Myytävät asunnotEspooTapiola
KT1346567EspooEUR359700Kauniainen, Kauppakeskus Grani
43 / 432h, avok, kph, vh, lasitettu terassi, asuntopiha

Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo

359 700,00 €Velaton hinta
233 600,00 €Myyntihinta
43Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Asunnon pohjakuva
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Asunnon pohjakuva
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA Riikka Wirta

Riikka Wirta

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA

riikka.wirta@kiinteistomaailma.fi

puh. 050 571 3604

  Asunto Oy Tuulikello 2 sijaitsee rauhaisalla alueella Tapiolassa tennispuiston kupeessa, Tuuliniityn uudella asuinalueella. Yhtiössä on 66 asuntoa omalla tontilla kahdessa eri rakennuksessa. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 26,5 m²-149,5 m²:n välillä, osa asunnoista on 2-kerroksisia. Taloyhtiön pihalta löytyy yhteiskäytössä oleva pihatalo, jossa on saunaosasto ja kerhotila. Lisäksi taloyhtiöllä on oma pieni verstas, jossa voi nikkaroida tai korjailla vaikka pyörää. Taloyhtiössä on myös pesutupa, kuivaushuone, pyörä- ja irtainvarastot. Suojaisaa piha-aluetta ympäröivät Tuulikello 1, 2 ja 3. Tontti rajoittuu Hakalehdon puistoalueeseen. Taloyhtiöllä myös yhteinen parkkihalli, josta voi ostaa itselleen omana osakkeenaan olevan autohallipaikan. Taloyhtiön arvioitu valmistuminen kesällä 2023. HUOM! Tuulikello 2:n ollessa rakenteilla, huomioittehan, että yleisesittelyt hoidetaan sisustetusta esittelyasunnosta A01 (4h+kt+s, 101,5 m², 1.krs) käsin. Mikäli olet kiinnostunut näkemään jonkin tietyn asunnon niin sovithan esittelystä kanssamme asiasta etukäteen, jotta voimme varmistaa työmaalta sinne turvallisen reitin, kiitos!

  Sovi esittely

  Seuraava esittelyaika ei ole vielä sovittu.
  Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

  Myymälä

  Kiinteistömaailma Kauniainen, Kauppakeskus Grani(Pecasa Oy)Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen(09) 2311 0300
  Lue lisää

  Rakennuttaja

  Asunto Oy Espoon Tuulikello 2
  Lue lisää

  Asunnon tiedot

  Kohdenumero1346567
  TalotyyppiKerrostalo
  SijaintiTuuliniitty 7 A 3, 02100 Espoo
  KaupunginosaTapiola
  Huoneluku2h, avok, kph, vh, lasitettu terassi, asuntopiha
  Asuinpinta-ala43 m², yhtiöjärjestyksen mukaan
  Kokonaispinta-ala43 m²
  Kerros1/5
  HissiKyllä
  Näkymät asunnostapihalle
  Ikkunoiden suunnatlänsi
  ParvekeEi
  Pihan suuntalänsi
  EnergiatehokkuusluokkaB2018
  OmistusSähköinen omistajamerkintä
  Huoneiston kuntoUusi
  VapautuminenKohteen valmistuttua, arvioitu valmistuminen 16.8.2023

  Varustus

  KeittiöJääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesikupu, induktiotaso, uuni, kaapistot, välitila ja työtasot kvartsia.
  SaniteettitilatKylpyhuone: suihkukulma, peilikaappi, allaskaappi, pyykkikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Kylpyhuone on varustettu mukavuuslattialämmityksellä.
  MakuuhuoneVaatehuone
  Muuta kauppaan kuuluvaaSälekaihtimet asennetaan kaikkiin ikkunoihin ja parvekkeen/terassin oveen.
  LaajakaistayhteysTaloyhtiölaajakaista
  TelevisioliitäntäKaapeli-TV liittymä
  SäilytystilatVaatehuone, kaapistot, kellarikomero

  Materiaalit

  Keittiö lattiaParketti
  Keittiö seinätMaalattu
  Kylpyhuone lattiaLaatta
  Kylpyhuone seinätLaatta
  Olohuone lattiaParketti
  Olohuone seinätMaalattu
  Makuuhuone lattiaParketti
  Makuuhuone seinätMaalattu
  Muut huoneetVaatehuoneessa maalatut seinät ja parkettilattia. Parvekkeet ovat puuelementtiparvekkeita. Parvekkeilla ja terasseilla on laudoitus. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Maantasoasunnoissa on lasitetut terassit ja asuntopihat. Parvekekaiteet ovat lasia ja alumiinirunkoisia.

  Sijainti kartalla

  Hinta- ja asumiskustannukset

  Myyntihinta233 600,00 €
  Velkaosuus126 100,00 €
  Velaton hinta359 700,00 €
  Hoitovastike180,60 €/kk
  Rahoitusvastike101,85 €/kk
  Yhtiövastike yhteensä282,45 €/kk
  Vesimaksuennakkomaksu 20 €/hlö/kk, tasaus vuosittain huoneistokohtaisen mittauksen mukaisesti.
  Lisätietoja kustannuksistaHoitovastike: autohallipaikat (vastikekerroin 0,70) 2,94 €/m²/kk. Varastot (vastikekerroin 0,50) 2,10 €/m²/kk. Lämmitysvastike 5 €/autopaikka/kk (peritään niiltä, joille on lisä-/muutostyönä tilattu palveluntarjoajan asentama autopaikkakohtainen lämmityslaite). Pääomavastikearvio 1,5 v. on 101,85 €/kk sis. pelkän koron. Pääomavastikearvio 1,5 v.-> on 547,08 €/kk sis. koron+lyhennyksen. Pääomavastikearviot on laskettu noteerauspäivän 22.11.2021 viitekorolla –0,495 (12 kk Euribor) + marginaali 0,95 = 0,95 % (maksettava korko on aina vähintään marginaalin suuruinen). Yhtiölaina Helsingin Seudun OP. Laina-aika n. 25 v. yhtiön valmistumisesta lukien. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Pääomavastikkeen kerääminen aloitetaan n. 1,5 vuoden kuluttua valmistumisesta. Pääomavastike päivittyy valmistumisajankohdan korkotason mukaisesti Euribor 12 kk + marginaali 0,95 %. Perittävä vastike voi siten olla ilmoitettua suurempi (tai pienempi) viitekoron arvosta riippuen.

  Taloyhtiö

  Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Tuulikello 2
  TalotyyppiKerrostalo
  Tontin pinta-ala4484 m²
  Tontin omistusOma
  Rakennusvuosi2022
  RakennusmateriaaliBetoni, puu
  LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
  KattotyyppiTasakatto
  KateBitumi
  Kiinteistön hoidosta vastaaHuoltoyhtiö
  Taloyhtiössä onHissi, ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuone, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastot, talovarasto, siivouskomero, jätehuone, talopesula, talosauna, kerhohuone, verstastila ja teknistä tilaa.
  Rakennukseen tehdyt korjauksetUusi yhtiö.
  Tiedossa olevat korjauksetPerustajaurakoitsijan 1-vuotistarkastukset (aikaisintaan 12 kk ja viimeistään 15 kk sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi), sekä 10-vuotisvastuun mukaiset mahdolliset takuukorjaukset.
  Ostajalle aiheutuvat kustannuksetEi tiedossa. Rakentajalla 10-vuotisvastuu.
  LunastusoikeusLunastusoikeus yhtiöllä Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja., lunastusoikeus osakkailla Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja.
  MuutaHuoneistoluettelon mukaisia jyvitysosuuksien määriä käytetään ainoastaan rakennusaikaisten lainojen pääomavastikkeiden määrittämisessä 6 §:ssä tarkemmin määritellyllä tavalla. Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden, ns. ranskalaisten parvekkeiden sekä huoneistoihin A1, A2, A3, A4, B29, B30, B31, C49, C50 ja C51 kuuluvien yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkittyjen, istutusaltaalla rajattujen asuntopihojen asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. Tupakointi, ruuan valmistaminen (esim. grillaus tai savustus) ja muu käry- tai hajuhaittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla. Tupakointi myös asuntopihoilla on kielletty. Asuntopihoilla, ruuan valmistaminen esim. grillaus ja savustus on sallittua vähintään 3 metrin etäisyydellä lähimmästä imastointikanavan päätelaitteesta. Asuntopihoja rajaavien istutusaltaiden hoito ja kunnossapito on taloyhtiön vastuulla. Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla. Lämpö säädetään huonekohtaisten säätimien avulla. Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Ilmanvaihtokoneessa on kosteusanturi: ilmanvaihto tehostuu automaattisesti asunnon poistoilman kosteuden noustessa esimerkiksi suihkun käytöstä johtuen. Ilmanvaihto tehostuu myös automaattisesti, kun liesikuvun läppä avataan. Ilmanvaihtokonetta voi myös ohjata manuaalisesti kotona-tehostus-poissa -kytkimestä. Asunnoissa on huoneistokohtainen, etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus. Pysäköintihalli on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Ilmanvaihtoa ohjataan pakokaasuanturien (CO) mittaustuloksen perusteella. Pysäköintihalli varustetaan koneellisella savunpoistolla.
  Huoneistot yhteensä66 kpl
  Asuinhuoneistojen kokonaispinta-ala4439 m²
  OsakeluetteloOsakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään

  Liikenneyhteydet ja palvelut

  LähipalvelutTuuliniityn leikkipaikka ja kenttä (n. 0.17 km), Espoon Kaupunginteatteri (n. 0.45 km), Tuuliniityn koira-aitaus (n. 0.5 km), Tapiolan keilahalli (n. 0.75 km), Espoon Kulttuurikeskus (n. 0.9 km), Espoon EMMA - modernin taiteen museo (n. 1.1 km)
  KoulutVindängenin koulu (n. 0.2 km), Tapiolan koulu ja lukio (n. 1.1 km)
  PäiväkotiSilkkiniityn pvk (n. 0.95 km)
  LiikenneyhteydetBussit (Etelätuulentieltä) (n. 0.29 km), Metro (Tapiola) (n. 0.5 km)
  RuokakaupatKauppakeskus Ainoa (n. 0.5 km)

  Lisätiedot

  AsuntomyymäläKiinteistömaailma Kauniainen, Kauppakeskus Grani
  Pecasa Oy, Tunnelitie 4, 02700, Kauniainen
  Puh. (09) 2311 0300
  Lähetä sähköpostia
  VälittäjäOma välittäjäsi tai Riikka Wirta, yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA, 050 571 3604, riikka.wirta@kiinteistomaailma.fi
  Ilmoitusta on katsottu57 kertaa
  Vastuullista välittämistä

  Tapiola, Espoo

  Tervetuloa Tapiolaan 

  Tapiola on upea, uusiutuva kaupunkikeskus, jossa taide, kulttuuri sekä erinomaiset palvelut tarjoavat helppoa ja laadukasta asumista. Suoraan Tapiolan metroasemalta avautuva vilkas alue muodostaa Suomen suurimman yhtenäisen kävelykeskustan. Liikkuminen ja asio...