Erityisosaaminen

Perheasunnot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

40

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 40 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Leppävaara ja sen ympäristö on minulle erittäin tuttua aluetta. Olen asunut Lintuvaarassa ja toiminut Leppävaarassa 25 vuotta yrittäjänä paikallisessa kiinteistöhuoltoyrityksessä, joten voin sanoa tuntevani näiden alueiden talot ja yhtiöt varsin hyvin. Näistä asioista on myös Sinulle asunnon myyjänä hyötyä: asiakkaille pystyn kertomaan kaiken tarpeellisen ja tietämyksellä vastaamaan heidän kysymyksiinsä alueen palveluista ym. unohtamatta kunkin alueen erityispiirteitä. Huolellisuus ja tarkkuus ovat osa luonnettani. Tässä työssä se onkin ensiarvoisen tärkeää, samoin tiivis yhteydenpito niin myyjien kuin ostajien kanssa. Kiinteistönvälitys ei ole minulle vain työtä, enemmänkin se on intohimoa mieluisaan alaan -aikaa ja vaivaa säästämättä. Ota minuun yhteyttä, kerron mitä hyötyä yhteistyöstämme on juuri Sinulle. Tullaan tutuiksi !

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä piti meidät koko ajan ajan tasalla. Hän soitti aina heti näytön jälkeen ja kertoi, kuinka se oli mennyt. Tuulan kanssa oli erittäin mukava asioida.

Asunnon myyjä

Toimet nopeita ja asiallisia. Myös avustaminen uuden asunnon etsimisessä oli positiivinen kokemus.

Asunnon myyjä

Välittäjä palveli erittäin ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti, en jäänyt kaipaamaan mitään parannuksia. Myös Kiinteistömaailma toimi joka suhteessa hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tuula Lindholm
Tuula Lindholm, Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria