kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Anderssonkiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Andersson

100% asiakkaista suosittelee

Sari Andersson

kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva

sari.andersson@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 387 2454Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Sijoitusasunnot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet, Arvoasunnot

Kielitaito

suomi, englanti

Sari Andersson on ollut yli 16 vuotta Kiinteistömaailmassa, ja kokeneen ammattilaisen sydän muuttuu yhä vain vihreämmäksi. Energiseen ja työstään innostuneeseen Sariin voi aina luottaa, sillä hän palvelee kaikissa kodin vaihtoon liittyvissä asioissa laadukkaasti, tavoitteellisesti ja asiakkaat huomioiden. Sarilla on LKV, LVV- ja YKV-tutkinnot ja hän on kaupanvahvistaja sekä yrityksemme laatupäällikkö, joka varmistaa esitteiden ja kauppakirjojen oikeellisuuden ennen asiakkaille ja pankeille lähettämistä. Espoossa pitkään asunut Sari tunnetaan työstä, joka on tehty sitoutuneesti ja hyvällä fiiliksellä. ”Työ kiinteistönvälittäjänä vaatii kovaa työtä ja tarkkuutta, mutta samalla se on hyvin antoisaa. On ilo palvella asiakkaita ja kokonaisia perheitä elämän tärkeimmässä asiassa, kodinvaihdossa. Anna minun välittää myös sinun kodinvaihtosi turvallisesti!”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Lämpimät kiitokset ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. Oli mukavaa, kun saimme koko ajan tietää mitä oli tapahtumassa. Informaatio toimi. Tämä oli meille positiivinen kokemus.

Asunnon myyjä

Suuret kiitokset onnistuneesta asuntokaupasta. Laitan hyvää palautetta tulemaan sekä palaamme vuoden päästä meidän nykyisen asunnon myymiseen liittyen. Mielelläni jatkan kanssasi yhteistyötä tulevaisuudessa.

Asunnon myyjä

Yhteistyössä kaksikko, Sari ja Lenita, ovat aivan lyömätön yhdistelmä osaamista, ammattitaitoa, intoa, taitoa, huumoria ja vauhtia. Asuntokaupat hoituivat 12 päivässä!! Aivan varmasti käytämme näitä teho-tyttöjä vielä jatkossakin!

Asunnon ostaja

Todella ystävällistä ja nopeaa palvelua. Teki omasta asunnon ostosta paljon helpompaa ja stressittömämpää, varsinkin näin ensiasunnon ostajan näkökulmasta, kun kaikki on uutta.

Asunnon myyjä

Näytöt, kaupan sopiminen ja varsinainen kaupan teko sujuivat todella hienosti. Välittäjä oli todella ystävällinen, asiantunteva ja tehokas. Koko ajan oli tunne että homma on hallussa ja olin tietoinen jokaisessa vaiheessa missä mennään.

Asunnon myyjä

Sari osoitti jämäkkyyttä ja huolellisuutta, mitä arvostan paljon. Hän jaksoi käydä kärsivällisesti kaikki yksityiskohdat läpi osoittaen empaattisuutta ja asiantuntijuutta.

Asunnon myyjä

Kiitos vielä kerran projektimme hienosta hoidosta! Käsittämättömän sujuvat prosessit, jotka Sari hoitaa asiantuntevasti. Ei tule mieleen soitella ja kysellä, että missä mennään. Viestejä tulee aina, kun on tarvis. Arvostan myös erinomaista työn jälkeä: esittelymateriaalit videoineen tekivät vaikutuksen tuttuihinikin. Sari on selvästi tiimipelaaja: toimeksiannosta lähtien tunnen, että olen hänen ja ammattivalokuvaajan kanssa tiimin jäsen. Sain vaikuttaa esittelyteksteihin, kun Sari pyysi luonnoksiin palautetta. Toimiston tietojärjestelmät on viritetty hyvään kuosiin - kiitos siis kaikille, erityiskiitos Sarille!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, laatupäällikkö, kaupanvahvistaja, LKV, YKV Sari Andersson
Sari Andersson, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva