Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

050 309 0275Soita minulle

Greta Roihuvuo on luotettava, positiivinen ja kiinteistönvälitysalalla kannuksensa hankkinut osaaja, joka tuntee erittäin hyvin Espoon alueet ja asuntotilanteen. Aikaisemmin kymmenen vuotta alan yrittäjänä toiminut Greta on nyt palannut tuttuun tiimiin tekemään välittäjän töitä innolla ja lämmöllä. Asuntokauppaa hän on tehnyt onnistuneesti monenlaisissa markkinasuhdanteissa. Greta on ihmisenä helposti lähestyttävä ja luottamusta herättävä, ja asiakkaiden tyytyväisyys on hänelle kunnia-asia. Hän tekee kiinteistönvälitystyötä myös yhdessä Raine-puolisonsa kanssa. Kun perheen yhteistä vapaa-aikaa jää, se kuluu yhteisen harrastuksen eli golfin parissa.

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Greta oli erittäin ystävällinen ja asiallinen välittäjä. Sain paljon tietoa alueen hintakehityksestä ja oman asuntoni hinta-arvioon vaikuttavista tekijöistä. Sain hyvän vaikutelman välittäjän asiantuntemuksesta.

Asunnon ostaja

”Kiinteistömaailman Greta Roihuvuo välittäjänä oli super mieletön kokemus ja mahtava kaiken kaikkiaan.”

Asunnon myyjä

”Greta on todella asiantunteva, ystävällinen ja palveluhenkinen. Hänen kanssaan opin, että hyvällä välittäjällä on myynnin kannalta paljon merkitystä.”

Asunnon myyjä

Erittäin asiantunteva välittäjä. Sain kokemuksen, että hän teki kaikkensa onnistuneen kaupan suhteen. Kaikki sujui erinomaisesti!

Asunnon myyjä

Suosittelen Greta Roihuvuota kiinteistönvälittäjäksi sataprosenttisesti. Hän on ystävällinen ja helposti lähestyttävä ihminen, joka huomioi perheen kaikki jäsenet ja arjen. Greta on aikaansaava välittäjä, hän täyttää papereita, ottaa yhteyttä meihin, asiakkaisiin ja pankkiin nopeasti, jotta myynti etenisi mahdollisimman hyvin. Gretalla on kokemusta, näkemystä ja ammattitaitoa kiinteistönvälityksen kaikkiin yksityiskohtiin. On ilo, että tiemme kohtasivat Greta! Vilpittömästi uskon, että muistan sinut lämmöllä loppuikäni.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT Greta Roihuvuo
Greta Roihuvuo, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kaupunkikeskus Lippulaiva