Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 406 9459Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot, Peruskorjattavat ja remontoitavat kohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti, ruotsi

Olen toiminut pääkaupunkiseudulla myyntineuvottelijana vuodesta 2003. Ammattitaito, henkilökohtainen ahkeruus ja syvä luottamus ovat vahvuuksiani, jotka takaavat parhaan onnistumisen asuntokaupassa. Hyvä asiakassuhde ei ole minulle itsestäänselvyys vaan kunnia-asia. Jokainen asiakas, jokainen koti on ainutlaatuinen. Nämä ovat yhdistelmä, joka tuottaa mielenkiintoisia ja antoisia työpäiviä. Elämäntapana nämä innostavat minua väsymättä päivästä toiseen. Vapaa-aikanani hemmottelen itseäni mökin rauhassa puutarhaa hoitaen sekä nauttien perheeni ja ystävieni yhteisistä iloista.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

olen itse Danskella töissä ja minusta on upeaa voidessani aidosti suositella Kiinteistömaailmaa yhteistyökumppanina. Päivi kertoi rehellisesti tilanteen ja otti toiveemme huomioon. Loppujen lopuksi kaikki sujui mahtavasti ja saimme varmasti paremman hinnan kuin itse myydessä. Tuttavamme olivat skeptisiä välittäjän käyttöön, mutta kauppahinnan ollessa tilillämme, eivät ole enää :) Päivin löysimme itseasiassa toiselta näytöltä jossa hän toimi välittäjänä. Toiminta oli niin vakuuttavaa että emme edes kilpailuttanut muita yrityksiä. kaikki toimi 100% luvatusti ja olimme todella enemmän kuin tyytyväisiä lopputulokseen. Erittäin ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä palvelua sekä tuntui, että välittäjällä oli aikaa juuri meille!

Asunnon myyjä

olin tyytyväinen siihen, että Päivi teki sen mitä kiinteistövälittäjän odotetaan tekevän, eli myi asuntomme. Ostaessani uutta asuntoa törmäsin useaan välittäjään, jotka vain seisoivat huonekaluina näytettävässä asunnossa tuhlaamassa kaikkien aikaa, joten oli ilo saada omaksi välittäjäksi aktiivinen ja asiansa osaavaan ihminen. Päivistä sai sellaisen kuvan, että hän tykkäsi työstään ja se näkyi mielestäni saamassamme myyntihinnassa. Suosittelen mielelläni Päiviä tuttavilleni, jotka harkitsevat oman asuntonsa myyntiä. videoesittely kohteesta oli erinomainen ja antoi hienon aidon kuvan huoneistosta. Välittäjä arvio asunnon arvon todella tarkasti, joka johti nopeasti kauppoihin ja herätti paljon kiinnostusta. Välittäjän ammattitaito oli huippuluokkaa! Suuret kiitokset Päiville asiantuntevasta palvelusta ja avuta! olimme erittäin tyytyväisiä tehokkaaseen ja aktiiviseen toimintaan ja työskentelyyn. Saimme myytyä ja ostettua uuden kodin Päivin ansiosta nopealla aikataululla. Suuret kiitokset Päiville ja Kiinteistömaailmalle!

Asunnon ostaja

kaikki meni ns. nappiin. Asunnon videoesittely oli aivan loistava, siihen oli helppo palata ja käydä vielä asuntoa läpi kotisohvalta käsin. Myös ns. makutuomareille oli mukava laittaa esittelystä linkki, toki pelkällä kohdenumerolla sen löytäminen Kiinteistömaailman sivuilta vaati vähän kärsivällisyyttä. Kiitos kaunis ammattitaitoiselle myyjälle Päiville. Ammattinsa erittäin hyvin osaava välittäjä. Homma meni ekalla maaliin ! Suuret kiitokset Päiville asiantuntevasta palvelusta ja avuta, ensiasunnonostooni! olin ostamassa asuntoa keskustasta ja piipahdin Lauttasaaren toimistoon jossa tapasin Päivin. Hän oli aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja kuunteli minun tarpeitani asunnon ostajana. Hän rajasi kohteet puolestani, järjesti esittelyt ja mieleinen kohde löytyi parin päivän jälkeen. Voin suositella lämpimästi.

Asunnon myyjä

Päivi Holmbergin "kiinteistövierailu" sunnuntaina ansaitsee ison kiitoksen. Hänen asiantuntemuksensa asunnon arvioinnissa ja näkemyksensä erilaisista mahdollisuuksista ovat vertaansa vailla. Päivin asiantuntemus ja realistinen näkemys luovat realismia tarkasteltaessa eri vaihtoehtoja. Kiitos Päiville.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KED Päivi Holmberg
Päivi Holmberg, Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara