Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Perheasunnot, Tontit, Yksiöt ja kaksiot

Kielitaito

suomi, englanti

Eeva-Liisa Wikholmilla on niin tyytyväiset asiakkaat, että aivan jokainen heistä suosittelee häntä. Eve kuuntelee, auttaa, ymmärtää ja ennen kaikkea osaa myydä hyvin. Hän pystyy synnyttämään luottamuksen sekä asunnon myyjiin että ostajiin, ja kokemus sekä ammattitaito vievät kaupantekoa varmasti eteenpäin. Aktiivinen ja aikaansaava Eve on viisas valinta kiinteistönvälittäjäksi. Kaikesta näkee, että Eve nauttii aidosti työstään ja osaa asiansa. Silloin myös asiakkaat ovat tyytyväisiä. ”Asiakaspalvelun ammattilaisena autan Sinua kotisi myynnissä ja uuden hankinnassa. Kutsu minut maksuttomalle Kotikäynnille, niin voimme yhdessä kartoittaa parhaat ratkaisut asuntoasioihisi.”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Paremmin ei olisi voinut sujua.

Asunnon myyjä

Tontin myynti sujui kympin arvoisesti. Eeva-Liisa Wikholm hoiti myynnin aivan moitteettomasti. Ei mitään lisättävää. Suosittelen ehdottomasti 10.

Asunnon ostaja

Välillä olemme tavanneet näytöillä tympeitä välittäjiä, jotka eivät osaa vastata kysymyksiin eivätkä ota kontaktia. Eeva-Liisa oli kaikkea muuta, hän on todella hyvä välittäjä. Ystävällinen, mukava, hauska ja läsnäoleva. Suosittelen ehdottomasti. Täys 10.

Asunnon myyjä

Eeva-Liisa teki meihin vaikutuksen heti kun kävimme avoimessa näytössä. Hän oli kohtelias, ammattitaitoinen ja avulias. Hän antoi meidän tutustua asuntoon rauhassa. Palasi kysymyksiin. Soitteli perään. Tästä syystä valitsimme Eeva-Liisan oman asuntomme myyjäksi.

Asunnon myyjä

Myyntiprosessi eteni sutjakkaasti. Kuvat olivat laadukkaita ja kohteen esittely kattava. Eeva-Liisa oli erinomaisesti valmistautunut toimeksiantopalaveriin alueen hintatietojen kera ja näitä käytimme myyntihinnan määrittelyyn.

Asunnon myyjä

Eeva-Liisa oli ensi tapaamisesta saakka äärettömän ammattimainen, ystävällinen ja helposti lähestyttävä. Mikäli aloitamme asunnon myynnin, on Eeva-Liisan ansiota, että välittävä yritys on Kiinteistömaailma.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Eeva-Liisa Wikholm
Eeva-Liisa Wikholm, Kiinteistömaailma Espoo Matinkylä, Kauppakeskus Iso Omena