy minusta myös rautainen ongelmanratkaisija pulmatilanteissa. Ota yhteyttä, niin laitetaan asumisasiasi kuntoon.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Jämäkkä ja ripeä ote kaupantekoon (myyntisopimusasiakirjat etänä, huoneiston näytöt). Asunnon vuokralla oleminenkaan ei haitannut. Pari viikkoa kului ensisoitosta kauppakirjan allekirjoitukseen. Tarjouskilpailua myyntisopimuksesta en järjestänyt, mutta minusta kiinteistövälittäjän palkkio ja pyyntitihinta, samoin totetunut kauppahinta olivat ihan ok. Mitään pieleenmennyttä en kyllä havainnut välittäjän osalta.

Asunnon myyjä

Yleisesti ottaen olen tyytyväinen Kiinteistömaailmaan, asunto meni nopeasti kaupaksi, välittäjä oli helposti lähestyttävä ja luotettava. Voin suositella käyttämääni välittäjää muillekin, jotka haluavat osaavan ja aktiivisen välittäjän.

Asunnon ostaja

Jutta on välittäjänä todella ammattitaitoinen, luotettava ja tehokas. Yhteydenpito toimii mainiosti, kysymyksiin saa vastaukset nopeasti. Meillä toimi yhteistyö hienosti! Suosittelen Juttaa lämpimästi muillekin. Itse sain asiat hoidettua nopeasti sekä myydessäni, että ostaessani asuntoa Jutan kautta!

Asunnon myyjä

Joustava ja venyvä palvelu, jopa yli normaalin mitä tulee lisäpyyntöihimme ja yllättäviin käänteisiin, ei pönäkkyyttä. Ehkä hinta olis saanut olla korkeampi, mutta selitys korkeamman hinnan mahdollisuudesta oli mielestämme hyvä, olisi siis voinut saada mutta se ottaisi paljon lisää aikaa. Ystävällinen ja luonteva asiointi kaikin puolin, myös koko toimistossa, kun siellä kävi ja liikkui.

Asunnon myyjä

Ystävällinen ja käytännönläheinen palvelu

Asunnon myyjä

Teitte selkeimmin tarjouksen ja loitte hyvän ensi vaikutelman - pitäkää näistä kiinni.

Asunnon ostaja

Asiointi oli helppoa. Välittäjä kirjasi tarjouksen, jonka allekirjoitin sähköisesti omalta sohvalta. Olipa helppoa. Välittäjä oli myös helposti tavoitettavissa

Asunnon myyjä

Asenne ja muu ammattitaito kohdallaan

Asunnon ostaja

Yhteydenpitoa ja kommunikaatiokykyä arvostan paljon ja se onnistui. Sain vastauksen nopeasti myös viikonloppuna.

Asunnon ostaja

utta Virkki oli todella hyvä alusta loppuun! Hän oli helposti taivoitettava, vastasi viesteihin samantien jos vain hänellä oli mahdollisuus. Jutasta tuli aito vaikutelma, että hän halusi auttaa minua saamaan haluamani ensiasunto. Olin etittäin tyytyväinen!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV Jutta Virkki
Jutta Virkki, Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13