Erityisosaaminen

Uniikit kohteet, Tontit, Omakotitalot, Uudiskohteet, Kuolinpesät

Palvelua ja välittämistä! Nämä kaksi avainsanaa ohjaavat tekemistäni asuntokaupan yhteydessä. Palvelen Sinua sekä asunnon ostossa että myynnissä. Välitän siitä että kokemuksesi asunnonvaihdosta on ainutlaatuinen ja onnistunut. Asunnon onnistuneen markkinoinnin ja myynnin ohella koen kunnia-asiana tehdä työni tarkasti ja ammattitaitoisesti. Olen Kiinteistömaailmassa Sinua varten. Ota yhteyttä, niin tehdään yhdessä onnistuneet asuntokaupat!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Odotustaso oli korkealla ja se näkyy vastauksissa. Anna opasti ensiasunnon ostajia hyvin. Kaikki meni meidän näkökulmasta hienosti.

Asunnon ostaja

Anna hoiti myyntitilanteen asiallisesti ja jämäkästi. Piti myyjän ja ostajan puolia tasapuolisesti.

Asunnon myyjä

Palvelun laatu oli mitä mainioin. Oman asunnon myynti osoittautui odotettua haasteellisemmaksi, mutta sinnikäästi mukautumalla uusiin tilanteisiin, saatiin asunto myytyä järkevään hintaan. Olen erittäin tyytyväinen. Aion suositella välittäjää tuttavilleni.

Asunnon ostaja

Anna Paasikiven kanssa oli erittäin mielyttävä asioida. Ensiasunnon ostajina meistä oli erityisen mukava olla tekemisissä välittäjän kanssa, jonka toiminta ja käytös herättivät luottamusta.

Asunnon ostaja

Anna Paasikivi luotsasi meidät ammattitaitoisesti ja rauhallisesti läpi stressaavan asunnonvaihdon. Kommunikointi sujui moitteettomasti ja asunnon osto valtakirjalla tiukalla aikataululla sujui hyvin. Iso kiitos!

Asunnon myyjä

Myyjällä oli kyky kuunnella asiakkaita herkällä korvalla ja löytää asunnolle pikaisesti ostaja omien kontaktiensa joukosta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Anna Paasikivi
Anna Paasikivi, Kiinteistömaailma Espoo Tapiola-Westend