osakas, kiinteistönvälittäjä, uudistuotannon asiantuntija, LKV, KiAT Petra Saijolaosakas, kiinteistönvälittäjä, uudistuotannon asiantuntija, LKV, KiAT Petra Saijola

98% asiakkaista suosittelee

Petra Saijola

osakas, kiinteistönvälittäjä, uudistuotannon asiantuntija, LKV, KiAT

Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli

petra.saijola@kiinteistomaailma.fi

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+358 45 851 7260Soita minulle

Erityisosaaminen

Tontit, Uudiskohteet, Perheasunnot, Kerros- ja rivitalot, Omakotitalot

Kielitaito

suomi, englanti

Myydyt kohteet

145

Viimeisen 12 kuukauden aikana olen myynyt 145 kohdetta. Ota yhteyttä kun haluat keskustella oman asuntosi myynnistä.

Petra on yksi Espoon huippuvälittäjistä, jonka työnjäljestä kuullaan hyvää kerta toisensa jälkeen! Petran mukava ja supliikki tyyli puree asiakkaaseen kuin asiakkaaseen eikä hänen aidosta läsnäolostaan voi olla vaikuttumatta. Syntyperäisenä espoolaisena hänen aluetuntemuksensa on ylivoimainen. Hänen aktiivisuutensa ja asenteensa takaavat turvalliset ja vaivattomat asuntokaupat alusta loppuun. Petra tekee unelmatyötään asiakkaiden toiveita täyttäen, suunnitelmallisesti ja sydämellä. Kun haluat yksilöllistä ja tehokasta palvelua nuorekkaalla otteella, auttaa Petra sinua mielellään. Ota yhteyttä jo tänään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon myyjä

Rehti, innokas, yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen ote miellytti. On tärkeää kuulla välittäjän mielipide eikä vaan ainoastaan antaa asiakkaan kuulla mitä se haluaa. Nopea ja välitön kommunikaatio miellytti.

Asunnon myyjä

Myyntiprosessi sujui jälleen kerran erittäin sujuvasti ja kaikista asioista saatiin sovittua ilman mitään ongelmia. Petran toiminnassa yhdistyy erinomaisesti hyvä myyntityö ja asiakkaan huomioiminen. Kiitos yhteistyöstä!

Asunnon ostaja

Petra on loistava asiakaspalvelija! Viesteihimme reagoitiin ennätysnopeasti ja kaupat sujuivat helposti ja mukavasti. Unelmien koti odottaa

Asunnon myyjä

Ostin keväällä 2016 Petran välittämän kodin, ja kaikki sujui hienosti. Siksipä välittäjä oli sama, kun nyt myin asunnon pois. 5/5.

Asunnon ostaja

Petra on iloinen, napakka, työteliäs ja luotettava asiansa osaava välittäjä. Suosittelen

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

osakas, kiinteistönvälittäjä, uudistuotannon asiantuntija, LKV, KiAT Petra Saijola
Petra Saijola, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli