Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

040 752 9725Soita minulle

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

24

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 24 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Pekka on asiakkaiden ja kollegoiden arvostama asuntokaupan ammattilainen ja rakennustekniikan asiantuntija. Luottamusta herättävä ja empaattinen lähestyminen ovat Pekan tapoja kohdata ihminen. Pekka on aiemmin toiminut yli 35 vuotta kansainvälisissä tehtävissä, joten hänellä on taito palvella myös ulkomaalaisia asiakkaita. Sydäntä lähellä ovat erityisesti eteläaasialaiset. Alalle poikkeuksellista on Pekan ja hänen kollegansa Sari Myntin vuosia jatkunut saumaton yhteistyö. Heidän työnjäljestään kuullaan hyvää kerta toisensa jälkeen. Useat asiakkaat ovat luottaneet Sarille ja Pekalle haasteellisetkin myyntikohteet. Sarin ja Pekan intohimona onkin tarjota palvelua, jolla oikeasti tehdään asuntokauppaa. Siinä yhdistyvät alan parhaat työvälineet ja laadukas markkinointi. Sinnikäs työ on tuottanut tulosta ja suuren joukon tyytyväisiä asiakkaita! Kun haluat, että kotisi myy taitava välittäjä, tyylikkäästi ja taidokkaasti, ole yhteydessä Pekkaan.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Olimme ostamassa asuntoa ensikertalaisina, emme tunteneet systeemiä emmekä välttämättä kaikkea mitä huomioon tuli ottaa. Välittäjä oma-aloitteisesti toi esiin asioita ja selvästi ymmärsi, että olemme ostamassa kotia perheemme tarpeisiin. Tottakai välittäjän tavoitteena on tehdä tulosta ja myydä, mutta mielestäni myyntityö oli inhimillistä ja meille tilaa antavaa. Koin kaupankäynnin ja asuntoon tutustumisen hyvin miellyttävänä ja paineettomana.

Asunnon myyjä

Pekka Salminen hoiti yhteydenpidon s-postitse ja toimi hyvin asiallisesti ja tehokkaasti.

Asunnon myyjä

Välittäjä oli aina tavoitettavissa ja saimme vastaukset kysymyksiimme. Koimme, että mielipiteitämme kuunneltiin. Yhteistyö oli hyvä. Olemme vakuuttuneita, että asuntomme myytiin nopeasti, koska sitä esiteltiin ammattimaisesti laadukkaiden kuvien kera.

Asunnon myyjä

Todella hyvä yhteydenpito ja sain kaikki vastaukset aina todella nopeasti. Lisäksi en oikeasti tarvinnut huolehtia mistään, toimitettiin vain avaimet välittäjälle ja hän hoiti kaikki muu. Minulla oli ja on todella hyvä mieli tästä. Pelkäsin että myynnistä tulee vaikea koska olen itse ulkomailla mutta Pekka huolehti kaikesta ja hoiti myynnin todella hyvin. Kiitos todella paljon!

Asunnon myyjä

Kiitokset Pekalle, hänellä oli positiivinen, asiallinen ja ammattitaitoinen ote välitystehtävässä. Kiitokset myös Sari Myntille. Välittäjien hyvin toimiva yhteistyö näkyi myös asiakkaalle.

Asunnon myyjä

Pekalle ja myös Sarille täysi kymppi asuntoni ammattimaisesta myynnistä. Lopputulos ylitti odotukseni!

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV Pekka Salminen
Pekka Salminen, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva