kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehtokiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehto

96% asiakkaista suosittelee

Johanna Lehto

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola

johanna.lehto@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 432 6590Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Perheasunnot, Arvoasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet

Kielitaito

Suomi, englanti, ruotsi

Myydyt kohteet

28

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 28 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Otan mielelläni haasteen vastaan auttaakseni sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun juuri sinun asuntotarpeillesi. Näin olen tehnyt jo usealle tyytyväiselle asiakkaalleni. Kerro minulle asunnonvaihtotavoitteesi, niin minä autan sinua saavuttamaan sen.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Luotettava ja asiallinen. Mukavaa asioida. Asiat sujuu ja etenee. Johanna on myyjänä tehokas ja ammattitaitoinen ja ihmisenä erittäin mukava. Suosittelen!

Asunnon myyjä

Mielestäni Johannalla oli realistiset näkemykset hintapyynnöstä, alueesta ja myyntiajasta. Hän on persoonana miellyttävä, lähestyttävä ja asiallinen.Erittäin palveluhenkinen ja eri tilanteiden haltuunottaja.Kiinteistömaailman valokuvaaja otti myös upeat myyntikuvat. Suosittelen lämpimästi!

Asunnon myyjä

Johanna oli todella perusteellinen, asiallinen ja ystävällinen. Tuli toimeen erinomaisesti haastavissa hintaneuvotteluissa ja teki lujasti töitä. Saimme lopulta asunnostamme erinomaisen hinnan ja prosessi oli nopea ja kevyt. Erityismaininta myös todella hyvälle kuvaajalle!

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen siihen, miten Johanna oli kiinnostunut minun ajatuksistani ja kokemuksistani asunnosta ja taloyhtiöstä sekä tavoitteistani, kun asuntoani lähdettiin hinnoittelemaan ja myymään. Myös yhteydenpito ja tiedonvälitys toimi erinomaisesti koko prosessin ajan ja sai minut tuntemaan oloni luottavaiseksi.

Asunnon ostaja

Ensiasunnon ostajina erityisesti koimme erityisen hyvänä, että meille selitettiin kaikki selkeästi ja ymmärrettävästi - kokoajan oli tunne, että tiedettiin mieheni kanssa missä asunnon oston suhteen mentiin. Johanna oli erittäin mukava ja helposti lähestyttävä ja hänen kanssaan oli erittäin mukava olla tekemässä elämämme yhtä suurimmista päätöksistä!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM   Johanna Lehto
Johanna Lehto, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola