Erityisosaaminen

Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Omakotitalot, Perheasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Thea Tontti on sinnikäs ja ahkera välittäjä, jonka aktiivinen ote ja idearikkaus tuottavat tuloksia. Thealla on sisustajan silmää ja näkemystä kotien parhaista puolista ja myyntivalteista. Kun hän esittelee asuntoa, näytöillä ideoidaan yhdessä kodin toimivuutta kullekin perheelle ja etsitään tilojen parasta soveltumista jokaiselle erikseen. Aito, kuunteleva ja vastuullinen Thea on rautainen myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka tekee ahkerasti töitä saadakseen huippuhinnat mm. Tarjouskaupan avulla. ”Teen kaikkeni löytääkseni sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun asuntoasioissa. Mottoni on ’ainoastaan sydämellään näkee hyvin’, joten minulla on herkkyyttä huomata tarpeita ja kuulla toiveita. Luodaan yhdessä parempaa!”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Thea on erittäin täsmällinen ja asiantunteva. Huomioi tilanteemme hyvin ja kuunteli toiveitamme. Erittäin ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen välittäjä!

Asunnon ostaja

Thea oli kaikkea mitä välittäjältä voi toivoa - ystävällinen ja asiantunteva, ja selvitti epäselvät asiat viivytyksettä. Piti meidät ajan tasalla ja mahdollisti meille ihanan uuden kodin. Koko prosessin ajan säilyi olo, että meistä välitetään uutta kotia etsivinä ihmisinä ja asiakkaina. Suosittelisin Thean kiinteistövälittäjän palveluita varauksetta ja tiedämme, kenen puoleen käännymme myös jatkossa sekä myyjän että ostajan ominaisuudessa.

Asunnon myyjä

Kaikki toimi, info kulki puolin ja toisin ja saimme asunnon myytyä meille huippuhintaan ja täysin yli odotustemme. Meille tuli tunne, että kotimme sai loistavan kohtelun.

Asunnon ostaja

Thea oli tosi ystävällinen ja oli helppoa jutella häneen kanssa ostoprosessin aikana.

Asunnon myyjä

Itselle jäi sellainen tunne, että asunto oikeasti myytiin, eikä vain pidetty myynnissä. Thea oli alusta pitäen aktiivinen ja piti hyvin yhteyttä. Kaikki meni alusta loppuun asti juuri niin kuin oli sovittu.

Asunnon myyjä

Luontevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua. Yhteydenotot sujuivat hyvin, tietoa eri tilanteista sai aina tarvittaessa nopeasti.

Asunnon myyjä

Thea on ammattitaitoinen ja energinen välittäjä. On ollut ilo tehdä asuntokauppaa hänen kanssaan jo useamman kerran!

Asunnon myyjä

Thea Tontti on hoitanut puolestamme kaksi asuntokauppaa Espoossa. Yhteistyö hänen kanssaan on sujunut erittäin hyvin ja mutkattomasti. Viestintä ja tilannetieto on välittynyt meille viiveettä ja asioista on neuvoteltu hyvässä yhteistyöhengessä. Asuntokaupat ovat toteutuneet nopeasti rautaisella ammattitaidolla ja suurella intohimolla. Thean kanssa on ollut miellyttävää hoitaa asuntokauppoja! Voimme suositella häntä lämpimästi!

Asunnon myyjä

Kokonaisuutena välittäjältä ammattitaitoinen suoritus ja kaupan lopputulos vastasi ennakko-odotuksiamme.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Thea Tontti
Thea Tontti, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva