Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 284 0714Soita minulle

Erityisosaaminen

Vuokra-asunnot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Olen toistaiseksi opintovapaalla, teen kauppatieteiden maisterin tutkintoa Hanken Svenska Handelshögskolan - kauppakorkeakoulussa. Toimin yrittäjiemme Christofferin ja Annen apuna hallinnollisissa tehtävissä. Autan myös mielelläni kodinvaihtoosi liittyvissä asioissa! Service also in english. Betjänar även på svenska. Katso asiakaspalautteeni -)

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Kiitos Ina, ammattitaitoinen, kärsivällinen, iloinen ja auttoi joka käänteessä ja piti yhteyttä. Kiitos.

Asunnon ostaja

Iina oli avulias, erittäin kärsivällinen ja asiantunteva. Ei sitä millään muulla tavalla voi sanoa, mutta laaja kokemukseni kiinteistövälittäjistä on, että he yleensä ovat ns ylimielisiä. Oli ihanaa, että Iina ei tätä millään tavalla ollut.Hän ei vain auttanut ja neuvonut, vaan hän oli suuri nimenomaan positiivinen osa tätä suurta elämäntapahtumaamme. Voin jopa sanoa, että ilman Iina, emme ehkä olisi ostaneet kotia. Suosittelen nimenomaan Iinaa, muista Kiinteistömaailman kiint.välittäjistä en osaa sanoa.

Asunnon ostaja

Hei Ina, Olemme nyt aset tuneet uuteen kotiin, viimeiset tentit ja Kreikan matka takana. Missasimme palautekyselyn loman aikana, mutta halusimme vielä kiittää henkilökohtaisesti. Emme voisi olla tyytyväisempiä uuteen asuntoon tai muuttoprosessin helppouteen, jossa autoit hienosti kellonajasta riippumatta ja viipyilemättä. Arkeen palattuamme olemme myös saaneet suurta apua tiskikoneesta, kiitos vielä siitäkin. Pahoittelut myöhäisestä palautteesta ja oikein hyvää kesää. Kiitos!

Asunnon myyjä

Loistavaa toimintaa kaikin puolin.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aktiivinen ja positiivinen.

Asunnon ostaja

Ina oli hyvin ystävällinen, otti heti yhteyttä kun tiedustelin jotain asiaa ja olin tyytyväinen ja iloinen kun Ina hoiti hommat loppuun asti ammattitaidolla. Vaikka hän on nuori hän on luottamuksen arvoinen.

Asunnon myyjä

Moi Ina! Kiitokset taas uuden vuokralaisen hankkimisesta ja kaikkien siihen liittyvien asioiden hoitamisesta. Olen kovasti tyytyväinen saamaani palveluun.Hyvää kesää!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

markkinointi & talous, AMK (opintovapaalla) Ina Henriksson
Ina Henriksson, Kiinteistömaailma Espoo Mankkaa