kiinteistönvälittäjä, LKV Sari Latvanenkiinteistönvälittäjä, LKV Sari Latvanen

90% asiakkaista suosittelee

Sari Latvanen

kiinteistönvälittäjä, LKV

Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti

sari.latvanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 331 3728Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Tontit, Kerros- ja rivitalot, Uniikit kohteet, Kuolinpesät

Kielitaito

englanti

Myydyt kohteet

35

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 35 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen tehnyt töitä positiivisella energialla Espoon alueella yli 20 vuotta. Avoimuus, asioihin perehtyminen, rakentava suora puhe ja hyvä fiilis ovat asioita, joidenka mukaan työskentelen. Perehdyn myytävään kotiin kuin ostaisin sen itselleni, eli kysymyksiä esitän ja selvitän asioita, joita myyjä ei välttämättä itse ole "ehtinyt" selvittää, koska ostaja viimeistään tarvitsee sitä lisätietoa. Erityisesti kiinteistökauppa on vahvuuteni ja tonttien ostajien kanssa olen aktiivisesti yhteydessä. Vaikeatkin asiat on tehty ratkaistaviksi. Olen asunut ja työskennellyt Länsiväylän eteläpuolella ja nyt asuessani Laaksolahdessa on Espoon järvialueet ja upeat luontokohteet hurmannut minut hiihto ja pyöräilylenkeillä, joten asiakkaat saavat minulta myös aluetuntemusta. Arvostan yritystämme, koska Kiinteistömaailman välittäjien saumaton yhteistyö ja moderni käyttöjärjestelmä on ylivoimainen työkalu meillä, josta myyjä sekä ostaja hyötyy. Kun haluat, että kotisi myynnin hoitaa asiaansa perehtynyt kiinteistönvälittäjä, joka tuntee ja osaa myydä ostajalle myös asuinalueen, niin kutsu minut kotikäynnille ja keskustellaan lisää.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Sari hoiti asuntokaupan erittäin täsmällisesti ja tulen suosittelemaan häntä välittäjäksi, jos joku minulta kysyy.

Asunnon ostaja

Sari Latvanen oli erittäin ammattilainen ja teki asioinnista todella helpon ja välitti sekä myyjästä, että ostajasta! Olimme itse asunnon ostajina ja olemme kokonaisuudessa todella tyytyväisiä. Kiitos siitä Sari Latvaselle!

Asunnon myyjä

Sari toimi erittäin aktiivisesti sekä yhteydenpidon että myynnin osalta ja etsi kohteelle sopivia ostajaehdokkaita. Myyntikohteesta saatiin todella edustava myyntiesite ja hyvät myyntiargumentit. Myyntiprosessi meni kokonaisuudessaan sujuvasti.

Asunnon ostaja

Kiitokset Sarille nopeista ja mutkattomista kaupoista! Erityiskiitos siitä, että emme joutuneet olemaan pitkiä aikoja epätietoisuudessa kuten välillä kiinteistökaupoissa käy. Tiesimme koko ajan, missä vaiheessa kaupanteko oli ja koska se taas etenee.

Asunnon myyjä

Välittäjä sai vaikeahkossa markkinatilanteessa myytyä asuntomme järkevään hintaan, mikä oli meille pääasia ja olemme siksi hyvin tyytyväisiä. Koimme olevamme ajan tasalla myyntiin liittyvistä asioista ja uskomme välittäjän tehneen aktiivisesti toimia myynnin edistämiseksi, uusien asiakkaiden kontaktoimiseksi yms.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli iloinen persoona ja mukavan rento, joten ei ollut turhan jäykkää. Kiinteistömaailmassa asiointi tuntui ammattimaiselta ja luotettavalta.

Asunnon myyjä

Sarilla oli hyvä energia ja auttoi myös hieman yleisemmin ajatusten jäsentelyssä ja sparrailussa. Kuunteli myös myyjän omia ajatuksia miten toivoisimme tuoda asunnosta jotain esille. Uskon, että hän auttaa myös ostajaa yhtälailla tuo ammattitaidollaan luottamuksen ja avuliaisuuden.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Sari Latvanen
Sari Latvanen, Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti