Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Arvoasunnot, Omakotitalot, Perheasunnot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

77

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 77 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Leppävaara ja sen ympäristö on minulle erittäin tuttua aluetta. Olen asunut Lintuvaarassa ja toiminut Leppävaarassa 25 vuotta yrittäjänä paikallisessa kiinteistönhuoltoyrityksessä, joten voin sanoa tuntevani alueiden talot ja yhtiöt varsin hyvin. Näistä asioista on Sinulle asunnon myyjänä hyötyä: välittäjä tuntee oikeasti alueen ja sen erityispiirteet. Pitkä yrittäjäurani on tuonut minulle hyvän palveluasenteen sekä tinkimättömän ahkeruuden asiakkaitteni hyväksi. Nopeus yhteydenpidossa on yksi asioista, joita asiakkaat arvostavat. Huolellisuus ja tarkkuus ovat osa luonnettani. Tässä työssä se onkin ensiarvoisen tärkeää. Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaamiset, heidän toiveidensa kuunteleminen sekä asuntoasioiden ratkaiseminen parhaalla mahdollisella tavalla. Tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat minua muille, onkin paras kiitos työstäni. Tästä työstä täytyy todella pitää, jotta menestyy. Olen iloinen saadessani kuulua Kiinteistömaailman huippumyyjien joukkoon. Ota yhteyttä, tullaan tutuiksi ! Jag betjänar även på svenska.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä piti meidät koko ajan ajan tasalla. Hän soitti aina heti näytön jälkeen ja kertoi, kuinka se oli mennyt. Tuulan kanssa oli erittäin mukava asioida.

Asunnon myyjä

Toimet nopeita ja asiallisia. Myös avustaminen uuden asunnon etsimisessä oli positiivinen kokemus.

Asunnon myyjä

Välittäjä palveli erittäin ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti, en jäänyt kaipaamaan mitään parannuksia. Myös Kiinteistömaailma toimi joka suhteessa hyvin.

Asunnon myyjä

Kiitos erinomaisesta yhteistyöstä! Oli helppo asioida kanssasi kun olet niin ammattitaitoinen, luotettava ja tehokas ja tiesimme koko ajan missä mennään. Kaikki sujui tosi hyvin, kiitos!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tuula Lindholm
Tuula Lindholm, Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Kauppakeskus Galleria