Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Perheasunnot, Uudiskohteet, Sijoitusasunnot

Kielitaito

Suomi, englanti

Myynnin ammattilaisena osaan huomioida sinulle tärkeät asiat, mahdollistaen parhaan lopputuloksen toteutumisen. Vastuuntuntoisella ja ahkeralla asenteella erilaiset toimeksiannot hoituvat huolellisesti ja luotettavasti, sinun toiveitasi kuunnellen. Kutsumalla minut maksuttomalle kotikäynnille käymme yhdessä huolellisesti läpi tämän hetkisen markkinatilanteen sekä luomme yhdessä markkinointisuunnitelman kotisi myyntiä varten. Jos olet ostamassa asuntoa, ole yhteydessä pikimmiten niin löydetään sinulle yhdessä uusi unelmiesi koti! Minulle saa aina soittaa - päivästä ja kellonajasta riippumatta! I will be happy to serve you in English as well.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Essi was easy to talk to and she was available on weekend to show the house. I had a very good experience in conducting business with Essi.

Asunnon ostaja

Kaikki, koko prosessi toimi. Nopeaa toimintaa ja ammattitaitoista.

Asunnon myyjä

Erittäin ihmislähtöistä palvelemista, jossa asiakkaan toiveita kuunneltiin hyvin tarkkaan. Ihanaa kun välittäjä muistaa pieniä yksityiskohtia elämästämme!

Asunnon myyjä

Kaikki sujui asiantuntevasti ja sovitussa aikataulussa. Essi Nuotiomaa on asiantunteva välittäjä, jota voin hyvin suositella myös muille asuntoa etsiville tuttavilleni.

Asunnon myyjä

Ystävällinen, iloinen ja asiantunteva palvelu. Tunne oli että olen hyvissä käsissä eikä tarvinnut miettiä missä mennään. Informaatio kulki hyvin ja olin tilanteen tasalla ilman että olisin joutunut itse kyselemään perään.

Asunnon ostaja

Essi oli helposti lähestyttävissä ja asiakaspalveluhenkinen. Asiointi sujui hyvin sähköpostitse sekä puhelimitse. Löysimme ostetun asunnon Kiinteistömaailman sähköpostin avulla ja tuntui, että saimme tästä merkittävän hyödyn, kun tällä hetkellä saa olla nopealiikkeinen asuntokaupoilla. Oli tunne, että kauppoja tehtäessä välittäjä oli yhtä hyvin sekä ostajan että myyjän puolella.

Asunnon ostaja

Minut pidettiin hienosti kokoajan ajantasalla asunnon myynnin tilanteesta.

Asunnon ostaja

Erityinen kiitos Essin toiminnalle, otti proaktiivisesti meihin yhteyttä kun kohde oli tulossa myyntiin koska muisti aikaisemmasta näytöstä minkälaista kohdetta olimme etsimässä. Essi toimi erinomaisesti, oli hyvin tavoitettavissa ja piti meidät koko ajan ajantasalla. En keksi mitään parannettavaa.

Asunnon myyjä

Olimme kokoajan tilanteen tasalla, mitä myynnissä tapahtuu ja saimme luottaa siihen, että homma on hyvissä käsissä. Välittäjä teki töitä tunteja laskematta ja palveli ostajaehdokkaita myöhään iltaan! Uskomme että myynnissä jokainen kortti katsottiin ja jokainen kivi käännettiin, jonka myötä teimme parhaat mahdolliset kaupat ja olimme siihen ehdottoman tyytyväisiä! Myynnin jälkeen välittäjä huomioi myös isännöitsijän, josta hän ilahtui kovasti ja varmasti jäi nimi ja firma mieleen.

Asunnon ostaja

The broker Essi Nuotiomaa was very professional and attentive. She was very keen to manage expectations from both seller and buyer parties. Many a times she advised me on different deal related matters quite sensibly.

Asunnon myyjä

Essi piti meidät koko ajan ajantasalla myynnin etenemisestä. Kommunikointi sujui hyvin ja Essin kanssa oli miellyttävä tehdä yhteistyötä. Lämmin suositus!

Asunnon ostaja

Essi oli lähes aina tavoitettavissa. Hänen positiivinen ja yhteistyökyvykkyytensä jatkui koko myyntiprosessin ajan. Tämä oli meille kuin lottovoitto, varsinkin kun ostimme nyt ensiasunnon ja asuntokauppailu oli meille vielä uutta.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiLAT Essi Nuotiomaa
Essi Nuotiomaa, Kiinteistömaailma Espoo Leppävaara, Alberga Business Park