Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Luonteeltani olen iloinen, aktiivinen ja avoin. Pidän työstäni ja se näkyy tavastani tehdä työtä ammattitaidolla ja suurella sydämellä sekä aina asiakkaitteni toiveet huomioon ottaen. Kutsu minut maksuttomalle kotikäynnille niin käydään yhdessä läpi tämän hetkinen tilanteesi ja tehdään yhdessä markkinointisuunnitelman kotisi myyntiä varten. Ota yhteyttä, palvelen Sinua mielelläni kaikissa asunto asioissasi! Happy to assist You also in English with all of Your housing needs!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Kaikki meni asunnon myynnissä alusta loppuun erittäin mutkattomasti ja nopeasti. Välittäjän kanssa oli helppo asioida ja olin jatkuvasti ajantasalla asioiden etenemisestä. Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun.

Asunnon myyjä

Kiitos, kaikki meni tosi hyvin. Juho oli erittäin aktiivinen ja vastasi kaikkiin asioihin välittömästi. Oli myös arvokasta, että hänellä oli tukena kokenut kollega Ria, jonka myös tapasimme ensi käynnillä. Tuli hyvä fiilis tässä on senioriteettiä ja nuorta nälkää meitä palvelemassa.

Asunnon myyjä

Kaikki sujui sovitusti ja olin koko ajan ajantasalla missä mennään.

Asunnon myyjä

Erinomainen suoritus!

Asunnon ostaja

Kaikki sujui moitteettomasti

Asunnon ostaja

Koko ostoprosessi meni sujuvasti ja meillä ostajina oli koko ajan luottavainen olo.

Asunnon myyjä

Olen todella tyytyväinen välittäjän toimintaan. Asiallinen, ystävällinen ja aina tavoitettavissa. Ei koskaan tullut tunnetta, etteikö asuntoni myynti olisi hyvissä ja osaavissa käsissä. Suuret kiitokset :)

Asunnon ostaja

Juho Poutanen oli erittäin asiallinen ja hommat hoituivat selkeästi. Hänen kanssaan oli miellyttävä asioida. Hän piti meidät ajantasalla ja oli itse aktiivinen, meidän ei tarvinnut soitella perään ja kysyä missä mennään. Hän hoiti homman erittäin mallikkaasti, kiitos siitä!

Asunnon myyjä

Juhoa voin suositella ihan kaikille asunnon ostajille ja myyjille. Meillä on kokemusta molemmista Juhon avustamana ja kaikki sujui mutkattomasti. Arvostan Juhon tapaa pitää yhteyttä säännöllisesti ja kommunikoida avoimesti. Hänen kanssa oli helppo ja mukava asioida, myös hankalammat asiat tuli sujuvasti hoidettua.

Asunnon ostaja

Kaikki onnistui erinomaisesti. Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen, ja piti minut ajan tasalla koko ostoprosessin ajan.

Asunnon ostaja

Juho piti meitä jatkuvasti ajan tasalla, alusta asti tuli kokemus että olemme tärkeitä. Ystävällinen ja sopivan puhelias välittäjä joka oma-aloitteisesti piti yhteyttä ostajaan, huolehti että kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus ja oli hyvin tavoitettavissa.

Asunnon myyjä

Juho Poutanen antoi tunnelman, että hän aidosti välittää. Hän on helppo lähestyä, hänellä loistaa positiivisuuden meininki ja on hyvin reipas ja energinen! Tämän lisäksi löytyy pilke silmäkulmassa (huumorintajuinen). Kaupan jälkeen erinomainen sähköinen vahvistus.

Asunnon myyjä

Juho on kyllä paras! Asunnon myyjänä uskoni ehti hiipua kaupan onnistumiseen jo totaalisesti, mutta Juho jaksoi painaa ja huolehtia asioista ostajan puolesta. Todellista heittäytymistä ja täydellistä antautumista työlle. Täysi kymppi Juholle toiminnasta ja tsemppaamisesta ja ammattitaidosta!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Juho Poutanen
Juho Poutanen, Kiinteistömaailma Espoo Kauniainen, Kauppakeskus Grani