kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA Carita Simolinkiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA Carita Simolin

100% asiakkaista suosittelee

Carita Simolin

kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA

Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti

carita.simolin@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 528 9787Soita minulle

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

23

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 23 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen iloinen ja positiivinen henkilö, joka tulee hyvin toimeen paitsi ihmisten myös nelijalkaisten perheenjäsenten kanssa. Nautin työstäni, kun pääsen auttamaan kotien ja ihmisten yhdistämisessä. Laaksolahti ympäristöineen on tullut minulle erityisen tutuksi välittäjänä toimiessani. Asiakastyytyväisyyteni on huippuluokkaa, koska minulle jokainen asiakas – olit sitten ostamassa tai myymässä kotia – on minulle tärkeä. Minä välitän. Voit tehdä kanssani myös ostotoimeksiannon, niin autan sinua löytämään unelmakotisi. I’ll be happy to assist you with your house hunting also in English.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Carita on ihan super! Meille jäi hänestä sekä Kiinteistömaailmasta erittäin hyvä kuva. Carita on ammattitaitoinen, ystävällinen, helposti lähestyttävä ja tehokas. Kiitos hänelle!

Asunnon myyjä

Asunnon myynti meni nappiin.

Asunnon myyjä

Kaikki meni erinomaisesti.

Asunnon myyjä

Carita oli heti alusta lähtien aktiivisesti meihin yhteydessä kaikesta asunnon myyntiin liittyen. Carita järjesti myös kuvaus- ja esittelyajat aina meidän toiveita kuunnellen. Video asunnosta oli todella hieno ja ammattitaidolla tehty. Kaikki toimi moitteettomasti Caritan kanssa. Kaikki välittäjät voivat menestyä, jos tekevät Caritan positiivisen tarmokkaalla ja aktiivisella otteella välittäjän työtä!

Asunnon ostaja

Kaupankäynti oli erittäin sujuvaa ja mutkatonta, pyytämäni lisätiedot selvitettiin nopeasti. Esitteessä ja asunnon tiedoissa oli jo kattavasti tietoa valmiiksi. Missään vaiheessa ei ollut hätiköinnin tuntua kaupassa, vaikka asiat nopeasti sujuivatkin.

Asunnon ostaja

Carita oli suora, vilpitön ja asiakkaan tilanteeseen hyvin eläytyvä, tuli vaikutelma välittämisestä. Hänellä on palveluasenne kohdallaan, eikä hän turhia tärkeile. Hänelle oli helppo puhua, mikä on tärkeää, kun on tekemässä tällaisia isoja ratkaisuja.

Asunnon myyjä

Harvoin voi sanoa, mutta nyt voi, että kaikki meni mielestäni yli odotusten. Välittäjä oli miellyttävä ja erittäin hyvä asiakaspalvelija. Olen erittäin tyytyväinen välittäjän toimintaan.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli ystävällinen ja joustava.

Asunnon myyjä

Kauppa hoitui helposti. (Kiinteistön myyjä)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, eMBA Carita Simolin
Carita Simolin, Kiinteistömaailma Espoo Laaksolahti