kiinteistönvälittäjä, LKV Tiina Toivorantakiinteistönvälittäjä, LKV Tiina Toivoranta

100% asiakkaista suosittelee

Tiina Toivoranta

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola

tiina.toivoranta@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 548 0573Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Arvoasunnot

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

39

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 39 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kiinteistömaailma-huippumyyjä

Osaava ja aikaansaava kiinteistönvälittäjä valmiina palvelukseen! Kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä ja valitse asuntosi arvoinen välittäjä, sillä vaikka joku niin väittääkin, asunnot eivät myy itse itseään. Kaupallinen koulutus, LKV-pätevyys, pitkä kokemus välitystyöstä, ahkeruus sekä asenteeni, jolla tehdään kauppoja, tuovat tulosta. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä laajat verkostot ovat lisävahvuuksiani, jotka saavat asiakkaani vuosienkin jälkeen kääntymään uudelleen puoleeni. Eteläinen ja läntinen Helsinki ja siellä erityisesti Munkkiniemi ovat ominta aluettani, mutta tunnen myös Espoon asuntomarkkinat hyvin. Tervetuloa asiakkaakseni, tehdään yhdessä unelmista totta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tiina Toivoranta on rautainen kiinteistöalan ammattilainen joka huomioi erinomaisesti asiakkaan tarpeet. Tulen suosittelemaan häntä kaikille tutuilleni.

Asunnon myyjä

Kaikki meni niin sujuvasti ja nopeasti kuin voi mennä. Uskon, että pitkään alalla toimineesta ammattilaisesta hyötyvät kaikki. Ammattilainen hoitaa kaikki asiat ja enemmänkin, eikä tee siitä mitään numeroa - kaikki tapahtui kuin itsestään!

Asunnon myyjä

Iso kiitos Tiinalle! Tiina on asiantunteva ja osaava huippuvälittäjä, lisäksi vielä tosi nasta tyyppi. Hänestä taisi tulla Oma Välittäjämme.

Asunnon myyjä

Tiina Toivoranta on todellinen super stara asunnon myynnissä. Korkea ammattitaito ja pitkä kokemus loistaa hänen olemuksessaan. Hänen hymy ja ammattitaito valloittaa ja kauppa käy .Hän ei anna turhia lupauksia, erittäin asiallinen faktoihin perustava myyntitapa. Asuntoni myyntiaika 5 päivää, hinta-arvio heitti n 5000 eurolla, sekin meni plussan puolelle. Suosittelen häntä lämpimästi. Kun Edustuskuntalo tulee joskus myyntiin, uskon että Tiina saa sen tehtävän!

Asunnon myyjä

Tiina Toivoranta hoiti myynnin asiantuntevasti, miellyttävästi ja ennen kaikkea tehokkaasti. Ennen kuin asunto edes ehti Oikotielle ja ennen ensimmäistä virallista näyttöä Tiina oli myynyt asunnon 17.000 euroa paremmalla hinnalla kuin pyyntihinta.

Asunnon myyjä

Tiina (Toivoranta) on välittäjänä puhdasta kultaa. Rautainen myynnin ammattilainen, jolla on myös tarvittavaa psykologista pelisilmää. En olisi voinut toivoa tehokkaampaa ja mukavampaa välittäjää, ja asuntohan meni kaupaksi kahdella näytöllä, täsmälleen kuten hän arvioi myynnin alussa. Lämpimät suosittelut!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tiina Toivoranta
Tiina Toivoranta, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola