Myydyt kohteet

23

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 23 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen Tapiolassa syntynyt, kasvanut ja koulut käynyt välittäjä ja tarjoan paikallistuntemukseni käyttöösi! Koti on nyt jos koskaan elämän keskipiste. Oman kodin myyminen ja ostaminen ovat taloudellisia ja myös tunteellisia investointeja. Minun intohimoni on auttaa juuri sinua näissä asioissa. Valtiotieteellinen taustani auttaa minua ymmärtämään suuria kokonaisuuksia ja niiden sisällä tärkeimpien yksityiskohtien painotuksia. Muuta minusta: Työnteon ohessa puhelimen ja läppärin lisäksi kädessäni pysyy myös talikko, hevosihminen kun olen. If you wish to have service in English, please contact me and you will find the pleasant "Kiwi"-side of me, coming from New Zealand, that is! Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää sinun kodinvaihtoasioistasi!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Suosittelen Annaa lämpimästi. Ostin hänen kauttaan asunnon ja sain ihan superhyvää ja ammattitaitoista palvelua. Hän osasi ihan muutaman kriteerin perusteella suositella juuri minulle sopivaa asuntoa. Ja minä sentään olen olen aika vaativa asiakas!

Asunnon myyjä

Anna Kähärä oli minulle korvaamaton tuki kaikinpuolin kiinteistöni myynnissä. Alusta alkaen hänen positiivinen ja luottavainen asenteensa toi myös minulle luottavaista oloa. Anna osasi nähdä kokonaistilanteen ja oli aina valmis kuuntelemaan ja tukemaan. Olen kiitollinen hänelle kaikesta ja tietysti ennen kaikkea siitä, että hän löysi talolleni uuden omistajan nopeammin kuin osasin edes aavistaa. Anna tekee työtään sydämellään.

Asunnon ostaja

Kähärä oli todella asiantunteva ja sydämellinen välittäjä, suosittelen häntä ehdottomasti myös jatkossa.

Asunnon ostaja

Todella positiivinen asiakaskokemus kokonaisuudessaan. Tiedämme keneen ottaa yhteyttä kun tilanne sitä vaatii.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntineuvottelija, VTK, KiAT Anna Kähärä
Anna Kähärä, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola