Katso esittelyvideoni - Reija Skog
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

41

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 41 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen aktiivinen myynnin ammattilainen, Huippumyyjäksi minut on palkittu useampana vuotena. Panostan asiantuntevaan ja laadukkaaseen asiakaspalveluun, asiakastyytyväisyys, hyvä aluetuntemus sekä laaja kontaktiverkosto ovat valttikorttini. Autan sinua mielelläni niin uuden kodin löytämisessä kuin nykyisen myymisessäkin. Kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat ratkaisut asuntoasioihisi. Vain soitto riittää. ASIAKASPALAUTTEITA Ostaja: Ihanan välitön, hauska ammattilainen, joka oli selvittänyt perusteellisesti esittelemänsä myyntikohteen kaikki mahdolliset asiat. En ole koskaan ennen tavannut samanlaista alan ammattilaista eli välittäjää. Aion suositella! Myyjä: Ammattitaitoinen, Reija on ihan paras!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Reija palveli meitä erinomaisesti, ammattitaitoisesti ja teki työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelen ja olen jo suositellut Reijaa monelle ihmiselle. Hommat sujui niin hyvin etten edes väkisin keksi parannettavaa.

Asunnon ostaja

Ihanan välitön, hauska ammattilainen, joka oli selvittänyt perusteellisesti esittelemänsä myyntikohteen kaikki maholliset asiat. En ole koskaan ennen tavannut samanlaista alan ammattilaista eli välittäjää.

Asunnon myyjä

Reija Skog oli erittäin ammattimainen välittäjä. Suosittelen varmasti eteenpäin.

Asunnon myyjä

Kaupat oli nopeat ja toteutunut hinta mielestäni hyvä

Asunnon ostaja

The whole process was extremely elegant - a pleasant surprise!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

avainasiakaspäällikkö, LKV, KiAT Reija Skog
Reija Skog, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola