myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, Sisustussuunnittelija SI Sirpa Lehmusmyyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, Sisustussuunnittelija SI Sirpa Lehmus

92% asiakkaista suosittelee

Sirpa Lehmus

myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, Sisustussuunnittelija SI

Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa

sirpa.lehmus@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 500450219Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Kuolinpesät, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Kodin vaihtaminen on yksi ihmisen elämän suurimmista muutoksista. Silloin kannattaa hetkeksi pysähtyä miettimään miten ja kenen kanssa muutoksen toteuttaa. Kuka osaa arvioida oikein kotini arvon? Kiinnostavatko toiveeni ja tarpeeni välittäjää oikeasti? Saanko vastinetta rahoilleni? Panostan kestäviin asiakassuhteisiin, siksi lupaan vain parasta palvelua ja asiantuntemusta. Olen tekemisissä asuntokaupan kanssa päivittäin ja tunnen asuntokauppaa koskevan laajan lainsäädännön ja myyntiprosessit. Minulta saat vuosien saatossa hioutuneen osaamisen ja kokemuksen sekä markkinoiden parhaan näkyvyyden ja asenteen, jolla tehdään kauppoja tehokkaasti. Sinä voit luottaa siihen, että asiat sujuvat turvallisesti ja oikein. Edustava markkinointi, oivaltava työ asiakkaiden parissa sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat erityisiä vahvuuksiani Saanhan auttaa sinuakin matkallasi uuteen kotiin? Whether you’re thinking about buying or selling a property please let me represent you as your personal agent. Award winning certified realtor coupled with my unbeatable track record, at your service 24/7! Call +358 500 450 219,

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Sirpa perehtyi kohteeseen kiitettävästi ja myi tiiminsä kanssa tarmolla kohdetta. Sirpa jaksoi aina olla ystävällinen ja hallitsi kokonaisuuden hienosti. Paras tapaamani välittäjä!

Asunnon myyjä

Huippuhyvä asiakkaan ymmärtäminen, kuuntelu ja aidosti ratkaisuhakuinen välittäjä! Erinomainen palveluasenne.

Asunnon myyjä

Erinomainen kokonaispalvelu, nopea myynti, konsultoiva lähestymistapa, hieno kommunikointi. En olisi löytänyt parempaa ammattilaista.

Asunnon ostaja

Reipas, asiallinen, osaava ihminen! Ei turhaa jaarittelua, vaan hommat hoitoon. Välittäjällä oli kokemusta, joka on tärkeää kiinteistön kaupassa. Sitä tietysti kertyy vain tekemisen kautta. Kysymyksiini sain aina vastauksen.

Asunnon myyjä

Tässähän tapahtui oikea salamakauppa!! Sunnuntaina ensiesittely, tiistaina tarjous hyväksytty ja siitä viikko eteenpäin, keskiviikkona kaupat oli tehty.

Asunnon myyjä

Vaikuttava ammattiosaaminen haastavassa kuolinpesän kaupassa. Homma hoituu kun kokenut ammattilainen auttaa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntijohtaja, LKV, KiAT, BBA, Sisustussuunnittelija SI Sirpa Lehmus
Sirpa Lehmus, Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa