Voinko auttaa sinua asuntoasioissa?

+35850 5964 206Soita minulle

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Uudiskohteet, Kerros- ja rivitalot, Sijoitusasunnot, Perheasunnot

Kielitaito

englanti, ruotsi

Lenitalla on vuosikymmenien kokemus myynnin ammattilaisena, joten hyvä asiakaspalvelu on hänelle sydämen asia. Hän huomioi asiakkaiden toiveet kotiunelmista toteutukseen saakka. Jokainen toimeksianto on hänelle yhtä tärkeä ja suuri luottamustehtävä. Lenita on asunut Espoossa koko ikänsä, joten hän tuntee alueet perinpohjaisesti. Yrittäjäperheen tyttärenä hän on oppinut sitkeyttä ja peräänantamattomuutta sekä hyvää organisointikykyä. Sukunimi on Hopea, mutta tavoitteena on aina kulta. Tässä työssä se tarkoittaa onnistuneita asuntokauppoja ja asiakkaiden toiveiden ylittämistä. Erinomaisesti tehty työ onkin kerryttänyt vuosien varrella upean joukon tyytyväisiä asiakkaita - tervetuloa heidän joukkoon! Ota Lenitaan yhteyttä jo tänään!

Asiakkaitteni antamaa palautetta

Asunnon ostaja

Aivan loistavaa ja super-ammattitaitoista työtä kautta linjan! Lenita tiedotti koko kaupanteon ajan tilanteesta erinomaisesti ja todella otti toiveeni huomioon etsiessään juuri minulle sopivaa uutta asuntoa.

Asunnon ostaja

Lenitalla oli ilmiömäinen kyky tunnistaa meidät ostajina sekä ihmistyyppeinä pelkän ensinäkemän perusteella! Innokkaan keskustelun seurauksena hän onnistui löytämään meille unelmiemme asunnon, jota olimme itsenäisesti yrittäneet etsiä yli vuoden päivät! Lenitan kohtaaminen tuntui siis kaiken kaikkiaan kohtalolta! Ilman häntä emme pääsisi nyt muuttamaan uuteen ihanaan asuntoon. Lenita myös kuunteli meitä hyvin ja piti koko ajan ajantasalla etenemisestä. Huikean ammattitaitoinen välittäjä ja super sympaattinen nainen :) Suosittelen erittäin lämpimästi, etenkin kaikille vaativille ostajille!

Asunnon ostaja

Lenita on aivan ihana aarre, joka paneutuu kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeisiin ja ryhtyy välittömästi hoitamaan asioita vauhdilla eteenpäin. Yhteistyössä Sarin kanssa tämä kaksikko, Lenita ja Sari, ovat aivan lyömätön yhdistelmä osaamista, ammattitaitoa, intoa, taitoa, huumoria ja vauhtia. Asuntokaupat hoituivat 12 päivässä!! Aivan varmasti käytämme näitä teho-tyttöjä vielä jatkossakin!

Asunnon myyjä

Erityiskiitos Lenitalle tarjousvaiheen aikana saaduista neuvoista/lisätiedoista ja kaikenkaikkiaan hyvin sujuneesta asuntokaupasta.

Asunnon myyjä

Lenita oli esimerkillinen, erittäin aktiivinen, myönteinen, iloinen, empaattinen, palvelualtis ja ystävällinen välittäjä. Lenita voisi kouluttaa ja olla esimerkkinä monille muille kiinteistönvälittäjille. Kiitämme ja toivomme Lenitalle mitä parhainta jatkoa!

Asunnon myyjä

Ei moitteen sijaa, harvoin saa näin hyvää palvelua :)

Asunnon myyjä

Välittäjäni oli erittäin aktiivinen ja asikaspalveluhenkinen, hän todella sitoutui asuntoni myymiseen parhaaseen mahdolliseen hintaan. Suosittelen lämpimästi!

Asunnon myyjä

Mukavaa, että saimme tehdä yhteistyötä ammattitaitoisen ja aidosti asiakkaastaan kiinnostuneen kiinteistövälittäjän (Lenitan) kanssa. Olemme erittäin tyytyväisiä.

Voinko auttaa sinua asuntoasioissa? Ota yhteyttä!

myyntineuvottelija, KiAT Lenita Hopea-Sjöstedt
Lenita Hopea-Sjöstedt, Kiinteistömaailma Espoo Espoonlahti, Kauppakeskus Merituuli