Katso esittelyvideoni - Johanna Lehto
Katso esittelyni

Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Perheasunnot, Arvoasunnot

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

30

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 30 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Otan mielelläni haasteen vastaan auttaakseni sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun asuntotarpeillesi. Näin olen tehnyt jo usealle tyytyväiselle asiakkaalleni. Kerro minulle asunnonvaihtotavoitteesi, niin minä autan sinua saavuttamaan sen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Luotettava ja asiallinen. Mukavaa asioida. Asiat sujuu ja etenee. Johanna on myyjänä tehokas ja ammattitaitoinen ja ihmisenä erittäin mukava. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Myyjän terveiset minulle: "Suositus jo, että pari perheen omistuksessa alkuajalta lähtien ollutta asuntoa olet saanut myydä ja edustaa. Olet saanut edustaa minua ja asuntoja, koska olet antanut asunnoille ja minua kohtaan asian kaipaavaa kunnioitusta, huomiota ja arvostusta, kuitenkin unohtamatta, että tunne-arvosta ostaja ei ole valmis maksamaan, ja siten tunteen rinnalle tuonut asiantuntemustasi joka auttanut tarvittavien päätöksien tekemisessä. Sen teet ihan luonnostasi, siksipä varmaan harvoin kukaan suosittelijaa kohdallasi kysyykään.

Asunnon myyjä

Johanna oli todella perusteellinen, asiallinen ja ystävällinen. Tuli toimeen erinomaisesti haastavissa hintaneuvotteluissa ja teki lujasti töitä. Saimme lopulta asunnostamme erinomaisen hinnan ja prosessi oli nopea ja kevyt. Erityismaininta myös todella hyvälle kuvaajalle!

Asunnon myyjä

Hyvä asenne -Tehokas asioiden edistäminen ja hoitaminen -Uskallus asettaa riittävän korkea pyyntihinta asunnon ja yhtiön todellisen tilanteen mukaan, ei vain alueen keskihinnan sokeaa seurantaa. -Kauppa maaliin pyyntihintaan jo ennen ekaa yleistä näyttöä. Eli aikas hyvin hoidettu. :) Oli täydellinen suoritus joten vaikea sanoa mikä voisi olla paremmin.

Asunnon myyjä

Rauhallinen, asiallinen ja ammattitaitoinen välittäjä. Antaisin asuntoni uudelleenkin Johannalle myyntiin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehto
Johanna Lehto, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola