Myytävät asunnotEspooTapiola
KT1346567EspooEUR359700Kauniainen, Kauppakeskus Grani
43 / 432h, avok, kph, vh, lasitettu terassi, asuntopiha

Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo

359 700,00 €Velaton hinta
233 600,00 €Myyntihinta
43Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Asunnon pohjakuva
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Asunnon pohjakuva
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo
Tuuliniitty 7 A 3, Tapiola, Espoo

Muuttovalmis - yhtiö valmistunut 16.8.2023

    Muuttovalmis - yhtiö valmistunut 16.8.2023! Asunto Oy Tuulikello 2 sijaitsee rauhaisalla alueella Tapiolassa tennispuiston kupeessa, Tuuliniityn uudella asuinalueella. Yhtiössä on 66 asuntoa omalla tontilla kahdessa eri rakennuksessa. Asuntojen pinta-alat vaihtelevat 26,5 m²-149,5 m²:n välillä, osa asunnoista on 2-kerroksisia. Taloyhtiön pihalta löytyy yhteiskäytössä oleva pihatalo, jossa on saunaosasto ja kerhotila. Lisäksi taloyhtiöllä on oma pieni verstas, jossa voi nikkaroida tai korjailla vaikka pyörää. Taloyhtiössä on myös pesutupa, kuivaushuone, pyörä- ja irtainvarastot. Suojaisaa piha-aluetta ympäröivät Tuulikello 1, 2 ja 3. Tontti rajoittuu Hakalehdon puistoalueeseen. Taloyhtiöllä myös yhteinen parkkihalli, josta voi ostaa itselleen omana osakkeenaan olevan autohallipaikan. Yleisesittelyt sisustetussa esittelyasunnossa A01 (4h+kt+s, 101,5 m², 1.krs). Mikäli olet kiinnostunut näkemään jonkin tietyn asunnon niin sovithan esittelystä kanssamme etukäteen, kiitos!

    Sovi esittely

    Seuraava esittelyaika ei ole vielä sovittu.
    Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!

    Myymälä

    Kiinteistömaailma Kauniainen, Kauppakeskus Grani(Pecasa Oy)Tunnelitie 4, 02700 Kauniainen(09) 2311 0300
    Lue lisää

    Rakennuttaja

    Asunto Oy Espoon Tuulikello 2
    Lue lisää

    Asunnon tiedot

    Kohdenumero1346567
    TalotyyppiKerrostalo
    SijaintiTuuliniitty 7 A 3, 02100 Espoo
    KaupunginosaTapiola
    Huoneluku2h, avok, kph, vh, lasitettu terassi, asuntopiha
    Asuinpinta-ala43 m², yhtiöjärjestyksen mukaan
    Kokonaispinta-ala43 m²
    Kerros1/5
    HissiKyllä
    Näkymät asunnostaPihalle
    Ikkunoiden suunnatlänsi
    ParvekeEi
    Pihan suuntalänsi
    EnergiatehokkuusluokkaB2018
    OmistusSähköinen omistajamerkintä
    Huoneiston kuntoUusi
    VapautuminenHeti

    Varustus

    KeittiöJääkaappi/pakastin, astianpesukone, mikroaaltouuni, liesikupu, induktiotaso, uuni, kaapistot, välitila ja työtasot kvartsia.
    SaniteettitilatKylpyhuone: suihkukulma, peilikaappi, allaskaappi, pyykkikaappi, wc-istuin, pesukoneliitäntä. Kylpyhuone on varustettu mukavuuslattialämmityksellä.
    MakuuhuoneVaatehuone
    Muuta kauppaan kuuluvaaSälekaihtimet asennetaan kaikkiin ikkunoihin ja parvekkeen/terassin oveen.
    LaajakaistayhteysTaloyhtiölaajakaista
    TelevisioliitäntäKaapeli-TV liittymä
    Säilytystilat asunnossaVaatehuone, kaapistot, kellarikomero

    Tilat, materiaalit ja varustus

    Keittiön lattiaParketti
    Keittiön seinätMaalattu
    Kylpyhuoneen lattiaLaatta
    Kylpyhuoneen seinätLaatta
    Olohuoneen lattiaParketti
    Olohuoneen seinätMaalattu
    Makuuhuoneen lattiaParketti
    Makuuhuoneen seinätMaalattu
    Muut huoneetVaatehuoneessa maalatut seinät ja parkettilattia. Parvekkeet ovat puuelementtiparvekkeita. Parvekkeilla ja terasseilla on laudoitus. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Maantasoasunnoissa on lasitetut terassit ja asuntopihat. Parvekekaiteet ovat lasia ja alumiinirunkoisia.

    Sijainti kartalla

    Hinta- ja asumiskustannukset

    Myyntihinta233 600,00 €
    Velkaosuus126 100,00 €
    Velaton hinta359 700,00 €
    Hoitovastike180,60 €/kk
    Rahoitusvastike515,07 €/kk
    Yhtiövastike yhteensä695,67 €/kk
    Vesimaksuennakkomaksu 20 €/hlö/kk, tasaus vuosittain huoneistokohtaisen mittauksen mukaisesti.
    Lisätietoja kustannuksistaHoitovastike: autohallipaikat (vastikekerroin 0,70) 2,94 €/m²/kk. Varastot (vastikekerroin 0,50) 2,10 €/m²/kk. Lämmitysvastike 5 €/autopaikka/kk (peritään niiltä, joille on lisä-/muutostyönä tilattu palveluntarjoajan asentama autopaikkakohtainen lämmityslaite). Pääomavastike 1,5 v. on 515,07 €/kk sis. pelkän koron. Pääomavastike 1,5 v.-> on 972,91 €/kk sis. koron + lyhennyksen. Pääomavastikkeet perustuu viitekorkoon Euribor 12kk 3,793 % (18.4.2023) + marginaali 0,95 % = 4,743 %. Yhtiölaina Helsingin Seudun OP. Laina-aika n. 25 v. yhtiön valmistumisesta lukien. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. PO-vastikkeen kerääminen aloitetaan n. 1,5 v. kuluttua valmistumisesta. Lyhennyksen sisältämä PO-vastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. 1,5 valmistumisen jälkeistä vuotta on lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämä PO-vastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

    Kohde on yhtiölainoitettu. Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

    Taloyhtiö

    Taloyhtiön nimiAsunto Oy Espoon Tuulikello 2
    TalotyyppiKerrostalo
    Tontin pinta-ala4484 m²
    Tontin omistusOma
    Rakennusvuosi2023
    RakennusmateriaaliBetoni, puu
    LämmitysjärjestelmäKaukolämpö
    KattotyyppiTasakatto
    KateBitumi
    Kiinteistön hoidosta vastaaHuoltoyhtiö
    Taloyhtiössä onHissi, ulkoiluvälinevarastot, kuivaushuone, lastenvaunuvarastot, irtaimistovarastot, talovarasto, siivouskomero, jätehuone, talopesula, talosauna, kerhohuone, verstastila ja teknistä tilaa.
    Rakennukseen tehdyt korjauksetUusi yhtiö.
    Tiedossa olevat korjauksetPerustajaurakoitsijan 1-vuotistarkastukset (aikaisintaan 12 kk ja viimeistään 15 kk sen jälkeen, kun rakennusvalvontaviranomainen on hyväksynyt yhtiön rakennuksen käyttöönotettavaksi), sekä 10-vuotisvastuun mukaiset mahdolliset takuukorjaukset.
    Ostajalle aiheutuvat kustannuksetEi tiedossa. Rakentajalla 10-vuotisvastuu.
    LunastusoikeusLunastusoikeus yhtiöllä Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja., lunastusoikeus osakkailla Ks. yhtiöjärjestyksen 10§ ja 11§. Lunastusoikeus koskee autohallipaikkoja ja yhdistettäviä asuntoja.
    MuutaHuoneistoluettelon mukaisia jyvitysosuuksien määriä käytetään ainoastaan rakennusaikaisten lainojen pääomavastikkeiden määrittämisessä 6 §:ssä tarkemmin määritellyllä tavalla. Osakkeenomistajat ovat velvollisia huolehtimaan kustannuksellaan asuinhuoneistoihin kuuluvien parvekkeiden, ns. ranskalaisten parvekkeiden sekä huoneistoihin A1, A2, A3, A4, B29, B30, B31, C49, C50 ja C51 kuuluvien yhtiöjärjestyksen liitekarttaan merkittyjen, istutusaltaalla rajattujen asuntopihojen asianmukaisesta huollosta ja kunnossapidosta huolehtimalla mahdollisen lumen, jään, puiden lehtien yms. poistosta ko. alueilta asianmukaisesti siten, että ne eivät aiheuta vaurioita rakenteille. Tupakointi, ruuan valmistaminen (esim. grillaus tai savustus) ja muu käry- tai hajuhaittaa aiheuttava toiminta on kielletty sekä osakashallinnassa että yhtiön välittömässä hallinnassa olevilla parvekkeilla ja terasseilla. Tupakointi myös asuntopihoilla on kielletty. Asuntopihoilla, ruuan valmistaminen esim. grillaus ja savustus on sallittua vähintään 3 metrin etäisyydellä lähimmästä imastointikanavan päätelaitteesta. Asuntopihoja rajaavien istutusaltaiden hoito ja kunnossapito on taloyhtiön vastuulla. Rakennuksen lämmitysmuoto on kaukolämpö. Lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla. Lämpö säädetään huonekohtaisten säätimien avulla. Asunnossa on huoneistokohtainen koneellinen ilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla. Ilmanvaihtokoneessa on kosteusanturi: ilmanvaihto tehostuu automaattisesti asunnon poistoilman kosteuden noustessa esimerkiksi suihkun käytöstä johtuen. Ilmanvaihto tehostuu myös automaattisesti, kun liesikuvun läppä avataan. Ilmanvaihtokonetta voi myös ohjata manuaalisesti kotona-tehostus-poissa -kytkimestä. Asunnoissa on huoneistokohtainen, etäluettava kylmän ja lämpimän käyttöveden mittaus. Pysäköintihalli on varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla. Ilmanvaihtoa ohjataan pakokaasuanturien (CO) mittaustuloksen perusteella. Pysäköintihalli varustetaan koneellisella savunpoistolla.
    Huoneistot yhteensä66 kpl
    Asuinhuoneistojen kokonaispinta-ala4439 m²
    OsakeluetteloOsakeluettelo on siirretty huoneistotietojärjestelmään

    Liikenneyhteydet ja palvelut

    LähipalvelutTuuliniityn leikkipaikka ja kenttä (n. 0.17 km), Espoon Kaupunginteatteri (n. 0.45 km), Tuuliniityn koira-aitaus (n. 0.5 km), Tapiolan keilahalli (n. 0.75 km), Espoon Kulttuurikeskus (n. 0.9 km), Espoon EMMA - modernin taiteen museo (n. 1.1 km)
    KoulutVindängenin koulu (n. 0.2 km), Tapiolan koulu ja lukio (n. 1.1 km)
    PäiväkotiSilkkiniityn pvk (n. 0.95 km)
    LiikenneyhteydetBussit (Etelätuulentieltä) (n. 0.29 km), Metro (Tapiola) (n. 0.5 km)
    RuokakaupatKauppakeskus Ainoa (n. 0.5 km)

    Lisätiedot

    AsuntomyymäläKiinteistömaailma Kauniainen, Kauppakeskus Grani
    Pecasa Oy, Tunnelitie 4, 02700, Kauniainen
    Puh. (09) 2311 0300
    Lähetä sähköpostia
    VälittäjäOma välittäjäsi tai Merja Kotamäki, kiinteistönvälittäjä, LKV, 046 850 5851, merja.kotamaki@kiinteistomaailma.fi
    Ilmoitusta on katsottu462 kertaa
    Vastuullista välittämistä

    Tapiola, Espoo

    Tervetuloa Tapiolaan 

    Tapiola on upea, uusiutuva kaupunkikeskus, jossa taide, kulttuuri sekä erinomaiset palvelut tarjoavat helppoa ja laadukasta asumista. Suoraan Tapiolan metroasemalta avautuva vilkas alue muodostaa Suomen suurimman yhtenäisen kävelykeskustan. Liikkuminen ja asio...