Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 748 8242Soita minulle

Erityisosaaminen

Kerros- ja rivitalot, Yksiöt ja kaksiot, Uudiskohteet, Perheasunnot, Kuolinpesät

Kielitaito

suomi, ruotsi, englanti

Myydyt kohteet

24

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 24 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Sari on säntillinen myynnin ammattilainen, jolle asiakkaan luottamus ja tyytyväisyys ovat ykkösasioita. Sarin työskentelytyyli on perusteellinen ja tarkka, asiakkaat voivatkin huoletta antaa arvokkaimman omaisuutensa eli kotinsa myynnin osaaviin käsiin hoidettavaksi. Sarilla on yli 10 vuoden kokemus välitysalalta. Asiakkaan kuuntelminen, toiveiden huomioiminen ja tunnollinen ote ovat luontainen tapa toimia. Sarin rauhallinen vuorovaikutustyyli ja oma elämänkokemus synnyttävät turvallisuuden tunteen ensiasunnonostajista vanhuksiin saakka. Sarin ja hänen kollegansa Pekka Salmisen saumaton yhteistyö hakee vertaistaan kiinteistönvälitysalalla. Heidän intohimona onkin tarjota palvelua, jolla oikeasti tehdään asuntokauppaa. Sarin ja Pekan yhteistyö tuottaa onnistuneen välityskokemuksen, jossa on hyödynnetty Kiinteistömaailman tarjoamia alan parhaita työvälineitä, modernia markkinointia, vankkaa ammatillista osaamista ja ahkeraa perustekemistä. Kun haluat, että kotisi myy taitava välittäjä, tyylikkäästi ja taidokkaasti, ole yhteydessä Sariin.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Koska kiinteistö oli vuokratontilla oli erinomainen asia, että Kiinteistömaailman puolesta oli kaksi henkilöä, (Sari Myntti ja Pekka Salminen) jotka yhdessä hoitivat homman. Kiinteistössä eteen tulevat tekniset asiat ovat sellaisia, että jos ei ole kiinteistöön liittyvää taustatietoa, asiat saattavat olla hieman hankalia. Tämän kaupan yhteydessä oli asiantuntemusta. Kiitos siitä!

Asunnon myyjä

Kaikin puolin luotettavaa, asiantuntevaa ja tavoitteellista toimintaa! Samanlaista palautetta annan mielelläni myös Pekka Salmiselle, joka toimi Sari Myntin työparina.

Asunnon myyjä

Todella hyvä, asiallinen ja nopea yhteydenpito!

Asunnon myyjä

Sari piti yhteyttä myös iltaisin ja viikonloppuisin ja hankki vastaukset kysymyksiini. Kiitos!

Asunnon myyjä

Välittäjän aktiivisuus erittäin positiivista.

Asunnon myyjä

Välittäjä hyvin tavoitettavissa.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Sari Myntti
Sari Myntti, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva