Erityisosaaminen

Rantakohteet, loma-asunnot ja -kiinteistöt, Arvoasunnot, Omakotitalot, Kuolinpesät, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Oletko myymässä asuntoasi? Kiitos, että halusit tutustua minuun paremmin. Olen tehnyt asuntokauppaa pääkaupunkiseudulla hyvällä menestyksellä lähes 20 vuoden ajan. Osaamiseni avulla tarjoankin sinulle stressittömän ja helpon kodinvaihtokokemuksen. Mistä asiakkaideni minulle antama arvosana 4,96/5 ja suositteluprosentti täysi 100% varmasti osaltaan kertoo. Asunnon oikea hinnoittelu on kaiken perusta. Asunnon koko, kunto ja alueellinen sijainti ratkaisevat. Asuntokaupan ammattilaisena katson näitä asioita objektiivisesti. Määrittelen oikean markkinahinnan sekä suosittelen parasta kauppatapaa ja parhaita markkinointitoimenpiteitä juuri sinun asunnollesi. Ota yhteyttä ja liity tyytyväisten asiakkaideni joukkoon. Palvelen sinua ja läheisiäsi mielelläni. Tomi

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Tomi Uljas on erittäin ammattitaitoinen ja heti näytöllä kävi ilmi,että hän on hyvin perehtynyt kohteeseen (verrattuna useisiin muihin välittäjiin) ja hoiti koko välitys- ja myyntiprosessin erittäin hyvin. Suosittelen häntä myös läheisilleni että tutuilleni.

Asunnon myyjä

KAIKKI TEHTIIN HYVIN.

Asunnon ostaja

Tomin kanssa yhteistyö jatkuu koska Tomi on todellinen ammattilainen. Tomi välittää / myy jatkossakin kaikki asuntoni!

Asunnon myyjä

Kaikki sujui todella joustavasti. Kaupat syntyivät nopeasti ja parempaan hintaan kuin arvioimme, ja Tomin aktiivisen tiedonjaon johdosta olin jatkuvasti ajantasalla missä mennään.

Asunnon myyjä

Koko myyntiprosessi, hinnoittelusta kaupantekoon Kiitos Tomi Uljas!

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen Tomin ammattitaitoiseen ja ihmisläheiseen toimintatapaan. Täysi verinen ammattilainen jolla on hyvät sosiaaliset taidot. Hoiti kaupan erinomaisesti. Olen todella tyytyväinen kaikkeen, eli kiitos!

Asunnon myyjä

Mahtavaa työtä Tomilta jälleen. Hän erottuu edukseen empaattisuudellaan sekä hän on aidosti kiinnostunut asiakkaistaan. Tomi on loistava aktiivinen välittäjä, joka pitää asiakkaansa ajan tasalla. Kerrassaan hieno asiakaskokemus, kiitos!

Asunnon myyjä

Tomi on todella ammattitaitoinen, ystävällinen, aito ja hänen kanssaan on helppo olla. Persoonana hän on hauska ja helposti lähestyttävä. Koko asuntokauppa prosessin ajan Tomin kanssa oli ilo työskennellä ja sainpa häneltä vielä kaupanteko tilaisuudenkin jälkeen ihanan puhelun, jossa Tomi halusi vain kertoa kuinka kiva kaupanteko tilaisuus meillä oli ollut. Ja sitä se totisesti olikin! Olen todella tyytyväinen, että Tomi sai talomme myytyä niin nopeasti vielä näin syrjäseudulta, ja kuinka ammattitaitoisesti hän toimi koko prosessin ajan. Tulee oikein ikävä niitä hauskoja puheluita, joita aina tasaisin väliajoin sain häneltä. Onneksi loppukaupanteko on vielä helmikuussa, joten tapaamme hänen kanssaan vielä. Tomi on aivan oikeassa työpaikassa ja Kiinteistömaailma on onnekas, kun teillä on 'leivissänne' noin mahtava välittäjä! Suosittelen häntä ehdottomasti eteenpäin ja toivon, että joku päivä tapaamme vielä samoissa merkissä :) Kiitollisena ja ystävällisin terveisin

Asunnon myyjä

Asuntovälittäjän kanssa yhteistyö sujui loistavasti ja saimme myös erinomaista palvelua.

Asunnon myyjä

Tomi piti minut koko ajan tosi hyvin ajan tasalla tilanteesta ja asioihin reagoitiin tarvittaessa nopeasti. Myös myyntistrategiaa muutettiin tilanteen niin vaatiessa. Myös kaikki kaupan tekniset vaiheet ja työt hoituivat sujuvasti. Ja digivalokuvat toimivat kanssa hyvin.

Asunnon myyjä

Välittäjä on erittäin ammattitaitoinen, ystävällinen ja kerrassaan huipputyyppi :)

Asunnon myyjä

Välittäjä oli tutustunut mahdollisesti myyntiin tulevien asuntojeni hinnoitteluun vaikuttaviin tekijöihin etukäteen ja kertoi niistä minulle. Hän oli ammattitaitoinen ja ystävällinen ja vuorovaikutus hänen kanssaan oli luontevaa.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli luotettava ja huomaavainen. Kaupan sujuivat jouhevasti. Yllätyksiä ei tullut missään vaiheessa.

Asunnon ostaja

Tomi Uljas hoiti hommansa kiitettävästi eli koti löytyi hänen avullaan.

Asunnon ostaja

Koin että minua tuettiin kauppatilanteessa ja tarpeitani kuunneltiin. Kysymyksiin vastattiin ripeästi ja asiallisesti ja tuettiin muutenkin enemmän kuin osasin odottaa. Kiitos uudesta kodista!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Tomi Uljas
Tomi Uljas, Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara