Erityisosaaminen

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti, saksa

Toimin Pecasa Oy:n toimitusjohtajana ja mieheni Rolfin kanssa olemme toimineet yrittäjinä pitkään (perustimme Hanko Sushi ketjun). Asunnot, kiinteistöt, toimitilat ja tonttimarkkinat kuuluivat talousjohtajana vastuualueisiini yli 15 vuoden ajan. Tunnen Kauniainen/Espoo/Helsinki seudun markkinat erittäin hyvin. Kauniainen on synnyin kuntani jossa asun edelleen. Asuntokaupat hoituvat meillä asiantuntevasti, tehokkaan ja osaavan 20 henkisen myyntitiimimme välityksellä. Suurimmalla osalla meistä on LKV pätevyys. Myymälämme sijaitsevat Kauniaisissa, Espoossa: Laaksolahdessa, Leppävaarassa (Panorama Tower) ja Niittykummussa (Urheilupuisto), Helsingissä: Bulevardilla ja Jätkäsaaressa. Palveluistamme löytyvät hyvät vaihtoehdot Sinunkin kodinvaihto tarpeisiin! Lämpimästi tervetuloa mukaan tyytyväisten asiakkaidemme kasvavaan joukkoon!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Riikka on erittäin ammattitaitoinen ja esittää asiat ja eri vaiheet selkeästi. Lisäksi hän hoitaa tehtävän hyvällä tempolla ja mukavalla asenteella.

Asunnon ostaja

Asiat hoidettiin tehokkaasti ja aikataulussa. Saimme kaikki haluamamme tiedot. Ystävällinen ote.

Asunnon myyjä

Riikka oli aina iloinen ja palveluhenkinen. Jopa viikonloppuisin... Hän antoi myös asiakkaalle vaikutelman, että olen ehkä tärkein asiakas hänelle :)

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

yrittäjä, toimitusjohtaja, LKV, LVV, KiLAT, BBA Riikka Wirta
Riikka Wirta, Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani