Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 044 1772Soita minulle

Erityisosaaminen

Arvoasunnot, Perheasunnot, Uudiskohteet, Omakotitalot, Kerros- ja rivitalot

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

42

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 42 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Olen huolellinen ja empaattinen välitysalan ammattilainen. Parasta työssäni on asiakkaiden kohtaamiset, heidän toiveidensa kuunteleminen sekä asuntoasioiden ratkaiseminen parhaalla mahdollisella tavalla. Tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat minua muille, onkin paras palkinto työstäni. Pitkä työurani kiinteistöhuoltoalan yrittäjänä on tuonut minulle hyvän palveluasenteen sekä tinkimättömän ahkeruuden asiakkaitteni hyväksi. Suhtaudun työhöni intohimolla, työtunteja kaihtamatta. Nopeus yhteydenpidossa on myös asia, jota arvostetaan. Asiakkailta olen saanut kiitosta mukavasta ja luontevasta tapaamisesta. Tästä työstä täytyy todella pitää, jotta menestyy. Olen iloinen saadessani kuulua Kiinteistömaailman huippumyyjien joukkoon. Ota yhteyttä, tullaan tutuiksi ! Jag betjänar även på svenska.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Välittäjä piti meidät koko ajan ajan tasalla. Hän soitti aina heti näytön jälkeen ja kertoi, kuinka se oli mennyt. Tuulan kanssa oli erittäin mukava asioida.

Asunnon myyjä

Toimet nopeita ja asiallisia. Myös avustaminen uuden asunnon etsimisessä oli positiivinen kokemus.

Asunnon myyjä

Välittäjä palveli erittäin ammattitaitoisesti ja asiantuntevasti, en jäänyt kaipaamaan mitään parannuksia. Myös Kiinteistömaailma toimi joka suhteessa hyvin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tuula Lindholm
Tuula Lindholm, Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani