Erityisosaaminen

Yksiöt ja kaksiot, Kerros- ja rivitalot, Uudiskohteet

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

23

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 23 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Thea Tontti on sinnikäs ja ahkera välittäjä, jonka aktiivinen ote ja idearikkaus tuottavat tuloksia. Thealla on sisustajan silmää ja näkemystä kotien parhaista puolista ja myyntivalteista. Kun hän esittelee asuntoa, näytöillä ideoidaan yhdessä kodin toimivuutta kullekin perheelle ja etsitään tilojen parasta soveltumista jokaiselle erikseen. Aito, kuunteleva ja vastuullinen Thea on rautainen myynnin- ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka tekee ahkerasti töitä saadakseen huippuhinnat mm. Tarjouskaupan avulla. ”Teen kaikkeni löytääkseni sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun asuntoasioissa. Mottoni on ’ainoastaan sydämellään näkee hyvin’, joten minulla on herkkyyttä huomata tarpeita ja kuulla toiveita. Luodaan yhdessä parempaa!”

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Thea on erittäin täsmällinen ja asiantunteva. Huomio tilanteemme hyvin ja kuunteli toiveitamme. Erittäin ammattitaitoinen ja asiakaslähtöinen välittäjä!

Asunnon ostaja

Thea oli kaikkea mitä välittäjältä voi toivoa - ystävällinen ja asiantunteva, ja selvitti epäselvät asiat viivytyksettä. Piti meidät ajan tasalla ja mahdollisti meille ihanan uuden kodin. Koko prosessin ajan säilyi olo, että meistä välitetään uutta kotia etsivinä ihmisinä ja asiakkaina. Suosittelisin Thean kiinteistövälittäjän palveluita varauksetta ja tiedämme, kenen puoleen käännymme myös jatkossa sekä myyjän että ostajan ominaisuudessa.

Asunnon myyjä

Kaikki toimi, info kulki puolin ja toisin ja saimme asunnon myytyä meille huippuhintaan ja täysin yli odotustemme. Meille tuli tunne, että kotimme sai loistavan kohtelun.

Asunnon ostaja

Thea oli tosi ystävällinen ja oli helppoa jutella häneen kanssa ostoprosessin aikana.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Thea Tontti
Thea Tontti, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli