kiinteistönvälittäjä, LKV Tuula Lindholmkiinteistönvälittäjä, LKV Tuula Lindholm

100% asiakkaista suosittelee

Tuula Lindholm

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Espoo Niittykumpu

tuula.lindholm@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35840 044 1772Soita minulle

Erityisosaaminen

Perheasunnot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

74

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 74 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen huolellinen ja empaattinen välitysalan ammattilainen. Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaamiset, heidän toiveidensa kuunteleminen sekä asuntoasioiden ratkaiseminen parhaalla mahdollisella tavalla. Tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat minua muille, onkin paras palkinto työstäni. Pitkä työurani kiinteistöhuoltoalan yrittäjänä on tuonut minulle hyvän palveluasenteen sekä tinkimättömän ahkeruuden asiakkaitteni hyväksi. Suhtaudun työhöni intohimolla, työtunteja kaihtamatta. Nopeus yhteydenpidossa on myös asia, jota arvostetaan. Asiakkailta olen saanut kiitosta mukavasta ja luontevasta tapaamisesta. Tästä työstä täytyy todella pitää, jotta menestyy. Olen iloinen saadessani kuulua Kiinteistömaailman huippumyyjien joukkoon. Ota yhteyttä, tullaan tutuiksi ! Jag betjänar även på svenska.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä piti meidät koko ajan ajan tasalla. Hän soitti aina heti näytön jälkeen ja kertoi, kuinka se oli mennyt. Tuulan kanssa oli erittäin mukava asioida.

Asunnon myyjä

Toimet nopeita ja asiallisia. Myös avustaminen uuden asunnon etsimisessä oli positiivinen kokemus.

Asunnon myyjä

Välittäjä palveli erittäin ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti, en jäänyt kaipaamaan mitään parannuksia. Myös Kiinteistömaailma toimi joka suhteessa hyvin.

Asunnon myyjä

Kiitos erinomaisesta yhteistyöstä! Oli helppo asioida kanssasi kun olet niin ammattitaitoinen, luotettava ja tehokas ja tiesimme koko ajan missä mennään. Kaikki sujui tosi hyvin, kiitos!

Asunnon myyjä

Tuula vakuutti, kun kävimme hänen näytöllään toisessa kohteessa. Asiantunteva, ystävällinen ja asiakasta kunnioittava ote tekemisessä.

Asunnon myyjä

Tuula tuli käynnille sovittuun aikaan ja kertoi selkeästi kaiken tarpeellisen. Sopimuksen laatiminen oli vaivatonta ja selkeää. Tuulasta tuli heti vaikutelma, että hän haluaa aidosti auttaa meitä kodin vaihdossa.

Asunnon ostaja

Tuulan kanssa oli ilo työskennellä. Hän piti meidät ajantasalla koko prosessin aikana, vastasi nopeasti kaikkiin kysymyksiin ja oli yleisesti todella mukava ja avulias. Ensiasunnon ostajina olemme todella kiitollisia, että meillä oli Tuula välittäjänä. Iso kiitos Tuulalle.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tuula Lindholm
Tuula Lindholm, Kiinteistömaailma Espoo Niittykumpu