myyntineuvottelija, KiLAT Juho Poutanenmyyntineuvottelija, KiLAT Juho Poutanen

100% asiakkaista suosittelee

Juho Poutanen

myyntineuvottelija, KiLAT

Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti

juho.poutanen@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 529 8898Soita minulle

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Luonteeltani olen iloinen, aktiivinen ja avoin. Pidän työstäni ja se näkyy tavastani tehdä työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä sekä aina asiakkaitteni toiveet huomioon ottaen. Kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille niin käydään yhdessä läpi tämän hetkinen tilanteesi ja tehdään yhdessä markkinointisuunnitelman kotisi myyntiä varten. Ota yhteyttä, palvelen Sinua mielelläni kaikissa asunto asioissasi! Happy to assist You also in English with all of Your housing needs!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki meni asunnon myynnissä alusta loppuun erittäin mutkattomasti ja nopeasti. Välittäjän kanssa oli helppo asioida ja olin jatkuvasti ajantasalla asioiden etenemisestä. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

Asunnon myyjä

Kiitos, kaikki meni tosi hyvin. Juho oli erittäin aktiivinen ja vastasi kaikkiin asioihin välittömästi. Oli myös arvokasta, että hänellä oli tukena kokenut kollega Ria, jonka myös tapasimme ensi käynnillä. Tuli hyvä fiilis tässä on senioriteettiä ja nuorta nälkää meitä palvelemassa.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui sovitusti ja olin koko ajan ajantasalla missä mennään.

Asunnon myyjä

Erinomainen suoritus!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui moitteettomasti

Asunnon ostaja

Koko ostoprosessi meni sujuvasti ja meillä ostajina oli koko ajan luottavainen olo.

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen välittäjän toimintaan. Asiallinen, ystävällinen ja aina tavoitettavissa. Ei koskaan tullut tunnetta, etteikö asuntoni myynti olisi hyvissä ja osaavissa käsissä. Suuret kiitokset :)

Asunnon ostaja

Juho Poutanen oli erittäin asiallinen ja hommat hoituivat selkeästi. Hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Hän piti meidät ajantasalla ja oli itse aktiivinen, meidän ei tarvinnut soitella perään ja kysyä missä mennään. Hän hoiti homman erittäin mallikkaasti, kiitos siitä!

Asunnon myyjä

Juhoa voin suositella ihan kaikille asunnon ostajille ja myyjille. Meillä on kokemusta molemmista Juhon avustamana ja kaikki sujui mutkattomasti. Arvostan Juhon tapaa pitää yhteyttä säännöllisesti ja kommunikoida avoimesti. Hänen kanssa oli helppo ja mukava asioida, myös hankalammat asiat tuli sujuvasti hoidettua.

Asunnon ostaja

Kaikki onnistui erinomaisesti. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, ja piti minut ajan tasalla koko ostoprosessin ajan.

Asunnon ostaja

Juho piti meitä jatkuvasti ajan tasalla, alusta asti tuli kokemus että olemme tärkeitä. Ystävällinen ja sopivan puhelias välittäjä joka oma-aloitteisesti piti yhteyttä ostajaan, huolehti että kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus ja oli hyvin tavoitettavissa.

Asunnon myyjä

Juho Poutanen antoi tunnelman, että hän aidosti välittää. Hän on helppo lähestyä, hänellä loistaa positiivisuuden meininki ja on hyvin reipas ja energinen! Tämän lisäksi löytyy pilke silmäkulmassa (huumorintajuinen). Kaupan jälkeen erinomainen sähköinen vahvistus.

Asunnon myyjä

Juho on kyllä paras! Asunnon myyjänä uskoni ehti hiipua kaupan onnistumiseen jo totaalisesti, mutta Juho jaksoi painaa ja huolehtia asioista ostajan puolesta. Todellista heittäytymistä ja täydellistä antautumista työlle. Täysi kymppi Juholle toiminnasta ja tsemppaamisesta ja ammattitaidosta!

Asunnon ostaja

Välittäjä (Juho Poutanen) vastasi ensimmäiseen yhteydenottoomme nopeasti ja oli muutenkin tavoitettavissa koko ostoprosessin ajan. Juho toimi kaikin puolin asianmukaisesti. Hän vastasi viesteihimme ja oli valmis mukauttamaan esittelyajan aikataulutoiveidemme mukaan. Ostoprosessista jäi kaiken kaikkiaan myönteinen tunne hänen ansiostaan

Asunnon ostaja

Koko prosessi oli sujuva ja välittäjä luotettava ja asiantunteva, ja valmis selvittämään ja tekemään töitä ja ajamaan kaikkien osapuolten etua. Kaikista välittäjistä joita tapasin, Juho Poutanen oli ehdottomasti parhaimpia ja oli ilo viedä kaupat maaliin hänen kanssaan. Hän piti minut ensikertalaisena asunnonostajana erinomaisesti kartalla prosessin etenemisestä ja auttoi ymmärtämään ja selvittämään asioita myös pankin kanssa. Koko prosessi hoitui erittäin sujuvasti. Ei voisi enempää toivoa.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli aina nopeasti tavoitettavissa, hän piti meitä koko prosessin ajan aktiivisesti tietoisena asioiden etenemisestä ja lähti hyvällä asenteella selvittämään kaikkia meitä askarruttaneita kysymyksiä. Palvelu tuntui nopealta ja toimivalta olematta liian tyrkyttävää tai tungettelevaa!

Asunnon ostaja

Ei oikein olisi voinut tehdä enempää, kaikki sujui yli odotusten, toiminta oli ammattitaitoista, nopeaa ja ripeää kaikin tavoin, täysi luottamus koko ajan välittäjään ja hänen asiantuntemukseensa ja ystävällisyyteensä koko yhteisen matkan ajan, Kiitos siitä hänelle meiltä molemmilta :)

Asunnon ostaja

Koko paketti oli oikein hyvin balanssissa. Välittäjä vastasi puheluihin 95% samantien joka kerta ja lopuissa soitti takaisin 30min kuluessa. Parempaa palvelua ei voi edes toivoa.

Asunnon ostaja

Juho oli aktiivinen asuntojen valintaa tehdessä, löysi myös sopivan ja paremman asunnon ensimmäisen tarjouksen kaaduttua liian korkeaan myyntihintaan. Näytöt hoituivat ripeästi ilman viiveitä ja kohteiden tiedot olivat hyvin hallussa. Tarjous- ja kaupan etenemisen aikana selkeä ja aktiivinen kommunikointi prosessista.

Asunnon myyjä

Heti ensipuhelusta lähtien tuli kuva että nyt on tekemisen meininki. Juho pisti homman käyntiin ja aktiivisesti piti esittelyjä ja infosi minulle aina esittelyjen jälkeen missä mennään jne. Ja lopulta kaupat tuli tehtyä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiLAT Juho Poutanen
Juho Poutanen, Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti