Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 50 550 5226Soita minulle

Erityisosaaminen

Sijoitusasunnot, Omakotitalot, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Asuntokaupat ovat elämän isoimpia taloudellisia päätöksiä. Niiden tulokselliseen toteuttamiseen vaaditaan ammattitaitoista kumppania, jonka avulla kaupat sujuvat mutkattomasti, tehokkaasti ja hyvään hintaan. Välittäjän valinnalla on siis väliä! Minä lupaan ajaa Sinun etuasi väsymättömästi ja tehokkaasti, olitpa sitten etsimässä ensiasuntoa tai myymässä isompaa kiinteistöä. Lähtökohtana ovat aina Sinun tavoitteesi ja unelmasi – kuulen niistä mielelläni lisää. Asiakastyytyväisyyteni on huippuluokkaa ja intohimonani onkin ylittää toiveet ja odotukset ammattimaisella ja energisellä otteella. Valitse siis minut kumppaniksi kodinvaihtoon – lupaan, että et tule pettymään. Huippuyritys – Vuoden tulokas 2020. Kiitos kaikille asiakkaillemme luottamuksesta!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

i'd like to thank Noora. She is very active and friendly. she would reply my messages during evening hours and keep me updated. During Christmas and New year breaks, she traveled long way to show me the house. I introduced her to one of my friend who plans to sell her home already.

Asunnon ostaja

Noora on erittäin asiantunteva ja ystävällinen henkilö, jonka kanssa on helppo tehdä yhteistyötä. Kyseessä oli ensiasunto, joten kysyttävää riitti ja saimme kaikkiin kysymyksiin vastauksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kommunikointi on ollut erittäin selkeää ja on ollut helppo seurata missä vaiheessa prosessi on.

Asunnon ostaja

Noora oli koko prosessin ajan hyvin meihin yhteydessä ja antoi kattavia vastauksia aina kun meillä oli jotain kysyttävää. Jäi tunne, että tässä ollaan myös ostajan puolella, eikä ainoastaan myyjän. Koska olimme ensiasunnon ostajia, oli meillä myös paljon ihmeteltävää ja Noora jaksoi selittää meille kaiken juurta jaksain.

Asunnon ostaja

Noora oli erittäin aito, helposti lähestyttävä ja ystävällinen kiinteistönvälittäjä, joka selvästi ymmärsi tarpeitamme. Hän piti meitä erinomaisesti ajantasalla ja toimi erittäin tehokkaasti ja nopeasti kun tarve vaati.

Asunnon myyjä

Oli hyvä, että sekä uuden ostaminen, että nykyisen asuntomme myyminen tapahtui Kiinteistömaailman kautta - varmasti helpotti ja nopeutti prosessia. Ja vaikka uutta asuntoa hoiti toisen Kiinteistömaailman välittäjä pidin siitä, että meillä oli Noora eli yksi ja sama yhteyshenkilö koko prosessin ajan. Noora oli tehokas, helposti tavoitettavissa, avulias kysymyksissä, ystävällinen ja hänestä huokui sellainen olo, että hän halusi aidosti auttaa meitä löytämään uuden kodin! Ja toki myi nykyisen asuntomme hyvään hintaan, mikä mahdollisti uuden asunnon ostamisen.

Asunnon myyjä

Välittäjämme Noora oli erittäin lämmin ja ihmisläheinen persoona joka tarjosi ammattimaista näkemystä ja asiantuntemusta asunnon myymisestä aina uuden ostamiseen. Yhteydenpito oli tiivis mutta ei painostavaa ja työtä tehtiin myös myöhään.

Asunnon myyjä

Välittäjä toimi ostajan toimeksiannolla ja itse olimme myyjiä, mutta kaikki toimi erinomaisesti ja helposti. Välittäjä myös kuunteli mielestäni hyvin toiveitamme.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija Noora Valomaa
Noora Valomaa, Kiinteistömaailma Espoo Etelä-Leppävaara