kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja Aija Harainenkiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja Aija Harainen

100% asiakkaista suosittelee

Aija Harainen

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja

Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13

aija.harainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 362 4000Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Perheasunnot, Vanhat puutalot ja suojelukohteet, Maa- ja metsätilat, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Olen LKV-tutkinnon ja KiAT:in suorittanut kiinteistönvälitysalan rautainen ammattilainen ja toiminut alalla vuodesta 2010. Minulta saat ammattitaitoista palvelua niin osakehuoneistojen, kuin myös kiinteistöjen kanssa aina maa- ja metsätiloihin asti. Toimin myös maanmittauslaitoksen määräämänä kaupanvahvistajana. Olen syvälle juurtunut hämäläinen ja ammattitaitoni kattaakin koko Kanta-Hämeen alueen ja Kiinteistömaailman ketjun kautta koko Suomen. Oletpa siis myymässä tai ostamassa tai muuten tarvitset apua asuntoasioissa, otathan rohkeasti yhteyttä!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Aija oli ihanan positiivinen, mutta kuitenkin rehellinen (ei vähätellyt minkään asunnon vikoja, mutta kertoi korjausehdotuksia). Saimme kaiken tarvitsemamme avun ensiasunnon ostossa, eikä meitä painostettu päätöksen tekoon.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli loistava, ei mitään parannettavaa. Aikataulut ja tavoiteajat täsmäsivät loistavasti, samoin asunnon pyyntihinta.

Asunnon myyjä

Myyntisuunnitelma käytiin perusteellisesti läpi ja välittäjä oli ystävällinen ja vaikutti erittäin asiantuntevalta. Ehdottomasti "premium" luokkaa verrattuna muutamiin toisiin asunnonvälitys liikkeisiin joista sain yhteydenottoja.

Asunnon ostaja

Olemme tosi tyytyväisiä yhteistyöhön välittäjän kanssa. Asiat ovat hoituneet hyvin ja nopeasti ilman mitään kommervenkkejä. Jos vielä tarvitsemme kiinteistöalan palveluja käännyimme ensimmäisenä teidän puoleenne.

Asunnon ostaja

Välittäjä on ammattitaitoinen, asiansa osaava ja luottamusta herättävä. Hänen kanssaan oli helppo asioida!

Asunnon myyjä

Aija Haraista suositeltiin minulle ja minä suosittelin eilen sukulaiselle häntä. Aija on oikea tehopakkaus!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, kaupanvahvistaja Aija Harainen
Aija Harainen, Kiinteistömaailma Hämeenlinna Kasarmikatu 13