Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

49

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 49 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen aktiivinen myynnin ammattilainen, Huippumyyjäksi minut on palkittu useampana vuotena, viimeksi 2020. Panostan asiantuntevaan, laadukkaaseen asiakaspalveluun. Asiakastyytyväisyys ja hyvä aluetuntemus sekä laaja kontaktiverkosto ovat valttikorttini. Autan sinua mielelläni niin uuden kodin löytämisessä kuin nykyisen myymisessäkin. Kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat ratkaisut asuntoasioihisi. Vain soitto riittää.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Reija palveli meitä erinomaisesti, ammattitaitoisesti ja teki työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Suosittelen ja olen jo suositellut Reijaa monelle ihmiselle. Hommat sujui niin hyvin etten edes väkisin keksi parannettavaa.

Asunnon ostaja

Ihanan välitön, hauska ammattilainen, joka oli selvittänyt perusteellisesti esittelemänsä myyntikohteen kaikki maholliset asiat. En ole koskaan ennen tavannut samanlaista alan ammattilaista eli välittäjää.

Asunnon myyjä

Reija Skog oli erittäin ammattimainen välittäjä. Suosittelen varmasti eteenpäin.

Asunnon myyjä

Kaupat oli nopeat ja toteutunut hinta mielestäni hyvä

Asunnon ostaja

The whole process was extremely elegant - a pleasant surprise!

Asunnon ostaja

Välittäjä oli oikein miellyttävä, asiantunteva sekä joustava aikataulujen ja näyttöjen suhteen. Kaupat saatiin maaliin nopealla aikataululla ja tiedon vaihdolla.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

avainasiakaspäällikkö, LKV, KiAT Reija Skog
Reija Skog, Kiinteistömaailma Espoo Niittykumpu