Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Marika HolländerKiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Marika Holländer

100% asiakkaista suosittelee

Marika Holländer

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola

marika.hollander@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 5378991 Soita minulle
Katso esittelyvideoni - Marika Holländer
Katso esittelyni

Kielitaito

suomi, englanti

Hei, olen kiinteistönvälittäjä Marika Holländer Kiinteistömaailmasta! Teen välitystyötä ilolla, mutta silti aina ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Asiakkaanani voit olla varma, että olet hyvissä käsissä. Elämänkokemukseni ja positiivisuuteni auttaa kohtaamaan erilaisia ihmisiä arvostaen ja innostaen, mistä on ollut hyötyä vaikeissakin neuvottelutilanteissa. Saan positiivista palautetta myös taidoistani nostaa myytävästä asunnosta sen parhaat puolet esiin, ja kolmen lapsen äitinä pystyn ymmärtämään perheiden tarpeita ja vaatimuksia. Rakastat sitten kaupunkimiljöötä tai luonnon rauhaa, autan sinua löytämään sen ihanan kodin. Jos sinulla on kodin myynti mielessä tai haluat uuden kodin, otahan minuun yhteyttä! I'm happy to help you in English whenever you're selling your current home or want to buy the home you've always dreamt of. I also understand the challenges of settling down in a new country, as I have lived abroad many years myself. Call me if you need any help with apartment related matters!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välitön, kiva tunnelma, ei tuputtamista vaan luontevaa ajatusten vaihtoa. Saimme hyviä neuvoja jatkoon ja myös hyviä vinkkejä mitä kodissamme kannattaa muuttaa ennen myynnin aloittamista.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli kuunteleva, avoin ja aito. Osasi valita oikeat sanat, oikeassa paikassa. Kun ei heti saanut kiinni, laitteli viestiä, eli välittää. Iso kiitos hänelle.

Asunnon myyjä

Lämmin suositus ehkä maailman, tai ainakin Suomen parhaasta kiinteistövälittäjästä! Itsekin myynnin parissa työskentelevänä olin välillä aidosti ihan hämmästynyt Marikan tavasta hoitaa meidän kiinteistökauppa maaliin. Emme ole ensimmäistä kertaa myymässä kotia emmekä voineet välttyä myöskään vertailulta aiempiin kokemuksiin, jotka nekin ovat olleet oikein hyviä. Silti, Marikan aito, läsnäoleva, kuunteleva mutta myös kantaa-ottava tapa oli poikkeuksellinen. Hän stailasi meidän kodin aivan ihastuttavaksi (en tiennyt, että meillä voi näyttää niin ihanalta ja kun tarjouksia alkoi yllätykseksemme tulla, hän oli kylmähermoinen, piti koko ajan tasalla, teki pitkiä päiviä, vielä silloinkin kun me jo väsyimme, hän kannusti jatkamaan. Marikan ammattitaitoisissa käsissä oli varma olla ja loppusuoralla olin jo niin vaikuttunut, että kyselin häntä jo meillekin myyntihommiin mutta en onnistunut, koska hän on nyt unelmatyössään ja se todella näkyy. En voi muuta kun lämpimästi suositella. Jos tarvitset kotiisi oikeasti hyvää välittäjää, kannattaa olla yhteydessä.

Asunnon myyjä

Täydellinen asioiden hoito!

Asunnon ostaja

Marika oli mielestäni PARAS välittäjä mitä ikinä olen tavannut! Hienoa, ystävällistä ja asiantunteva palvelua, kaikki asiat sujui aivan erinomaisesti enkä olisi voinut sen enempää toivoa!!! Upea ihminen ja upeata työtä!!! Kaunis ISO KIITOS Marikalle ja hyvää kevään odotusta! :) Terv. Milla

Asunnon ostaja

Pidin välittäjän rennosta asenteesta ja positiivisuudesta. Kommunikointi oli rentoa ja välittäjä erittäin mukava.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT Marika Holländer
Marika Holländer, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola