Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35845 359 4211Soita minulle

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Olen pitkän linjan espoolainen ammattilainen Kavallinmäestä ja minulta löytyy ratkaisut haastavimpiinkin kodinvaihtotilanteisiin. Yhdistän työssäni sopivasti järjen ja tunteet. Ammattitaitoni ja iloinen asenteeni näkyy tuloksellisuutena ja positiivisena asiakaspalautteena. Olen mielelläni avuksi kaikissa asuntoasioissa. Erityisesti olen kunnostautunut kiinteistöjen markkinoinnissa ja myynnissä. Älä epäröi ottaa yhteyttä - sovitaan tapaaminen!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Ripeää toimintaa heti arvioinnista lähtien, heti suunniteltiin huonekalujen paikkoja ja miltä asunto näyttää näyttööntulijoille. Suosittelen lämpimästi Ria, todella ammattitaitoinen ja osaava välittäjä, joka oikeasti välittääkin.

Asunnon myyjä

Ria oli välittäjänä erittäin tehokas, ammattitaitoinen ja kaikki sujui ongelmitta sekä oman asuntomme myynnissä että uuden asunnon ostossa (Ria molemmissa mukana). Aiomme ottaa Riaan yhteyttä myös tulevaisuudessa kun jälleen aika myydä & ostaa uusi koti. Hyvä ja miellyttävä välittäjä kaikin puolin.

Asunnon myyjä

Loistavaa palvelua ja asiakkaan tarpeiden huomioonottamista. Oma asunto meni kaupaksi paljon nopeammassa ajassa, kuin olisi uskonut. Ria piti myyjän jatkuvasti ajan tasalla tilanteen etenemisestä, eikä jäänyt hetkeksikään epäselväksi missä asioiden kanssa mennään. Kiitokset myös useista uuden asunnon ostoon liittyvistä vinkeistä!

Asunnon myyjä

Suurkiitos Ria! Ollaan ihan ällikällä lyötyjä ja tietysti innoissamme. Mahtavaa ammattitaitoa. Luottamus syntyikin heti ensitapaamisella. Napakka ja konstailematon otteesi miellytti meitä suuresti. Ja tulosta syntyi, kun toimimme suosituksesi mukaan. Ollaan yhteydessä ja ilman muuta suosittelemme tutuillemmekin.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

Myyntijohtaja, LKV, KiAT Ria Elovaara
Ria Elovaara, Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani