Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

045 851 7260Soita minulle

Erityisosaaminen

Tontit, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

12

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 12 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Petra on yksi Espoon huippuvälittäjistä, jonka työnjäljestä kuullaan hyvää kerta toisensa jälkeen! Petran mukava ja supliikki tyyli puree asiakkaaseen kuin asiakkaaseen eikä hänen aidosta läsnäolostaan voi olla vaikuttumatta. Syntyperäisenä espoolaisena hänen aluetuntemuksensa on ylivoimainen. Hänen aktiivisuutensa ja asenteensa takaavat turvalliset ja vaivattomat asuntokaupat alusta loppuun. Petra tekee unelmatyötään asiakkaiden toiveita täyttäen, suunnitelmallisesti ja sydämellä. Kun haluat yksilöllistä ja tehokasta palvelua nuorekkaalla otteella, auttaa Petra sinua mielellään. Ota yhteyttä jo tänään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Rehti, innokas, yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen ote miellytti. On tärkeää kuulla välittäjän mielipide eikä vaan ainoastaan antaa asiakkaan kuulla mitä se haluaa. Nopea ja välitön kommunikaatio miellytti.

Asunnon myyjä

Myyntiprosessi sujui jälleen kerran erittäin sujuvasti ja kaikista asioista saatiin sovittua ilman mitään ongelmia. Petran toiminnassa yhdistyy erinomaisesti hyvä myyntityö ja asiakkaan huomioiminen. Kiitos yhteistyöstä!

Asunnon ostaja

Petra on loistava asiakaspalvelija! Viesteihimme reagoitiin ennätysnopeasti ja kaupat sujuivat helposti ja mukavasti. Unelmien koti odottaa

Asunnon myyjä

Ostin keväällä 2016 Petran välittämän kodin, ja kaikki sujui hienosti. Siksipä välittäjä oli sama, kun nyt myin asunnon pois. 5/5.

Asunnon ostaja

Petra on iloinen, napakka, työteliäs ja luotettava asiansa osaava välittäjä. Suosittelen

Asunnon myyjä

Petran hoitama vanhan asunnon myynti että uuden kohteen ostaminen sujui asiantuntevasti sekä samalla hyvin kotoisan tuntuisesti. Hän on helmi välittäjien joukossa. Naapurimmekin tarttui myynnissään hänen taikasauvaansa. Kiitän myös asuntomme kuvaaja Villeä että stailaaja Karoliinaa.

Asunnon ostaja

Petra teki meille ensiasunnon etsimisen eteen selkeästi töitä ja piti meidät koko ostoprosessin ajantasalla kaikesta. Se loi turvallisuuden tunteen elämämme ensimmäiseen isoimpaan hankintaan.

Asunnon ostaja

Mielestäni Saijolan asiantuntemus oli erittäin hyvä. Hän myös tulkitsi tavoitteeni hyvin, oli erittäin aktiivinen ja hänen kanssaan oli miellyttävä olla yhteistyössä. Olen todella tyytyväinen, että tein asuntokaupan juuri hänen kanssaan. Kaikki kiinteistövälittäjät eivät vastaa viesteihin tai vastaavat hitaasti.

Asunnon ostaja

Petra oli erittäin selkeä ja asiantunteva. Ensiasunnon ostajina prosessi oli meille uusi, mutta Petra auttoi meitä mainiosti ja selitti meille ostoprosessin nyanssit.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, uudistuotannon asiantuntija, LKV, KiAT Petra Saijola
Petra Saijola, Kiinteistömaailma Espoo Matinkylä, Kauppakeskus Iso Omena