32.51321h-4hWestendintie 99, Espoo, 02160

Asunto Oy Espoon Bulevardi

381 500 €Hinnat alkaen
Uudiskohde - Asunto Oy Espoon BulevardiUudiskohde
Esittely
Huoneistot

ASUNTO OY ESPOON BULEVARDIYit logo sininen

Vastavalmistuneet kodit paraatipaikalla aivan Westendin sydämessä. Löydä ja ihastu, tule valitsemaan oma unelmakotisi Asunto Oy Espoon Bulevardista. Yhtiön kaikki asunnot ja piha-alueet ovat nyt valmiit, joten voit heti muuttaa asumaan!

Asunnoissa mm. vesikiertoinen lattialämmitys ja -viilennys, huonekohtainen tavoitelämpötilan säätö, Ethernet 50M laajakaista. Taloyhtiössä on runsaat yhteistilat, kattava rakennusautomaatio, jossa asumismukavuuteen ja turvallisuuteen on kiinnitetty huomiota sekä asukkaana talossa, mahdollisuus hyödyntää monet YIT Plus lisäpalvelut.

Talon alla olevasta autohallista, minne hissillä esteetön ja suora kulku, voit hankkia osakkeina myytävän autohallipaikan sähköauton latausvalmiudella. Jokaiseen asuntoon kuuluu tilava kellarikomero, minkä lisäksi aktiiviharrastajalle tai tavanomaista enemmän säilytystilaa kaipaavalle, löytyy kellarista osakkeina ostettavia lisävarastoja.

LOISTAVAT KULKUYHTEYDET, bussipysäkille kipaiset parissa minuutissa, mistä linjat myös keskustaan, Tapiolaan ja metrolle alle 10 minuuttia. Kotioveltasi suuntaat suoraan lukuisille pyörä- ja ulkoilureiteille. Maineikkaalle rantaraitille ja merenrantaan on vain kivenheitto. Täällä merellisen Westendin vehreässä sydämessä, asut ja elät hiljaisessa ja turvallisessa arvokorttelissa, sykkivän kaupungin ja sen palveluiden naapurissa.

Täyden palvelun lähikauppasi palvelee Sinua omassa kotikorttelissasi, jokaisena päivänä aamuvarhaisesta iltamyöhään, mikä lisää huomattavasti arjen sujuvuutta!

Nähdään Westendissä – Tervetuloa!

Ota yhteyttä

Tee varauspyyntö

Välittäjä ottaa sinuun yhteyttä ajankohtaisen varaustilanteen osalta varaussopimuksen tekemiseksi.