Erityisosaaminen

Tontit, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Yksiöt ja kaksiot

Kielitaito

suomi, englanti

Eeva-Liisa Wikholmilla on niin tyytyväiset asiakkaat, että aivan jokainen heistä suosittelee häntä. Eve kuuntelee, auttaa, ymmärtää ja ennen kaikkea osaa myydä hyvin. Hän pystyy synnyttämään luottamuksen sekä asunnon myyjiin että ostajiin, ja kokemus sekä ammattitaito vievät kaupantekoa varmasti eteenpäin. Aktiivinen ja aikaansaava Eve on viisas valinta kiinteistönvälittäjäksi. Kaikesta näkee, että Eve nauttii aidosti työstään ja osaa asiansa. Silloin myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. ”Asiakaspalvelun ammattilaisena autan Sinua kotisi myynnissä ja uuden hankinnassa. Kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat ratkaisut asuntoasioihisi.”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Paremmin ei olisi voinut sujua.

Asunnon myyjä

Tontin myynti oli kympin arvoinen. Eeva-Liisa Wikholm hoiti myynti asian aivan moitteettomasti. Ei mitään lisättävää. Suosittelisin ehdottomasti 10.

Asunnon ostaja

Välillä näytöissä ollut välittäjä joka tympeä, ei osaa vastata kysymyksiin eikä ota kontaktia. Eeva-liisa oli kaikkea muuta, todella hyvä välittäjä. Ystävällinen, mukava, hauska ja läsnäoleva. Suosittelisin ehdottomasti 10.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Eeva-Liisa Wikholm
Eeva-Liisa Wikholm, Kiinteistömaailma Espoo Matinkylä, Kauppakeskus Iso Omena