Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

044 529 4945Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Kuolinpesät, Uudiskohteet, Sijoitusasunnot

Kielitaito

suomi englanti

Myydyt kohteet

24

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 24 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Tarja on alan superosaaja ja yksi Kiinteistömaailman huippuvälittäjistä, joka huomioi asiakkaiden toiveet kotiunelmista toteutukseen! Uudet kodit ja edellisten myynnit antavat innostavaa haastetta ja sytyttävät aina uusiin kauppoihin. Tarjalla onkin takanaan jo satoja asuntokauppoja ja lukuisia tyytyväisiä asiakkaita. Kokeneena kiinteistönvälittäjänä hän tietää miten asunto menee parhaiten kaupaksi. Hän tuntee markkinat, asuntojen hinnat ja tekee huolellisesti taustatyöt. Tarja on asunut Espoossa 40 vuotta, joten kotikaupunki on tullut erittäin tutuksi. Nykyisin hän on saunalahtelainen, asuttuaan aikaisemmin Laurinlahdessa, Olarissa ja Tapiolassa. Tarjalle kotien välittäminen on enemmän kuin työ – se on elämäntapa. Tarja pitää kunnostaan huolta käymällä kuntosalilla ja lavatansseissa. Lomiaan hän viettää mielellään sukeltamalla kirkkaissa lämpimissä vesissä.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Hello, big thanks to Tarja Tarkkanen for excellent and smooth deal. Tarja is very professional, considerate and kind agent. She has provided all the required information and clarified all the details about the deal and property object. I'm very happy with the service and outcome of the deal!

Asunnon myyjä

Kiinteistämaailma Espoonlahdella oli ammattitaitoinen ja dynaaminen porukka. Myyjänä oli todella positiivista huomata miten nopeasti kaikki kävi. Tarja hoiti ammattitaitoisesti kahden tarjoajan tilanteen niin, että myyjänä pystyin nopeasti hyväksymään hieman alhaisemman, mutta varman tarjouksen verratuna saatuun ehdolliseen tarjoukseen.

Asunnon myyjä

Kiireisen työni takia minulle oli tärkeää vaivaton kiinteistökauppa, jossa minun ei tarvinnut itse keskittyä kauppaan liittyviin koukeroihin, vaan pystyin luottamaan siihen, että välittäjä osaa ja hoitaa ne säntillisesti. Välittäjä Tarja Tarkkanen toteutti kaikki kauppaan liittyvät osa-alueet erinomaisesti sekä antoi minulle myös käyttökelpoisia neuvoja myymäni asunnon tilalle ostamani asunnon osalta.

Asunnon ostaja

Loistava välittäjä, parempaan en ole törmännyt.

Asunnon ostaja

Välittäjä oli kaikinpuolin aktiivinen asuntokaupoissa ja antoi paljon tietoa myös oman asuntomme myynistä. Tietoa tuli tilanteen kulusta hienosti, niinkuin tässä tapauksessa ja varmistusta varmistuksen perään.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli aivan loistava, tuntui, että hän todella VÄLITTI asiakkaasta. Mitään ei olisi voitu tehdä paremmin!!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Tarja Tarkkanen
Tarja Tarkkanen, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva