kiinteistönvälittäjä, suurasiakaspäällikkö, MMM, LKV, KiAT Tanja Rajalakiinteistönvälittäjä, suurasiakaspäällikkö, MMM, LKV, KiAT Tanja Rajala

100% asiakkaista suosittelee

Tanja Rajala

kiinteistönvälittäjä, suurasiakaspäällikkö, MMM, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola

tanja.rajala@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 867 3902Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Perheasunnot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Kerros- ja rivitalot

Kaipaatko reipasta ja nuorekasta otetta asuntoasioiden hoitoon? Kokonaisvaltaista apua kodinvaihtoosi? Tai kenties näkemyksiä sijoitusasuntoasioissa niin vuokraus- kuin remonttimielessä? Tarjoan näihin kaikkiin ratkaisuja ja ideoita vahvan aluetuntemukseni sekä asuntomarkkinaosaamiseni kera. Kiinteistönvälitys on luottamukseen perustuvaa asiantuntijapalvelua. Hoidan työni aina tarkasti ja asiakkaan toiveita kuunnellen – sinä olet minulle ykkönen. Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä asuntoasiasi kuntoon!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Tanja hoiti kaikki asiat näppärästi. Kohteessa oli haasteensa: remontti, vuokralainen, lunastuspykäla yms., mutta mikään ei ollut Tanjalle ongelma. Ja hintakin nousi Tarjouskaupalla korkeammalle, mitä osasin odottaa.

Asunnon myyjä

Tanja on osaava ja ammattitaitoinen välittäjä, jonka kanssa on helppo kommunikoida. Yhteydenpito asunnon myynnin tilanteesta ja aikatauluista toimi hienosti, ja asunnon myynti sujui erittäin nopeasti. Voin suositella lämpimästi.

Asunnon ostaja

Kaupan dokumentaatio oli aivan erinomainen. Lisäksi kauppa onnistui täysin ongelmattomasti vaikka Covid-tilanteesta johtuen jouduimme käyttämään valtakirjaa. Pystyin olemaan mukana allekirjoitustilaisuudessa etänä.

Asunnon myyjä

Kiitämme loistavan fantastisesti hoidetusta työstäsi. Täysi kymppi, jopa 10+++!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, suurasiakaspäällikkö, MMM, LKV, KiAT Tanja Rajala
Tanja Rajala, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola