yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV Janne Kumpulainenyrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV Janne Kumpulainen

100% asiakkaista suosittelee

Janne Kumpulainen

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

Kiinteistömaailma Espoo Tapiola

janne.kumpulainen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 753 1753Soita minulle

Erityisosaaminen

Kuolinpesät, Uudiskohteet, Arvoasunnot, Vanhat puutalot ja suojelukohteet, Perheasunnot

Kielitaito

Suomi, englanti

Myydyt kohteet

152

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 152 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Kaivatessasi huolettomuutta ja helppoutta asunto- tai kiinteistöasioissa, valitse minut välittäjäksesi. Minulla on yli 16 vuoden kokemus kiinteistönvälityksestä. Näiden vuosien aikana minulle on kertynyt laaja kokemus välitysalasta niin erilaisten kohteiden, kuin asiakkaiden erilaisten elämäntilanteiden osalta. Hallitsen vaativammatkin kiinteistönvälitystehtävät, kiinteistön muodostuksen yksityiskohdat, arviokirjat, kuolinpesien palvelemisen, rakennuttajien monimuotoisen palvelemisen, yksityishenkilöiden toiveita ja tarpeita unohtamatta. Käytännön kokemuksen lisäksi olen kerryttänyt osaamistani suorittamalla YKV-tutkinnon (Ylempi kiinteistönvälittäjä). Asiakkaiden auttaminen ja yrittäjyys on minulle elämäntapa ja intohimo. Asiakaspalvelusta minulle kertynyt laajalti kokemusta ja yrittäjänäkin olen toiminut jo vuodesta 2002 lähtien. Toimin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla mutta kattavan verkostomme avulla pystyn auttamaan sinua oikeastaan missä päin Suomea tahansa. Tässä vielä minusta henkilökohtaisella tasolla: -Avoin, rehellinen, rauhallinen ja analyyttinen -Munkkiniemeläinen -Perheen isä, perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi lasta. -Harrastuksena golf ja lasten kuskaaminen Vuonna 2020 yrityksemme Kiinteistömaailma Amuletti Asunnot Oy valittiin Kiinteistömaailman vuoden ketjuyritykseksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä kuinka haaveesi tai hankkeesi muuttuu todeksi. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä, kuinka haaveesi tai hankkeesi muuttuu todeksi.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki oli erinomaista. Kiitos.

Asunnon ostaja

Palvelu oli ystävällistä, asiallista ja kaikin puolin suositeltavaa! - Kiitos !

Asunnon myyjä

Hinnan arvointi, yhteydenpito, ystävällisyys, asiantuntemus, kuljetitte minut kaupantekopaiklle (maalainen ei osaa ajella isossa kaupungissa), koko prosessi oli erittäin hyvin hoidettu.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui ongelmitta ja loistavasti!

Asunnon myyjä

Mielestäni yhteistyö onnistui hyvin. Myös luvatut aikataulut pitivät paikkansa.

Asunnon ostaja

Välittäjämme oli mielestäni ammattitaitoinen ja palvelualtis. En prosessin aikana tai myöhemminkään ole keksinyt asioita, joiden olisin toivonut menneen toisin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV Janne Kumpulainen
Janne Kumpulainen, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola